Arama sonuçlarınız

1. mfthk

Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster jimny' nin neler yapabildiğinden bihaber olmanız ve ezip geçer tabirini kullanmanız yeterlidir.

2. mfthk

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı takip. harika !!
  3. mfthk

Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız

Ynt: Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız yaptım desem. :)

4. mfthk

Gezenbilir, RizOff, ArdOff ve TrOff Gezisi (4 Aralık 2011)

harika gezi olmuş. tv den izlicez artık.
  5. mfthk

İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA

Ynt: İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA :)

6. mfthk

Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız

Ynt: Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız ortalığı biraz kızıştırayım mı? :) çok kolay, strap denen şeyi yapı marketlerden temin edebilirsiniz. bilgi gerektiren zor yol kavramını pek anlamadım. takılcan deniz' in defender' ının ardına duster' ınla gitceksiniz. :)...

7. mfthk

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri bu duster cıların muabbeti daha çok olur. :) ne arabaymış arkadaş. hayır 2011 defender' a sallamaya kadar gitmiş muhabbet :D sikletler farklı arkadaşlar. arabalarınız iyi hoş ama sınır bilinmeli bence. selamlar.
  8. mfthk

G4 Challenge Sticker Hakkında Yardım

Ynt: G4 Challenge Sticker Hakkında Yardım çizimler hala duruyor mu? :) selamlar, fatih.
  9. mfthk

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi çok iyi iş, tebrikler. fatih.

10. mfthk

Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. td5

11. mfthk

Ankara'da Oto Dolandırıcılığı Hakkında

Ynt: Ankara'da Oto Dolandırıcılığı Hakkında bu kadar olan bitenin içinde hala çek ve senetle iş yapmak da ilginç tabi. geçmiş olsun. yazık olmuş.
  12. mfthk

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım :) malatyalıyım amma ankara da yaşıyorum. ankara tunus caddesinde gazi güzel sanatların karşısında sürekli bi 90 tdi duruyor. bazen önlü arkalı park ederiz. def 90 a hayranlığım her seferinde tekrarlanıyor. böyle bir sadelik ve güzellik olamaz..

13. mfthk

Satılık Jeep Sport Jant ve Wrangler lastik

Ynt: Satılık Jeep Sport Jant ve Wrangler lastik lastikleri ayrı vermeyi düşünür müsünüz? lastiklerin ebatını da yazarsanız sevinirim. selamlar, fatih..
  14. mfthk

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım 90 iyiymiş. güle güle kullanın fatih.
  15. mfthk

Land Rover D-1/RRC/90/110 İçin 2'' Ön Arka Helezon Tk.

Ynt: Land Rover D-1/RRC/90/110 İçin 2'' Ön Arka Helezon Tk. ön ve arka yayların firmalarının farklı olması, araca etki eder mi? selamlar, fatih.

16. mfthk

RR 3.9 vouge ile ilgili yardım

Ynt: RR 3.9 vouge ile ilgili yardım 2 aydan fazla süredir '92 model RRC kullanıyorum. isteklerinizi fazlası ile karşılayabilecek, defender gibi köşeli hatlara sahip ama defender' dan çok fazla konforlu bir araç bence. kesinlikle belli bir tarzı var.. selamlar, fatih.
  17. mfthk

Dacia Bayii Oflazlar Sivas...

fotoğrafları görmemizin sakıncası var mı? selamlar, fatih.
  18. mfthk

Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?..

Ynt: Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?.. :) sonunda aldım evet. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. aracımın eski sahibi yine gezenbilirden. ankaradan gönençmete isimli arkadaşımızdan satın aldım. gayet keyifliyim bu aralar anlayacağınız :) göz atmak isterseniz...

19. mfthk

Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?..

Ynt: Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?.. bu viscause coupling dediğinizi bir türlü anlayamadım. Gerek netten gerekse servislerden öğrenmeye çalıştım ama nafile. '92 model RR classic' im var. aracımda sadece L ve H seçenekleri var. bu bahsettiğimi bir kaç discovery td5 te de gördüm...
  20. mfthk

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? +1 Ankara ANKARA 01 Y.Yavuz (discovery-V8) (Discovery I 1995 3.9 V8i ) Ankara 02 M.Kemal Güner (MKG) (Defender 1996 300 Tdi ) Ankara 03 Onur Kolçak (fastjunkie) (1996 Discovery I V8i ) Ankara 04...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri