Arama sonuçlarınız

1. mfthk

RR Classic viscous diff.

Ynt: RR Classic viscous diff. yavuz bey, en kısa zamanda dediğiniz fotoğrafları çekmeye çalışacağım. selamlar.

2. mfthk

FETHİYE-KABAK KOYU

Ynt: FETHİYE-KABAK KOYU özel mülkiyet de çokmuş orada. hem işletmeciler, hem de mülk sahipleri doğal olarak istemiyorlar. yolun başına bekçi de koymuşlar :) ben arabamı yukarıda bırakmak zorunda kalmıştım. bizi gelip bir pikapla aldılar ama pikabı görmeliydin. külüstür iki çeker bi pikap. o...
  3. mfthk

RR Classic viscous diff.

92 model RR Classic model aracımda diğer land rover modellerinden alışık olduğumuz manual orta kilit yerine viscous dif. kilidinden bahsediliyor. yabancı forumlarda biraz incelemeye çalıştım ama istediğim bilgilere ulaşamadım. bu sistemi bilen arkadaşlar, bana bunu nasıl test edebileceğimi ve...

4. mfthk

FETHİYE-KABAK KOYU

Ynt: FETHİYE-KABAK KOYU bu motor ile çok rahat inersiniz. selamlar, fatih.
  5. mfthk

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. .

6. mfthk

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan yolunuz açık olsun. selamlar, fatih.

7. mfthk

malesef satılık pajero 3.5 v6

Ynt: malesef satılık pajero 3.5 v6 alana da satana da hayırlı olsun.
  8. mfthk

ORFA'S LAND ROVER DISCO1 V8/1998

Ynt: ORFA'S LAND ROVER DISCO1 V8/1998 takıp
  9. mfthk

Alfa Romeo 156

Ynt: Alfa Romeo 156 araç satılmıştır.. selamlar, fatih..

10. mfthk

AMAROK-Antalya 2011

Ynt: AMAROK-Antalya 2011 koca vw nin testi türkiyede olacaksa vay haline :)

11. mfthk

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye :) kolay gelsin..
  12. mfthk

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye böyle giderse size gelmeden satılacak :)

13. mfthk

AMAROK-Antalya 2011

Ynt: AMAROK-Antalya 2011 amarok' u eurosport kanalının dakar rallisini takip etmek amacıyla kullanmasından dolayı gördüm. geçenlerde vw ankara bayinde aracı inceledim de. navara ve diğerlerinden daha heybetliydi sanki, yada showroomda gözüme öyle gelmiş olabilir. her nekadar bu grubun...
  14. mfthk

Subaru vs Diğer Araçlar Sürüş Dinamikleri / Keyfi

Ynt: Subaru vs Diğer Araçlar Sürüş Dinamikleri / Keyfi internetteki fiyatlar bir hayli değişkenlik göstermekle birlikte 2003 xt lerin alınabilir fiyatları nedir acaba? selamlar, fatih.

15. mfthk

Jeep cherokee (KJ) 3.7 almayı düşünüyorum...

Ynt: Jeep cherokee (KJ) 3.7 almayı düşünüyorum... kj lerin vergileri ne kadar bu model yılları aralığında? internet vergi dairesinden baktım 4.900 küsür.. doğru mudur?
  16. mfthk

Camel Trophy Nedir ?

Ynt: Camel Trophy Nedir ? yıpranma açısından nasıl olurlar acaba? onu tam oturtamadım. sonuçta off road yapan tüm araçlar için geçerli değil midir? kırılan parça yenisi ile değiştirilir ve yine eskisi gibi devam eder. iyi bakılmış bu tarz bir araç riskli mi olur?
  17. mfthk

Camel Trophy Nedir ?

Ynt: Camel Trophy Nedir ? camel trophy' den çıkma disco I 300tdi? bir yandan çok yıpranmıştır diyorum, diğer taraftan maceracı ruhu beni cezbediyor. roll-cage'i vs.. siz ne dersiniz?

18. mfthk

Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu)

Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu) takip..
  19. mfthk

Eski Sahibinin Adına Haciz Geldi ve Araç Bağlandı.

Ynt: Eski Sahibinin Adına Haciz Geldi ve Araç Bağlandı. değişen sistemle beraber noter satış tarihi sizin o aracı aldığınıza dair karinedir. çünkü artık sizin de trafiğe gitmenize gerek kalmadan yeni ruhsatınız adresinize postalanıyor. eskiden olsa bu problemin tek çözümü eski sahibiydi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri