Arama sonuçlarınız

1. ParamedicSelcuk

95 Model Defender 2,5 Benzinli

Ynt: 95 Model Defender 2,5 Benzinli İlgiyle takip ediyorum :) Umarım hak ettigi degere hak eden birine satilir. Bende arac ariyorum ama malesef butcem buna uygun degil. Para verken araba bulamiyorum para yokken de boyle arabalar cikiyor ya kahroluyorum.

2. ParamedicSelcuk

Grand Vitara 2.0 arıyorum

Ynt: Grand Vitara 2.0 arıyorum 40.000 butcemi cok fazla asiyor malesef. Hayirli satislar size
  3. ParamedicSelcuk

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Tek kelime ile harika olmus. Sizi tebrik ediyorum. Dünya paralar verip nasil yapildigini dahi bilmediginiz karavanlari almaktansa sizin gibi bu konuda bilgili ve yetenegi olan insanlarin kendi karavanlarini yapmis olmalari taktire...

4. ParamedicSelcuk

1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen

Ynt: 1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen Nkurtkaya; Yorumuzun ve yardimlariniz icin tesekkur ederim. Sizlerin sayesinde degerini hak etmeyen araçaları almamış olacağız insallah. Sizin de ifade ettiginiz bir cok konuda ilan sahibine mesaj attim cevap bekliyorum. Bencede dogru olan orjianal...
  5. ParamedicSelcuk

Ynt: 1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen Teşekkür ederim :)

6. ParamedicSelcuk

Ynt: 1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen Poseidion açiklamanız için teşekkür ederim. Fiyatı sizce uygunmu ? Km düşük muhtemelen motor bakımı yapılmış olduğunu düşünüyorum. Açıklamasında motorla ilgili herhangibir degisiklikten soz edilmemis. Son olarakta cahilligimi mazur görün ama sünnet...

7. ParamedicSelcuk

Ynt: 1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen Bu durum sıkıntı yaratırmı ?
  8. ParamedicSelcuk

Merhaba abilerim, arkadaşlar. Uzun zamandır suv araç arayışındayım. Sayenizde hergün yeni birşeyler öğreniyorum, her yeni gün ise kararlarım vede fikirlerim değişiyor. Ama kafam da belirlediğim 3 araç oldu ve bunlar dışında araç almayı düşünmüyorum. Bunlar Grand vitara, Pajero pinin ve son...
  9. ParamedicSelcuk

Satılık Land Rover Series 3

Ynt: Satılık Land Rover Series 3 Sorun var sanirim. Link acilmiyor

10. ParamedicSelcuk

Kamp Ocağı

Ynt: Kamp Ocağı Pcexpertt sayfanin assagisinda shop gibi birsey yaziyor ona tikladiginizda fiyatlari cikiyor

11. ParamedicSelcuk

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Sayın TULUMCU Merhaba. Pinin için paylaşmış olduğunuz yazıları ilgi ile takip ettim. Ayrica sıkılmadan öz veri ile pinin kullanan kullanmayan herkesin sorularını cevapladığınız için ayrıca teşekkür ederim. Açıkçası arazi suv merakım hiç yoktu...
  12. ParamedicSelcuk

Memleketten Özel Tuning Nıvalar Ve Fiyatları

Ynt: Memleketten Özel Tuning Nıvalar Ve Fiyatları Tank bunlar niva degil :)

13. ParamedicSelcuk

Suziki 1.6 JLX

Ynt: Suziki 1.6 JLX Yorumlariniz benim icin çok degerli. Sayesinizde kafamdaki soru isaretlerinden kurtuldum. Artik ne almak istedigime eminim. Ancak piyasa da sizin bahsettiginiz ozellikte ve temizlikte araba yok. Acele etmiyorum takipteyim sayet denk duserse hemen alacagim. Sagolun
  14. ParamedicSelcuk

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Güle güle kullanın önerimi sadece iler de herhangibir sorun ile karşılaşmamanız için paylaştım. Verdiğiniz cevap yeterince açıklayıcı oldu ;) Bende kendi evimde hermetik kullanıyorum :) Sıcak su için. Kombi içinde doğal gaz sobası. İyi...
  15. ParamedicSelcuk

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Elinize saglik ilgiyle takip ediyorum. Bu konuda cok basarilisiniz. Bir konu aklima takildi paylasmak istedim. Baca boyunu kısalttığınızı yazmışsıniz, bu durum zehirli gazların dışarı çıkmasını zorlaştırmazmı ? Karbonmonoksit...

16. ParamedicSelcuk

Satılık Tertemiz Grand Vitara 82bin Km.

Ynt: Satılık Tertemiz Grand Vitara 82bin Km. Bu arada çocuklarınızı da Allah analı babalı büyütsün.
  17. ParamedicSelcuk

Satılık Tertemiz Grand Vitara 82bin Km.

Ynt: Satılık Tertemiz Grand Vitara 82bin Km. Hayırlı satışlar diliyorum. Benimde hayalini kurdugum bir araba ama fiyatı bana çok ağır gelecek. Alamadığım içinse çok üzüleceğim. Uzun zamandır bende malum sitede araba ilanlarını takip ediyorum ama malesef bütceme uygun temiz bir arac bulamadım...
  18. ParamedicSelcuk

Çanakkale 1915

Ynt: Çanakkale 1915 Bu sene 100. Yıl olması münasebeti ile beklentinin çok yüksek olmasına rağmen gün içinde yaşanılanlardan sonra 18 Mart kutlamalarınında anlamını yitirdiğini gözlemledim. Sabahın erken saatlerinde Türkiyenin dört bir yanından saatlerce otobüs yolculuğu yaparak Çanakkale...

19. ParamedicSelcuk

Karavanımı Teslim Aldım

Ynt: Karavanımı Teslim Aldım Güle güle kullanin hayirli olsun. Kazasiz belasiz binmek nasip olsun. Çok ozel degilse ortalama fiyati tam olarak nedir acaba bu güzel karavanin ?
  20. ParamedicSelcuk

Satılık Suzuki Vitara 5 Kapı

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 5 Kapı Baska resimleri km si. Ozellikleri degiseni boyasi kazasi vs detaylarini ve fiyatini soylermisiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri