Arama sonuçlarınız

1. amaç

Kişisel Galeri (amaç)

Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Yeni fotograflarım. Yorumlarınızı esırgemeyın ;)

2. amaç

Enstantane

Ynt: Enstantane Caner Bey acıklamalarınız için teşekkürederim.
  3. amaç

Şifre Hatalı Uyarısı

Foruma her girişimde şifreyi ikinci defa girmem isteniyor. İnternet cafede de denedim yine ilk girişimde şifre hatalı uyarısı alıyorum :o . Ben mı yanlıs giriyorum herseferinde dedim kardesime girdirdim ;D Yine olmadı. Nedeni ne olabilir.

4. amaç

Enstantane

Merhabalar, iki sorum olacak. 15'' ıle cektıgım bazı fotograflarda anlık goruntu alıyor. Yanı 15 sanıye surmuyor. Bunun nedenı nedir. Pan teknıgı sadece enstantene öncelıklı mı cekılır. Bunun için herzaman 1 sanıyeden uzun suremı gereklı.
  5. amaç

İşçilik Bedeli Normal mi ?

Ynt: İşçilik Bedeli Normal mi ? Bana bıraz fazla geldı. Nerde yaptırdınız ustanız kımdı bunlarıda paylasırmısınız

6. amaç

Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı

Ynt: Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı Çok gecmıs olsun. Ucuz atlatmıssınız.

7. amaç

Biz mi Haylaz ? Onlar mı ?

Ynt: Biz mi Haylaz ? Onlar mı ? tüm XJ ve CJ ciler bunu kım demısse hata yapmıs bence. sadece CJ :)
  8. amaç

Geceleyin Dünya (TWAN)

Ynt: Geceleyin Dünya (TWAN) mukemmel paylasım ıcın tesekkurler.
  9. amaç

Sigara Kullananlar Listesi

Ynt: Sigara Kullananlar Listesi 1- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 2-Ahmet Şahin ( Vosdost ) 3-İlkay Gur (up8453) 4-Göktuğ Güzelbey (jeep) 5-Murat Aksu (skydiver26) 6-Bülent KÖK (kokteknik) 7-Amaç

10. amaç

1979-CJ-5

Ynt: 1979-CJ-5 toplamak emek zaman ve nakıt ıster 15000 tl yıde gecer dıye dusunuyorum. Genelde araclarını toplayanlar malıyetın altında bır fıyatla satıyorlar araclarını onedenle toplanmıs CJ ler daha cok tercıh edılıyor.

11. amaç

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. hayırlı olsun darısı basıma :)
  12. amaç

Yüksel Arslan Retrospektifi

Ynt: Yüksel Arslan Retrospektifi Kariyer boyunca üretilmiş eserlerden derlenmiş sergilere denirmiş.

13. amaç

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım ARh(+)
  14. amaç

Kişisel Galeri (amaç)

Ynt: Kişisel Galeri (amaç) 12 gıbıydı sanırım bunu cektıgımde :) tavsıye ıcın sagol.
  15. amaç

Çok Nadir Görülen Bir Deniz Atının Resmi

Ynt: Çok Nadir Görülen Bir Deniz Atının Resmi :D:D harıka

16. amaç

CJ-5 mi? CJ-7 mi?

Ynt: CJ-5 mi? CJ-7 mi? ben CJ5 derım ufak oldugu ıcın. ama tek arac olarak dusunuyorsan ıyı dusun bende bayadır dusunuyorum :) pek konforlu sayılmaz bırde 4.2 motoru unutmamak lazım :) Kullanan arkadaslarımızda tecrubelerını ve yorumlarını esırgemezler.
  17. amaç

Kişisel Galeri (amaç)

Ynt: Kişisel Galeri (amaç) teşekkürederim deniyorum.Manuelde biraz daha çalışayım
  18. amaç

Kişisel Galeri (amaç)

http://img246.imageshack.us/img246/7096/img0564r.jpg Fotograflar çok parlak oluyor. Nasıl düzeltebilirim. Yorumlarınızı beklıyorum. sx10 15'' daha dusugu kapkaranlık cıkıyor. Aynı şekilde gunes işiginda hareketlı cekemıyorum foto bembeyaz cıkıyor. F4.5 kendi belirilyor +2 Iso100

19. amaç

ADSL İçin Telefon Hattı Almak

Ynt: ADSL İçin Telefon Hattı Almak Kemal bey paylasım ıcın tesekkurler, bunu oğrenmem ıyı oldu :)
  20. amaç

Kamuflaj Harikaları

Ynt: Kamuflaj Harikaları Paylasım ıcın tesekkurler, ınanılmazlar. Özellıkle Nadir Beyın paylasımı :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri