Arama sonuçlarınız

1. caner_tee

64 Model Araca Hidrolik Direksyon Yapmak?

Ynt: 64 Model Araca Hidrolik Direksyon Yapmak? bende yapcam kaporta işi bitse. saçtan yapıp üzerine sıyak branda yapıstırcam şekil durur:D

2. caner_tee

64 Model Araca Hidrolik Direksyon Yapmak?

cj direksiyon kutusu koysana çok daha basit inan hidrolik dreksiyon kadar yumusak olur benım tuzlamda var memlunum
  3. caner_tee

cj 8 şasesi nerden kesilir

Ynt: cj 8 şasesi nerden kesilir aynen bunu bende merak ediyorum:) ama siz yinede şaseyi kesmeyin arkadan kısaltın bu arada malum sitede cj8 var turıst tasıyan 6binden falan bahsedıyor aramadım ama sizce nasıl? bi cj 7bucukta benımde gözüm var:)...

4. caner_tee

cj 6 U kapıya çevirmek istiyorum yardım

Ynt: cj 6 U kapıya çevirmek istiyorum yardım neyse pek bilen yok galıba vazgeçtim zaten:)
  5. caner_tee

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

6. caner_tee

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor hayırlı olsun. askerligimi kademede yapmıştım bu araçları iyi tanıyorum. en çok arızayı debrıyaj alt üst merkezinden yapar. gerçekten mekanik olarak cok saglam bi araçtır yalnız sevemedıgım i yönü aracın ön çamurluguna yaslanım desen...

7. caner_tee

1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum

Ynt: 1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum temizini bulamazsam benımkıyle ugrasmak daha mantıklı:) usta sende cj ön cam çerçevesiulunurmu? bide ben kapıları U kapı yapcam bana orjinal ölçüyü verebılırmısın? resımde göstermeye çalıstım ama bi bakabılırsen
  8. caner_tee

Bir CJ hikayesi de bizden olsun..

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun.. allah kolaylık versin, çok güzel oluyodur emınım yaw bu araba cıktıktan sonra ben bırak camura sokmayı camurdan geçmem kirlenmesin diye maşallah elinizden gelenın en iyisini yapıyorsunuz.
  9. caner_tee

64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:)

Ynt: 64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:) degişikliler oluyorda foto çekmeyi unutuyoruz kupayı alt üst ettim çürüklerini yapıyorum

10. caner_tee

Ynt: 64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:) sizde cj ön cam çerçevesi varmı? benım kasa tuzla cj cam çerçevesi koymak ıstıyorum birde cj 8 cj 7 kapıları varmı U kapı lazım 2 tane varsa bide tuzla arka kapagı yarım?

11. caner_tee

Ynt: cj 6 U kapıya çevirmek istiyorum yardım resimde ok işaretiyle göstermeye çalıstım. yardımcı olursanız sevınırım.
  12. caner_tee

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri nasıl randıman aldınmı defransıyellerden? arkadaşlar bu arada benımde uzun şase tuzlam var U kapı yapmak ıstıyorum yalnız bana kapı ölçüleri lazım bilen varsa kapının alt noktasıyla üst noktası arasındakı ölçüleri biri yazabilirmi? resimdede ok...

13. caner_tee

arkdaslar cj6 aracımı U kapı yapmak ıstıyorum yalnız ölçülerini tam olarak bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz? içten içe ve dıştan dısa ölçüsü lazım kapı bulana kadar yapmak ıstıyordum.
  14. caner_tee

1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum

Ynt: 1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum ustam kolay gelsin. bana uzun şase bi kupa lazım bulablırmıyız?
  15. caner_tee

melber off road jant arıyorum 1 veya 2 tane

Ynt: melber off road jant arıyorum 1 veya 2 tane eyvallah kardeş ama ne yazıkkı 5 bijon olması lazım. ilgin için saol

16. caner_tee

Ynt: 64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:) evet bıraz hesap kıtap işi oldu yalnız bence flas agırlıgı aksın ucuna bastırır dıye düşündümde böyle yaptım flas tabıkı daha basıt olanıydı. sen bana bı cep telefonu gönderebılırmısın ustam
  17. caner_tee

Ynt: 64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:)
  18. caner_tee

Ynt: 64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:) evet dingilleri kestim boru çaktım ve tekrar ekledım yalnız akisleri kesmedim orjinal aks kullandım sag aksler orjınal jeep sol akslerde yıne orjınal bi jeepin:) yalnız o kovanı kırma olayını hiç sanmıyorum kaynak yapmadan bile gıderdı dıye...

19. caner_tee

62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu

Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu silindir kapagı contasını yakmıssınız. su eksiltmesi bundan kaynaklanır eger suya yag yaga su karıstıryorsa eger üzgünüm motor blogunuz patlamıstır su kanlı ıle yag kanalı arasında çatlak vardır..
  20. caner_tee

Ynt: 64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:) şase temizligini malesef yapamadım en güzeli kumlamaktır ama burda malesef yok. bundan öncekı sahıbı zift attırmış heryerıne saçma sapan olmuş kumlatmak cok mantıklıydı ama uzak buraya naklıye falan sorun. siz yapcaksanız eger kumlatırsınız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri