64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner_tee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,885

caner_tee

Kamp I
Yer
kastamonu
arkadaşlar bu araba yürüyerek gelmişti ama 2 defransiyeli komple makaslar şasesınde duzeltılcek yerleri dreksiyon sistemi şanzımanı motoru açmadım ama debrıyaj baskı balatası olsun frenler kampanalar ve aks bılyaları komple elden geçti. araçla bizzat kendım elimden geldıgı kadarıyla ılgılenıyorum resimdekide benım zaten:smiley: arkdaslar yürüyen aksamı bitti motorudsa üzerine koydum yalnız problem kupada göründügü gıbı altı yok derece gıbıydı bende tamamen alt sacı kestım bugunlerde kupasıyla ugrasıyorum ama cok yakıındaa yeşil sahalarda olucak...

CIMG0570.JPG

CIMG0571.JPG

CIMG0572.JPG

CIMG0573.JPG

CIMG0574.JPG

Etiketler
Ynt: 64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:smiley:

kupada çok iş var... ugrasmışken u kapı yapim dıyorum biri bana u kapının ölçüsünü verebilirmi?

CIMG0595.JPG

CIMG0576.JPG

CIMG0594.JPG

CIMG0601.JPG

CIMG0580.JPG

defransıyellerde oynama yaptım 10 cm genişledi.lastıkler kupanın dısına cıksın ıstedım bu arada 4 lastik aldım 33 15 10.5 çamur lastigi. makasları şasenın yanına almaktan vazgeçtim helozon yayı koycam arkalara yatmasın dıye. resımde üstünde degil ama var... ya kapıları u kapı yapsammı yoksa orjınalmı kalsın:S

CIMG0588.JPG

CIMG0589.JPG

CIMG0599.JPG

CIMG0584.JPG

Şasi temizliği ve boyasında nasıl bir yol izlediniz, boya ve astar olarak ne kullandınız?

osman' Alıntı:
Şasi temizliği ve boyasında nasıl bir yol izlediniz, boya ve astar olarak ne kullandınız?
şase temizligini malesef yapamadım en güzeli kumlamaktır ama burda malesef yok. bundan öncekı sahıbı zift attırmış heryerıne saçma sapan olmuş kumlatmak cok mantıklıydı ama uzak buraya naklıye falan sorun. siz yapcaksanız eger kumlatırsınız eger çatlak kırık varsa görülür zaten

[dingilleri kestindemi araya boru koydun akslarıda ekledin o zaman eyvaaaaaaaaaaaaaaah..

SAM_1984.JPG

ismail55' Alıntı:
[dingilleri kestindemi araya boru koydun akslarıda ekledin o zaman eyvaaaaaaaaaaaaaaah..
evet dingilleri kestim boru çaktım ve tekrar ekledım yalnız akisleri kesmedim orjinal aks kullandım sag aksler orjınal jeep sol akslerde yıne orjınal bi jeepin:smiley: yalnız o kovanı kırma olayını hiç sanmıyorum kaynak yapmadan bile gıderdı dıye dusunuyorum araya koyduugm boru etli bi boru tornadan geçirdim ve ısıtarak yerıne caktım sogudugunda hiç kaynak bile gerekmıyordu:smiley: bıraz sürim bakalım begenmezsem orjınalını takarız artık ama sanmıyorum sorun vercegını

[hadi bakalım anlamadım ama neyse bişey bilmesen yapmazsın...bence yanlış..onla uğraşana kadar bijonlara flanş yapman lazımdı.7 cm yeter birazda dışarı ofsetli çelik jant işi bitirirdi...

SAM_1518.JPG

ismail55' Alıntı:
[hadi bakalım anlamadım ama neyse bişey bilmesen yapmazsın...bence yanlış..onla uğraşana kadar bijonlara flanş yapman lazımdı.7 cm yeter birazda dışarı ofsetli çelik jant işi bitirirdi...
evet bıraz hesap kıtap işi oldu yalnız bence flas agırlıgı aksın ucuna bastırır dıye düşündümde böyle yaptım flas tabıkı daha basıt olanıydı. sen bana bı cep telefonu gönderebılırmısın ustam

jeep willys yedek parça ihtiyaçlarınız için

0212 238 03 50

0555 533 58 02

takip,
kolay gelsin, yeni resimleri bekliyoruz.
teşekkürler

5355' Alıntı:
jeep willys yedek parça ihtiyaçlarınız için

0212 238 03 50

0555 533 58 02

sizde cj ön cam çerçevesi varmı? benım kasa tuzla cj cam çerçevesi koymak ıstıyorum birde cj 8 cj 7 kapıları varmı U kapı lazım 2 tane varsa bide tuzla arka kapagı yarım?

evet çerçeve mevcut.kapıları da çıkma olarak temin edebiliriz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR