Arama sonuçlarınız

1. cem cihan

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Görüşmek dileğiyle

2. cem cihan

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Dip notada bende bir ekleme yapiyim; Bayramda ve sonrasında bende Rize pazarda olucam (memleketim) benim aracın plakası 34 AN 1639 karşılaşırız :0)
  3. cem cihan

21-22/06 Erciyes Buzul Rotası

Ynt: 21-22/06 Erciyes Buzul Rotası Doğrudur; Sütdonduran yaylasından kuzeyden otellerin diğer yüzünden

4. cem cihan

Ynt: 21-22/06 Erciyes Buzul Rotası Oguzhan bey; Hacılar dağcılık klübüne haber verildi ,dağ evinin anahtarını onlardan aldık Hacılar kulübüne teşekkür ederim Boydak dağ evi (üzerindeki tabeledan ) 04.07.2008 yazıyor;
  5. cem cihan

Ynt: 21-22/06 Erciyes Buzul Rotası Çıkış rotası detaylı

6. cem cihan

Ynt: 21-22/06 Erciyes Buzul Rotası F04

7. cem cihan

Ynt: 21-22/06 Erciyes Buzul Rotası F03
  8. cem cihan

Ynt: 21-22/06 Erciyes Buzul Rotası F02
  9. cem cihan

Ynt: 21-22/06 Erciyes Buzul Rotası F01

10. cem cihan

Hafta sonu yaptığımız Kayseri-Erciyes Kuzey buzul tırmanış fotoğrafları ekte beğeninize sunulmuştur, Tımanış bilgileri; Cumartesi saat 10:00da 2700metrede bulunan süt donduran yaylasında,Boydak dağ evine ulaştık; Öğle yemeği sonunda tımanış için gerekli ekipman ve rota bilgilerine karar...

11. cem cihan

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Selim bey merhaba; Benzinli araçlarda bakımlar doğru yapıldıysa problem olmuyor;benim arabayı aldığım zaman (135000km )soğutma suyu pompasında sızıntı vardı değiştirdim(ustam değiştirmeye gerek yok sadece conta değişimi yeterli demesine...
  12. cem cihan

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Otobanda hızlı giderken L120 4.0VVTI (130+????) yanlışlık nedeniyle tırın arkasında acil fren yapmam gerekti (o sırada hayatımı anlatan kısa filim başladı)araba sağa kaydı bariyerlere gireceğimi zannettim ama hemen toparladı; Deyinmek...

13. cem cihan

Ağrı Kış Güney-Kuzey Transı

Ynt: Ağrı Kış Güney-kuzey Transı Mükemmel :0)
  14. cem cihan

Amanoslarda Eski Yola Yeni Bir İz Daha

Ynt: Amanoslarda Eski Yola Yeni Bir İz Daha Çok güzel bir geziyi paylaştığınız için teşekkürler.
  15. cem cihan

2004 Model: Mitsubishi Pajero 3.2 Did ---2003 Land Rover Discovery Td5

Ynt: 2004 Model: Mitsubishi Pajero 3.2 Did ---2003 Land Rover Discovery Td5 Prado kullanıcısıyım (2004 4.0) merak ettim pradoyla DID arasındaki farklar nelerdir. Bilgi verirseni sevinirim DID alma isteğim var?

16. cem cihan

Gezenbilir; İzmir - Kaynaklar - Nif Zirve Doğa Yürüyüşü (09 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Kaynaklar - Nif Zirve Doğa Yürüyüşü (09 Şubat 2014) Hayatın en güzel zevki yemek; Görsel ve tatsal bir zevktir;
  17. cem cihan

Gezenbilir; İzmir - Kaynaklar - Nif Zirve Doğa Yürüyüşü (09 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Kaynaklar - Nif Zirve Doğa Yürüyüşü (09 Şubat 2014) :)
  18. cem cihan

Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım

Ynt: Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım Ben teşekkür ederim; haklısınız 4.5d v8 mükemmel bir araç ama türkiye şartlarında bu fiyatlarla bu aracı dağda kullanmak imkansız (en azından benim için);aracımı değiştireceğim zaman 150kasa 4.0 prado...

19. cem cihan

Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım

Ynt: Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım Toyota land crusier Proda 2004 v6 4.0 benzinli (250hp) ; Aynen sizinde belirtiğiniz gibi uzun yol dağ araba oturmadıktan sonra problem yok; arıza yok;
  20. cem cihan

Sülüklügöl - Akyazı

Ynt: Sülüklügöl - Akyazı Gölün yanına gidebilirsiniz, Kamp ateşine dikkat ettikten sonra çadırla kalmanızda bir problem yok,eski orman kulubesinde su var;

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri