Arama sonuçlarınız

1. EldenEle

Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Fiyatı şimdilik günceldir, yanlış hatırlamıyorsam genişlik 18-20cm civarı geliyordu, dodiklerin 3 mm civarı kalınlığı var zaten arazide kullanılmak için üretilmiş herhangi biri kırılsa bile biz tek olarak da üretim yapıyoruz zaten bu nedenle adet fiyatı...

2. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Merhabalar, Bu gün başkan jeep üyesi Kahramanmaraş’ta yaşayan Yunus beye bir takım dodik gönderdim ürünlerin güncel resimlerini görmek istersiniz diye yeni resimler çektim aşağıda görebilirsiniz, uygulamayı düşündüğüm macunlama ve mat boya işi tam umduğum...
  3. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Merhabalar, Sebebi nedir bilmiyorum ama birden bire jeep cj dodikleri için talep artışıyla karşılaştım kalıptan bir ürün çıkıyor hemen diğerine başlıyoruz bu ilgiye karşılık olarak bende değerli müşterilerimiz için dodikler kalıptan çıktıktan sonra macun ve...

4. EldenEle

XJ İçin Dodik

Ynt: XJ İçin Dodik Merhaba, Konuya tesadüfen rastladım geç olacak ama bilgi vermek istedim, aşağıda resimlerini göreceğiniz Jeep CJ ve Mercedes G500 için dodik üretimi yapıyoruz, gezenbilir'e vermiş olduğum ilanı aşağıda verdiğim linkte görebilirsiniz. Saygılar. İlan Link'i ...
  5. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Kusura bakmayın iş nedeniyle foruma pek giremediğimden mesajlara cevap yazamıyorum, ilanda bahsedilen ürünlerin haricinde şuan için başka ürün yok, biz arazi aracı üzerine pek çalışma yapmıyoruz normalde işimiz polyester fiber ürünler yani ilandaki dodikler...

6. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Resimleri gönderecek arkadaş halen resimleri göndermedi bu sitenin üyesi olduğunu ve ürünü burada gördüğünü söylemişti fakat ürünü aldıktan sonra geri dönüş yapmadığı gibi ilana yorum bile yazmadı sizin kadar bu resim konusunda bende mağdurum.. Defender...

7. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Forumda kullandığı adı bilmiyorum ama Ordu ilinde yaşayan Gezenbilir üyesi İsmail beye takım olarak Jeep dodiği gönderilmiştir, kendisinden rica ettim araca monte edince resimlerini çekip gönderecek bende bu konuya ekleyeceğim.. Bu arada Ağustos ayı...
  8. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Güncel..
  9. EldenEle

HP 6910P ve HP NC4010 Laptop

Ynt: HP 6910P ve HP NC4010 Laptop HP 6910P Laptop satılmıştır.

10. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Teşekkürler, ürünlerin ölçüleri ve kalınlığı hakkında hiç bir bilgim yok, bu zamana kadar ölçmeye gerek duymadım müşterilerimde hiç sormadı orijinal üründen kalıp alınarak üretilen ürünlerdir orijinali neyse bunlarda o ölçülerdedir, kalıptan çıktığında...

11. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Kendi üretimimiz olan jeep dodiklerinin orijinal fotoğraflarını ekliyorum..
  12. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Defender için talebin yoğun olduğunu bu siteye girince öğrendim yoksa bir çok yerde ilanım var kimse defender için dodik sormadı, bu konuyu ortağımla görüşecem bu arada işin ustası da ben değil ortağımdır benden daha çok onun emeği söz konusu.. Sizde bir...

13. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim ama benim güncellemeden kastım ilanın ilk sıralara çıkması değil ilan içeriğini değiştirmekti.. Fiyat konusuna gelince zaten yeterince düşük fiyat verdim, orjnali 400-500 TL'yi bulan bir ürünü 75 TL ücrete...
  14. EldenEle

Jip kullanıcılarından yardım bekliyorum..

Herkese merhaba, Lada Niva 1.6 jip almayı düşünüyorum ama bir kesim sakın aklından bile geçirme sanayiden çıkamazsın diyor bir kesim bu aracı binek olarak şehir içinde kullanamazsın diyor başka bir kesim ise taş gibi araçtır her şartta kullanabilirsin diyor gel de şimdi çık işin içinden...
  15. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Arkadaşlar ilanlarımı güncellemek istiyorum ama sayfanın hiç bir yerinde güncelleme butonunu göremedim nasıl güncelleme yapabiliyoruz yardımcı olan olursa çok sevinirim teşekkürler.

16. EldenEle

HP 6910P ve HP NC4010 Laptop

Ynt: HP 6910P ve HP NC4010 Laptop İlanı güncelliyecem ama sayfanın hiç bir yerinde güncelleme butonunu göremedim ilanı değiştiremiyorum yardım ederseniz sevinirim.. HP 6910P'nin fiyatı 16 Haziran tarihine kadar 500 TL olmuştur.
  17. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik ne hikmetse bu zamana kadar istanbul içinde bu ürünlere ilgi gösteren olmadı ürettiğimiz CJ5 modelleri hep istanbul dışına ( genellikle Bursa iline) kargo ile gönderildi yani araç üzerine biz monte etmedik bu nedenle resim çekip arşiv oluşturma şansımız...
  18. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Haklısınız piyasada zor bulunan ürünlerin fiyatları da kabarık oluyor, ben olabildiğince düşük kar ile ürün satmaya çalışıyorum bahsettiğiniz aracın dodokleri şuan yok ama belki ileriki günlerde bir ürün gelir kalıbını çıkarırım ama günlerim yoğun...

19. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Sanırım yanlış anlaşıldım, evet resimler temsilidir ürünler hakkında bilgi vermek için ekledim resimlerdeki ürünün üretimini yapmaktayız isteyene CJ5 için olan ürünün orijinal kendi çektiğim resimlerini mail ile gönderebilirim ama G500'e ait resim şuan...
  20. EldenEle

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Maalesef sadece ilanda bahsedilen iki araç için resimde işaretli ürünler mevcut, istemiş olduğunuz ürünün örneğini dükkanımıza getirme şansınız varsa kalıbını çıkararak üretim yapabiliriz, üretilecek ürüne kullanılacak malzeme ve işçiliğe göre fiyat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri