Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: cj 8 şasesi nerden kesilir
aynen bunu bende merak ediyorum:) ama siz yinede şaseyi kesmeyin arkadan kısaltın bu arada malum sitede cj8 var turıst tasıyan 6binden falan bahsedıyor aramadım ama sizce nasıl? bi cj 7bucukta benımde gözüm var:)...
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
hayırlı olsun. askerligimi kademede yapmıştım bu araçları iyi tanıyorum. en çok arızayı debrıyaj alt üst merkezinden yapar. gerçekten mekanik olarak cok saglam bi araçtır yalnız sevemedıgım i yönü aracın ön çamurluguna yaslanım desen...
Ynt: 1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum
temizini bulamazsam benımkıyle ugrasmak daha mantıklı:) usta sende cj ön cam çerçevesiulunurmu? bide ben kapıları U kapı yapcam bana orjinal ölçüyü verebılırmısın? resımde göstermeye çalıstım ama bi bakabılırsen
Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun..
allah kolaylık versin, çok güzel oluyodur emınım yaw bu araba cıktıktan sonra ben bırak camura sokmayı camurdan geçmem kirlenmesin diye maşallah elinizden gelenın en iyisini yapıyorsunuz.
Ynt: 64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:)
sizde cj ön cam çerçevesi varmı? benım kasa tuzla cj cam çerçevesi koymak ıstıyorum birde cj 8 cj 7 kapıları varmı U kapı lazım 2 tane varsa bide tuzla arka kapagı yarım?
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri
nasıl randıman aldınmı defransıyellerden? arkadaşlar bu arada benımde uzun şase tuzlam var U kapı yapmak ıstıyorum yalnız bana kapı ölçüleri lazım bilen varsa kapının alt noktasıyla üst noktası arasındakı ölçüleri biri yazabilirmi? resimdede ok...
arkdaslar cj6 aracımı U kapı yapmak ıstıyorum yalnız ölçülerini tam olarak bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz? içten içe ve dıştan dısa ölçüsü lazım kapı bulana kadar yapmak ıstıyordum.
evet bıraz hesap kıtap işi oldu yalnız bence flas agırlıgı aksın ucuna bastırır dıye düşündümde böyle yaptım flas tabıkı daha basıt olanıydı. sen bana bı cep telefonu gönderebılırmısın ustam
evet dingilleri kestim boru çaktım ve tekrar ekledım yalnız akisleri kesmedim orjinal aks kullandım sag aksler orjınal jeep sol akslerde yıne orjınal bi jeepin:) yalnız o kovanı kırma olayını hiç sanmıyorum kaynak yapmadan bile gıderdı dıye...
Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu
silindir kapagı contasını yakmıssınız. su eksiltmesi bundan kaynaklanır eger suya yag yaga su karıstıryorsa eger üzgünüm motor blogunuz patlamıstır su kanlı ıle yag kanalı arasında çatlak vardır..
şase temizligini malesef yapamadım en güzeli kumlamaktır ama burda malesef yok. bundan öncekı sahıbı zift attırmış heryerıne saçma sapan olmuş kumlatmak cok mantıklıydı ama uzak buraya naklıye falan sorun. siz yapcaksanız eger kumlatırsınız...