Arama sonuçlarınız

1. caner_tee

4x4 toros olur mu? olur :)

Ynt: 4x4 toros olur mu? olur :) evet aktılıyorum sıze dacıa reno karısımı olmuş. dacıalarda o sistem yapılmış. benımde 88 reno var bıtane keçi ey mübarek:p

2. caner_tee

willys çok yakıyor,yardım :)

Ynt: willys çok yakıyor,yardım :) ben sizin yorumunuzun altına yapma sebebım motor 2200 cc olduugnu sölemekti. şimdi ben laf kalabalıgını sevmem yanlız konu başlıgını sana hatırlatır arkadasımıza farklı alternatifler konsuunda yardımcı olmaya çalıstım. ben adama sılah zoruyla yapcaksın...
  3. caner_tee

Ynt: willys çok yakıyor,yardım :) bakın bensıze şu kadar söylıyim 1950lılerın teknolojısıyle yapılan bı araçtır bunlar. hatta şöyle söylıyım daha ılk ıcat edılen araçlartan taa 90lara kadar araçlarda yakıt tasarrufu hep ikinci planda kalmıstır. benım sıze bı sorum olacak neden 95 model bi...

4. caner_tee

1967 Model Tuzla Kasa Jeep Hakkında Bilgiler

Ynt: 1967 Model Tuzla Kasa Jeep Hakkında Bilgiler hayırlı olsun
  5. caner_tee

1967 Model Tuzla Kasa Jeep Hakkında Bilgiler

hayırlı olsun güle güle binersin işallah. aracın modeli 67 ama köşeli çamurluk benım bıldıgım 69larda vardı. tuzla ıyıdır biraz daha az yakar cjden parça sıkıntısıda olmaz merak etme.

6. caner_tee

M38, MB veya CJ3A araniyor

Ynt: M38, MB veya CJ3A araniyor kusura bakmayın formuda doldurdum ama böyle işte 0536 681 66 81 benım numaram he bu arada defransıyellerı genişlettim ama akislerde kaynak falan yoktur orjınal akıslerdir dip not olarak söyliyim:)

7. caner_tee

Ynt: M38, MB veya CJ3A araniyor evet buda benım tuzlam aracı soydum dagınık görunebılır ama aracım şase bakımı =dan yapıldı saddece kaporta sıı kaldı ben sanayıde ustayım bıraz oynama yaptım mesela 10 cm defransıyellerı genıslettım weshause fren falan uydurdum. neyse bu benım aracım ama iş...
  8. caner_tee

Ynt: M38, MB veya CJ3A araniyor merhaba emrah bey bende 52 model bi yüksek kaput var.babamın arabası belkı 70lerden berı bızde babam bunu 75lerde beypazarında tepeden tırnaga yenılemiş. mesela orjınal c3a dan farkı 20 cm kadar uzun. ama şasede kaynak falan yok ben şimdi bi kaç resmını...
  9. caner_tee

Ynt: willys çok yakıyor,yardım :) kaloriferle falan alakası yoktur webostomı bu yahu:) oda mazotla çalsıır zaten. sen karbratörünü skoda yaappp he tüpün markası ne bende geçen reno swye bi türp taktırdım 350 lıraya çok yakıyo. 650yede vardı ondan taktırmadım pişmanım. alttakıde benım jeepim...

10. caner_tee

Ynt: willys çok yakıyor,yardım :) 2200 motordur orjınali bu arkdasın da vergiden dolayı düşük yazılanlardan olması lazım. kardeş senın aracın cok yakıyosa bunun bi sürü sebebi var. frenlerin motor defransıyel yagların hava filitresi hatta el freni bunları bi kontrol etmen lazım he bide sürekli...

11. caner_tee

15000 tl ile hangi 4*4 ü önerirsiniz?

Ynt: 15000 tl ile hangi 4*4 ü önerirsiniz? aracın contası yanık olmaz suyu eksik olmazsa termorstartın derecesi düşükse araç hararet yapmazr.saglıklı kullanılan bı aracın haharet sorunu olcagını düşünmüyorum.sen nıva al ohh kutu gibi soguk gırmez yagmur girmez kapıları serçe kapısıyla ayndıır...
  12. caner_tee

15000 tl ile hangi 4*4 ü önerirsiniz?

Ynt: 15000 tl ile hangi 4*4 ü önerirsiniz? jeep serisinden cj tuzla falan bence uzak durmalısın. defender olabılır hem yolda gidersin. lada nivada olabilir aslında hem ekonomık hem parçası ucuz hemde az bucuk otomobıl konforu vardır. ekonomi yönünden düşünürsen nivayı tavisye ederim. arkadaşlar...

13. caner_tee

77 Model CJ5'imi Topluyorum

bitanede arka kapak lazım iptal edilmiş daha önce. kapak varmı sende?
  14. caner_tee

yok ustam 31 lastikler 33 kaldırmaz biliyorum ya performans olarak hani pek bişi beklemıyorum dag bayır olur ama aşırı degil zaten bıkmısım dagdan bayırdan:) bende karadenızlıyım kastamonuluyum benbana cj ön cam çercevesi lazım ustam ugrassam yaparım ama öle hazırda varsa biyerlerde alırdım
  15. caner_tee

ustam defransıyelleri 43-8 taktım agır devir yaptım lastikleri resimlerde görünenleri takcam 31.10.50 kaldırır dıye düşünüyorum ama daha deneyemedim ama üzerindekilastıklerle patınajla çalsıyordu.3 piston buji yaglıyo aparat takılı o halde patınaj cekıyodu bi bitsin motoruda açıcam bi sekman...

16. caner_tee

65 willys...

Ynt: 65 willys... hayırdır neden satıyosun yaw fıstık gibi jeep valla hep kapısırdık senle:) benimde uzun şasem var şimdi dükkanda yoğun bakımda ilgilenıp yapamadık öle duruyo ma aben bıraz tatilat yaptım genişlettim defransıyellerı falan
  17. caner_tee

senınkı yıne astarlı gıriyo ustam benımıı hala yoğun bakımda:) ya yinemi kırmızı yapıyosun boyasını. benceee farklı bi renk yap ya boncuk mavi yada fıstık yeşil gibi falan dene istersen.benimki işallah fsıtık yeşili düşünüyorum. bu arada genişlettim biraz falan tuzla ama cjyle degişmem cok emek...
  18. caner_tee

En Güzel ''TUZLA'' Benimki diyenler!!!

Ynt: En Güzel ''TUZLA'' Benimki diyenler!!! elim degipte bitiremedim benimki bambaşka olucakk:) defransiyelleri 10 cm genişlettim westenhause fren yapıyorum veeee ayrılmaz toaş dreksiyonunu mecburen uydurmam gerekiyor ama direksiyon kutusu cj. sonra komple alt tabanı yaptım hiç bir çürügü yok...

19. caner_tee

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu merhaba arkdaslar.öncelikle aracınagüle güle bin. arkdaslar ben sanayide esnafım benım 2 tane jeepim var bıtanesi köyde garajda 52 model yüksek kaput ( beypazarında zamanında yüksek kaputa çevrilmiş ve kısa şaseden sadece 20 cm kadar uzun hale...
  20. caner_tee

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor bu tuş takımları BMC profosyonel kamyonların tuş takımları bi parçacıdan temın edebılırsınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri