Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Foruma her girişimde şifreyi ikinci defa girmem isteniyor. İnternet cafede de denedim yine ilk girişimde şifre hatalı uyarısı alıyorum :o . Ben mı yanlıs giriyorum herseferinde dedim kardesime girdirdim ;D Yine olmadı. Nedeni ne olabilir.
Merhabalar,
iki sorum olacak.
15'' ıle cektıgım bazı fotograflarda anlık goruntu alıyor. Yanı 15 sanıye surmuyor. Bunun nedenı nedir.
Pan teknıgı sadece enstantene öncelıklı mı cekılır. Bunun için herzaman 1 sanıyeden uzun suremı gereklı.
Ynt: 1979-CJ-5
toplamak emek zaman ve nakıt ıster 15000 tl yıde gecer dıye dusunuyorum. Genelde araclarını toplayanlar malıyetın altında bır fıyatla satıyorlar araclarını onedenle toplanmıs CJ ler daha cok tercıh edılıyor.
Ynt: CJ-5 mi? CJ-7 mi?
ben CJ5 derım ufak oldugu ıcın. ama tek arac olarak dusunuyorsan ıyı dusun bende bayadır dusunuyorum :) pek konforlu sayılmaz bırde 4.2 motoru unutmamak lazım :)
Kullanan arkadaslarımızda tecrubelerını ve yorumlarını esırgemezler.
http://img246.imageshack.us/img246/7096/img0564r.jpg
Fotograflar çok parlak oluyor. Nasıl düzeltebilirim. Yorumlarınızı beklıyorum.
sx10
15'' daha dusugu kapkaranlık cıkıyor. Aynı şekilde gunes işiginda hareketlı cekemıyorum foto bembeyaz cıkıyor.
F4.5 kendi belirilyor
+2
Iso100