Sanırım Açmış Olduğum Konu Silindi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orfi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,092

orfi

Ana Kamp
Yer
istanbul
Merhaba, bir kaç gün önce "sitede dolaşan virüsler" başlıklı bir konu açarak son günlerde siteye resmen saldıran spam ve otomatik gönderilen cevaplardan doğan sıkıntımı dile getirmeye çalışmıştım ama sanırım benim açmış olduğum konumda rahatsızlık verici ve forumlarda kirlilik yaratıcı olduğu için silindi veya ben açtığım konuyu bu spamların oluşturduğu yoğun trafikten dolayı bulamıyorum :smiley: Eğer konum silinmediyse yerini bilen varsa bana gösterebilir ve bu konunun silinmesine yardımcı olursa sevinirim..

Bu spamlar yüzünden bende oluşan rahatsızlığı tekrar dile getirmek istiyorum; ana sayfayı ve yeni gönderilen iletiler sayfalarını işgal eden bu gönderilere bir çare bulmak lazım. Site bu şekilde hem rahatsız edici hemde karmaşık bir durumda umarım birileri bunun farkındadır ve önlem almaya çalışıyordur..

Ynt: Sanırım Açmış Olduğum Konu Silindi

Topluca spam konularını silerken araya girdi sanırım.

Genel konular sayfasında tüm spam konularını yanlarında ki kutucuklar (sadece modlar görüyor)vasıtası ile silerken sizin kide silindi sanırım.

Kusura bakmayın lütfen.

Kusura bakılacak bir şey yok hatta ivedi olarak cevap vermeniz konuları takip ettiğiniz ve gerekeni yaptığınızın göstergesidir. Gösterdiğiniz hassaiyet için teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim.

Bakınız ek dosya

Reha ağabey senin de işine yarar bu taktik.

TOPLUCA KONU TAŞIMA.jpg

Cehaletimi mazur görmenizi umarak soruyorum kusura bakmayın :-\

Konuları tek tek silmek yerine spam gönderen üyenin üyeliğini silerek gönderdiği tüm mesajların silinmesini sağlamak kolaylık sağlamazmı? (Tabi bu uygulama site alt yapısında varmı ve her moderatörün bu tip bir yetkisi varmı bilmeden soruyorum).

Konuları fotoda görüldüğü gibi tek tek seçerek aynı anda siliyorum.

Spam üyeyi yasaklasak bile açmış olduğu konular ve açılmış konulara verdiği mesajlar silinmiyor.

Spam üyenin tüm mesajlarını komple kaldıracak yolu Teknik Adminimiz Sedat Açıl daha önce anlatmıştı ama Fİ tarihte. ;)

İşleyen demir ışıldar demiş atalarımız. Sürekli kullanmayınca bu bilgiyi unuttum gitti. :(

Bu arada temizlikte ancak bitti. 4-5 spam üye , 50-60 konu falan.

Şöyle bir şey tüm moderatörlerin işini kolaylaştırmazmı? sabit bir konu açılsa ve bizler bu tip spamları oraya bildirsek siz oradan takip etseniz vsvs..

bakınız hala hüücumdalar :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=151437

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=151511

orfi' Alıntı:
Şöyle bir şey tüm moderatörlerin işini kolaylaştırmazmı? sabit bir konu açılsa ve bizler bu tip spamları oraya bildirsek siz oradan takip etseniz vsvs..

bakınız hala hüücumdalar :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=151437

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=151511

Sabit bir konuya gerek yok ki.

" MODERATÖRE RAPOR ET " Düğmesi - var her mesajın sağ alt köşesinde.

Onu tıklamanız kafidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR