Arama sonuçlarınız

1. TezMertek

Gezenbilir İzmir: Ödemiş Bozdağ Zirvesi Kış Kampı (7 - 8 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir İzmir: Ödemiş Bozdağ Zirvesi Kış Kampı (7 - 8 Şubat 2015) Devam ile. Bozdağ Beldesi merkez rakımı 1.300 metre. Cuma gecesini arkadaşımızın dağ evinde geçirmiştik. Bu sebeple Cumartesi günü erken bir saatte tırmanışa başlayabilmiştik.

2. TezMertek

Ynt: Gezenbilir İzmir: Ödemiş Bozdağ Zirvesi Kış Kampı (7 - 8 Şubat 2015) Etkinliğimize ait görseller. Tırmanış Başlangıç Saati = 09:50 2.159 Metreye Ulaşma = 13:50
  3. TezMertek

Merhaba Arkadaşlar, 07 - 08 Şubat 2015 tarihleri arasında Ödemiş Bozdağ Beldesinde yapılan Kış Dağcılık Şenliğine İzmir'den arkadaşımız Eyyüp SELEK ile katılmıştık. Şenliğe katılan diğer katılımcılar ve kulüpler Bozdağ Beldesinde bulunan park alanında kamp kurmuşlardı.

4. TezMertek

İmdattt

Ynt: İmdattt Bir gece ansızın gelebilirim. ;) Spam mesaj yazan robotun tüm mesajlarını şikayet etmenize gerek yok. Profili üzerinden tüm mesajlarına ulaşıp tek tek siliyorum ben. Bazen uğraştırıyor tabii Sistem kilitleniyor akşamları yoğun kullanımda iken.
  5. TezMertek

İmdattt

Ynt: İmdattt Problem yok Burak bey. Uyku daki spamlar uyanıyor bizde tekrar uykuya dalmalarını sağlıyoruz. BK'de yasaklı ama bir kaç basit ayarlama ile foruma da giremiyor artık. :)

6. TezMertek

İmdattt

Ynt: İmdattt 2012 de üye olmuşlar. hiç mesaj yazmayan dandik rumuzluları komple silmesi lazım Sedat'ın.

7. TezMertek

İmdattt

Ynt: İmdattt Teşekkürler. germany rumuzlu spamı yok etmek için Sedat'tan yardım istedim. elemanın mesajlarına bilezar zor ulaştım dün gece.
  8. TezMertek

İmdattt

Ynt: İmdattt Sadece bir mesajını şikayet etseniz de yeterli. Biz silerken tüm mesajlarını siliyoruz sorun yok. Ahh o uykudakiler ahh. :)
  9. TezMertek

Trekking Ayakkabı Tavsiyeleriniz Neler?

Ynt: Trekking Ayakkabı Tavsiyeleriniz Neler? Gezenbilir Foruma Hoşgeldiniz. Doğa Yürüyüşlerini ne sıklıkta ve nasıl bir ortamda yapıyorsunuz.? Şu an piyasa da onlarca farklı firmanın onlara modeli arasında karar kılmak epey zor. Kış ve Yaz koşulları için iki farklı bot kullanmanızı tavsiye...

10. TezMertek

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. Buyurun Arkadaşlar, Raporlu ya da Raporsuz kişiler için birbirimizi kırmaya değmez. Şüphelendiğiniz zaman ilgili kişilerin herhangi bir mesajını " Moderatöre Rapor Et " düğmesi vasıtası ile bildiriniz lütfen.

11. TezMertek

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. Niye bu forumda beğen butonu yok ki. :)
  12. TezMertek

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. Bu eleman Bülent Koçoğlu olabilir. IP numarası eşleşiyorda

13. TezMertek

İmdattt

Ynt: İmdattt Sessizlik forum harici de işlerimizin olmasından kaynaklanıyor. :(
  14. TezMertek

İmdattt

Ynt: İmdattt Bu yapılabilir bir çözüm. Sedat ilgilenmeli. Yeni üyeler onaylanmadan mesaj atma konu açma hakları olmasa sorun çözülür gibi.
  15. TezMertek

Sanırım Açmış Olduğum Konu Silindi

Ynt: Sanırım Açmış Olduğum Konu Silindi Sabit bir konuya gerek yok ki. " MODERATÖRE RAPOR ET " Düğmesi - var her mesajın sağ alt köşesinde. Onu tıklamanız kafidir.

16. TezMertek

Ynt: Sanırım Açmış Olduğum Konu Silindi Konuları fotoda görüldüğü gibi tek tek seçerek aynı anda siliyorum. Spam üyeyi yasaklasak bile açmış olduğu konular ve açılmış konulara verdiği mesajlar silinmiyor. Spam üyenin tüm mesajlarını komple kaldıracak yolu Teknik Adminimiz Sedat Açıl daha önce...
  17. TezMertek

Ynt: Sanırım Açmış Olduğum Konu Silindi Ben teşekkür ederim. Bakınız ek dosya Reha ağabey senin de işine yarar bu taktik.
  18. TezMertek

Ynt: Sanırım Açmış Olduğum Konu Silindi Topluca spam konularını silerken araya girdi sanırım. Genel konular sayfasında tüm spam konularını yanlarında ki kutucuklar (sadece modlar görüyor)vasıtası ile silerken sizin kide silindi sanırım. Kusura bakmayın lütfen.

19. TezMertek

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz Arkadaşlar. Güzel paylaşımlarda bulunmanız dileği ile.
  20. TezMertek

Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (22 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (22 Aralık 2013) Burada yayınlamaya vakit kalmıyor Facebook da Gezenbilir İzmir grubu olarak yayındayız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR