Satılık Tertemiz Grand Vitara 82bin Km.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dboran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,464

dboran

Ana Kamp
Yer
Ankara
Merhaba arkadaslar,

Cok severek kullandigim aracimi ihtiyacimi gormedigi icin satisa cikardim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-82bin-km-tertemiz-otomatik-vites-grand-vitara-205382631/detay

ikiz bebeklerden sonra bağaj problemi oluştu. Aac 3 yıldır bende, alırken bayağı bir araştırmış ve temizini bulana kadar beklemiştim. Fakat iş yoğunluğundan ve aynı zamand şirket aracı olduğundan çok fazla kulanamadim. Şuan şirket aracını iade ettim, tek araç olarak elimizde kaldı fakat daha şehir içine uygun bagajli bir araca ihtiyacımız var.

Bagaji ihtiyacımızı gierbilecek, gerektiginde 7 kisilik olabiln araclar ile takas dusunurum.

Kolay gelsin,
B.

Etiketler
Ynt: Satılık Tertemiz Grand Vitara 82bin Km.

Hayırlı satışlar diliyorum. Benimde hayalini kurdugum bir araba ama fiyatı bana çok ağır gelecek. Alamadığım içinse çok üzüleceğim. Uzun zamandır bende malum sitede araba ilanlarını takip ediyorum ama malesef bütceme uygun temiz bir arac bulamadım. Umarım bu temiz ve guzel aracı en az benim kadar seven ve sahip olmak isteyen birine gider :( Tekrar hayırlı satışlar.

Eymefe bey efendinin ilani bir gun durdu sanirim sonra siteden kalkti. Muhtemelen satmaktan vaz gecti.

Bencede öyle olmuş sanırım. Km si düşük 2004-2005 grand vitara arıyorum ama gönlüme göre daha bulamadım. Bulduklarımda çok fiyat çekiyorlar. Napalım beklemeye devam edicez artık :smiley:

Merhaba,

Kusura bakilmasin, konuyu actim ve kacmis gibi oldum ama yogunluktan yazamadim.
Evet araci satmaktan vazgectim.
Sebebi ise benim icin de supriz olan bir bilginin satis sirasinda cikmasi oldu.
Arac beyan ettigim gibi tertemiz fakat musteri olan bir arkadas icin şase numarasindan hasar gecmisi sorguladigimda aracin 2010 yilinda 92bin km'de muayeneye gitmis bilgisi ortaya cikti.
Arac gecmisi sorgulattigimda, ilk sahibi tarafindan yapildigi cok acik bir sekilde gorunuyor. Arac ondan sonra benim aldigim kisiye gecmis. Muhtemelen 40-50bin km dusurdu ve satti. Belki de muayene de yanlis girdiler bilemiyorum.
Neyse ben ise araci 82bin km'de zannediyordum. Alirkende, plakaya gore sorgulama yapmistim ve plaka degistigi icin farketmemistim. Acikcasi, gosterdigim usta da arac cok temiz deyince almistim.
Sonucta beyanim yanlis cikinca satmaktan vazgectim, iyi ki de vazgecmisim. Bu bilgiyle de almak isteyen cikmasina ragmen vermedim. Cunku bu arada 2nci el arac almanin ne kadar zor oldugunu tekrar hatirladim. Yoksa 2 cocukla bir de uzun bir sure arabasiz kalabilirdim :smiley:

Hikaye boyle, ilk sahibi icin suc duyurusunda mi bulunsam diye aklimdan gecmiyro degil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri