hilüxcü osi
BİR ZALİMDEN ALİM, BİR ALİMDEN DE ZALİM DOĞAR...
merhabalar degerli forumcular.şimdide sizlerle ustamın benden aldıgı el emeği tutarını paylaşacam.paylaşmamın sebebide bana biraz fazla geldiği için.
aracıma ustamın yaptıkları.
*4 teker söküldü bakımları yapıldı
*fren ayarı ve elfreni ayarı yapıldı
*enjeöktörler deyişti
*sibob ayarı yapıldı
*ön ve arka defransiyel söküldü iki defransiyelinde içi açıldı ve iki defransiyelin içinden sağlam parçalar seçilerek 1 defransiyel yapıldı.
*şanzuman üstten açılıp vites boşluğu alındı.(şanzuman komple indi bu esnada)
*debriyaj balatsına bakıldı debriyaj balatası temizlenip yağlanacak yerler yağlandı ve ayarlanarak geri takıldı.
*komple şavt şöküldü boşluğu alındı istavruz bilyaları deyişti, şavta grösörlük yapıldı ve yağlanarak geri takıldı.
*alt kartel contası deyişti.
*rot boşlukları alındı
*şanzuman ile defransiyellerin ikisininde ve motor yağları deyişti
*filitrelerin tamamı mazot yağ ve hava filtresi deyişti.
tüm bunlar yapıldı ve ustam benden 400 tl el emeği aldı.yağları filitreleri enjöktörleri ben ayrı aldım.400 tl nin içinde sadece el emeği var.siz değerli forumcu büyüklerimin yorumlarını bekliyorum.hem bu arada diyer iller ile ve diyer ustalar ile de degerlendirme yapmış oluruz...
aracıma ustamın yaptıkları.
*4 teker söküldü bakımları yapıldı
*fren ayarı ve elfreni ayarı yapıldı
*enjeöktörler deyişti
*sibob ayarı yapıldı
*ön ve arka defransiyel söküldü iki defransiyelinde içi açıldı ve iki defransiyelin içinden sağlam parçalar seçilerek 1 defransiyel yapıldı.
*şanzuman üstten açılıp vites boşluğu alındı.(şanzuman komple indi bu esnada)
*debriyaj balatsına bakıldı debriyaj balatası temizlenip yağlanacak yerler yağlandı ve ayarlanarak geri takıldı.
*komple şavt şöküldü boşluğu alındı istavruz bilyaları deyişti, şavta grösörlük yapıldı ve yağlanarak geri takıldı.
*alt kartel contası deyişti.
*rot boşlukları alındı
*şanzuman ile defransiyellerin ikisininde ve motor yağları deyişti
*filitrelerin tamamı mazot yağ ve hava filtresi deyişti.
tüm bunlar yapıldı ve ustam benden 400 tl el emeği aldı.yağları filitreleri enjöktörleri ben ayrı aldım.400 tl nin içinde sadece el emeği var.siz değerli forumcu büyüklerimin yorumlarını bekliyorum.hem bu arada diyer iller ile ve diyer ustalar ile de degerlendirme yapmış oluruz...