Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EldenEle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,581
Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

Merhaba..
51 willys CJ 3a için böyle bir çalışma yapabilirmisiniz acaba?!..

Etiketler

ismailboya' Alıntı:
Merhaba..
51 willys CJ 3a için böyle bir çalışma yapabilirmisiniz acaba?!..

Kusura bakmayın iş nedeniyle foruma pek giremediğimden mesajlara cevap yazamıyorum, ilanda bahsedilen ürünlerin haricinde şuan için başka ürün yok, biz arazi aracı üzerine pek çalışma yapmıyoruz normalde işimiz polyester fiber ürünler yani ilandaki dodikler ekstra yaptığımız bir iştir, istediğiniz ürün çevrenizde, bir tanıdığınızda vs. varsa kendisinden rica edip dükkanımıza getirebilirseniz üretim yapabiliriz, yalınız yeni ürün kalıbı çıkarmak malzeme ve işçilik olarak fiyat farklılığı gösterebilir.

Merhabalar,

Sebebi nedir bilmiyorum ama birden bire jeep cj dodikleri için talep artışıyla karşılaştım kalıptan bir ürün çıkıyor hemen diğerine başlıyoruz bu ilgiye karşılık olarak bende değerli müşterilerimiz için dodikler kalıptan çıktıktan sonra macun ve mat siyah boya atarak teslim etmeye karar verdim, gezenbilir ailesinden bir kaç kişiye ürün gönderdim olumlu veya olumsuz yorumlarını ve araç üzerinde çekilmiş resimlerini bizlerden sakınmazlarsa sevinirim ilginiz için teşekkürler.

Bu arada Defender dodiklerinin araştırmasını halen yapmaktayım maalesef çıkma dodik için faiş fiyatlar istiyorlar bu sebeple temin edemiyorum sanırım temin etmemde uzun zaman alacak ilgilenenlerin bilgisine..

iyi forumlar..

Erkan Coşkunsoy

Merhabalar,

Bu gün başkan jeep üyesi Kahramanmaraş’ta yaşayan Yunus beye bir takım dodik gönderdim ürünlerin güncel resimlerini görmek istersiniz diye yeni resimler çektim aşağıda görebilirsiniz, uygulamayı düşündüğüm macunlama ve mat boya işi tam umduğum gibi sonuç verdi dodikler daha bir güzel oldular.

iyi forumlar..

Erkan Coşkunsoy

1 (Large).JPG

2 (Large).JPG

Slm ben Balıkesirde oturuyorum cj- 5 im için 1 takım almak istiyorum nakit fiyatınız nedir tanesi 75 tl halen geçerli mi..Ayrıca dodiklerin genişliği kaç cm öğrenebiliirmiyim ve esnekler mi arazide kırılmamaları için teşekkürler..

Son_endurocu' Alıntı:
Slm ben Balıkesirde oturuyorum cj- 5 im için 1 takım almak istiyorum nakit fiyatınız nedir tanesi 75 tl halen geçerli mi..Ayrıca dodiklerin genişliği kaç cm öğrenebiliirmiyim ve esnekler mi arazide kırılmamaları için teşekkürler..

Fiyatı şimdilik günceldir, yanlış hatırlamıyorsam genişlik 18-20cm civarı geliyordu, dodiklerin 3 mm civarı kalınlığı var zaten arazide kullanılmak için üretilmiş herhangi biri kırılsa bile biz tek olarak da üretim yapıyoruz zaten bu nedenle adet fiyatı verdim normalde bu dodikleri tek olarak almanız mümkün değil bir bunu mümkün kılıyoruz.

Sık yaşanılan bir sorun var bu konuda bilgi vereyim ona göre almaya karar verin, bazı Jeep CJ modellerinin arka yan tarafında sinyal lambası oluyormuş arka dodikler bu lambaya denk geliyormuş bu konuda bizim yapabileceğimiz bir şey yok orijinal ürünün kalıbından çıkan ürünü üretiyoruz ürünü aldığınızda üzerinde değişiklik yapmanız gerekebilir, sipariş veren müşterilere bu durumu izah ettim sorun olmayacağını söyleyerek aldılar nasıl hallettiler orasını bilmiyorum..

Sipariş vermek ve sorularınız için 0536 814 51 58 arayınız

EldenEle' Alıntı:
Forumda kullandığı adı bilmiyorum ama Ordu ilinde yaşayan Gezenbilir üyesi İsmail beye takım olarak Jeep dodiği gönderilmiştir, kendisinden rica ettim araca monte edince resimlerini çekip gönderecek bende bu konuya ekleyeceğim..
ismail'in yerine ben atayım resimlerini belki, bende alırsam indirim olur. ;D ;D
IMAG0704.jpg

IMAG0703.jpg

IMAG0702.jpg

IMAG0701.jpg

IMAG0705.jpg

EldenEle' Alıntı:
Bunlar benim gönderdiğim dodiklermi aceba ?
Eğer İsmail'e sen gönderdinse senin dodikler.Ben beğendim başkasını bilmem.Yanlız ufak tefek tadilat yapmak gerekiyor.çünkü her cj aracının çamurlukları bi tofaş aracı gibi standart olmadığı için ufak tefek tadilatla oluyor.

kemal52' Alıntı:
Eğer İsmail'e sen gönderdinse senin dodikler.Ben beğendim başkasını bilmem.Yanlız ufak tefek tadilat yapmak gerekiyor.çünkü her cj aracının çamurlukları bi tofaş aracı gibi standart olmadığı için ufak tefek tadilatla oluyor.

Evet ben gönderdim, sanırım arka dodik sinyal lambasına denk geldiği için ortadan kesip kısaltmış, şimdi forum sitenizde bir resim gördüm ali bey için geç oldu ama bundan sonra ürün alacaklar için güzel bir fikir sunacağım, aşağıda resimler üzerinde işaretlediğim sinyal lambasını söküp biraz yukarı alırsanız dodiklerin orijinalliğini bozmak zorunda kalmazsınız.

Not : Resimdeki diğer araç aşağıda ilan adresini verdiğim bir arkadaşın ilanından alınmıştır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55421.0

ok1.JPG

ok3.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR