Arama sonuçlarınız

1. unimog-cu in mystery

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Difransiyel Kilidi Ufuk abi, bahsettiğiniz yolcu beraberinde çıkma diferansiyel kilidi getirmek mümkün olabilir. Olay g.memurunda biter. Ben hem Dış Tic. ve AB okuyorum hemde gümrük müşavirliğinde staj yapıyorum yine de olayı kesinleştirmem mümkün olmuyor. Havalimanındaki g.memurunun...

2. unimog-cu in mystery

Taşköprü

Ynt: Taşköprü Tabi Murat abi vakit olsada sizleri seve seve gezdirsem. Uluslararası Taşköprü Sarımsak Festivali yıllardır kutlanıyor. Festivalde çok büyük coşku ve heyecan oluyor. Çok güzel oluyor valla. Ünlü sanatçılar da eşlik ediyor festivale. Katılım da epeyce olur. Sarımsak güzelleri...
  3. unimog-cu in mystery

Taşköprü

Ynt: Taşköprü Taşköprü Safranbolu evleriyle özdeş yapıya sahip evleri vardı.. Şimdi çok az olsada var bu evler.(İlginizi çekerim bu konuda) :) El dokuma halısı, sarımsağı, kuyu kebabı... bir çok meşhur olan el emeği, ürünleri var... Ve de son beş yılda turizm yatırımları artmıştır.

4. unimog-cu in mystery

Taşköprü

Ynt: Taşköprü Murat abi Taşköprü' ye gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler. Ben hem Taşköprü' lüyüm hem de Hanönü' lüyüm; Büyük dedelerimiz II. Dünya savaşından önce Taşköprü' ye bağlı Kuyluş köyünde yaşamışlar, II. Dünya savaşından sonra Hanönü' ye bağlı Akçasu köyünde yaşamışlar. Her iki...
  5. unimog-cu in mystery

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Tahminim genel olarak; 2. İveco 3. renault.

6. unimog-cu in mystery

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4083325 V6 Pajero 'nın sahibi tanıdık çıktı. :)

7. unimog-cu in mystery

Evet haklısınız. Ben de Disco V8 bir çok açıdan ergonomik kansına geldim. Hayırlsı ne ise o olsun! :)
  8. unimog-cu in mystery

Disco' lardan ben en çok bilgiyi forumdan edindim. Camel Trophy faaliyeti ise çok cezbedici. Hele ki LR için. Disco V8 de birinci olarak cezbeden özellik hangisi ? Merak ettim!
  9. unimog-cu in mystery

Bir de şu ilanı var. Bu galeriden, daha önce babamın arkadaşına araç bakmıştık. Cherokee, Range Rover lar vardı o zaman. Galeri E-5' e yakın yerde. http://www.araba.com.tr/560910.html

10. unimog-cu in mystery

Lr Discovery için bende birşeyler söyleyebilirim ... Disco bence kendini kanıtlamış bir araç. Ben göreceğimi Camel Trophy' den gördüm ve irkildim doğrusu. :) Detaylara gelecek olursam LR Disco' nun tek tereddüt ettiğim noktası kaportasının zayıf olması. Bence bu biraz Land Rover' in bir...

11. unimog-cu in mystery

4x4'le İntikam

Ynt: 4x4'le İntikam Yazık olur unimoga, acmata dersem. Ms. Mogzilla' ya ayıp etmiş olurum. En iyisi hiç bir şey yapmamak olabilir mi! :D
  12. unimog-cu in mystery

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Difransiyel Kilidi Gereken noktayı düzeltiyorum Can. Peki bu Unimog' taki, şanzuman ile tümleşik olan transfer kutusu traktörlerdeki sistem gibi değil mi? En iyisi konuya senin açından bakabilmem için biraz daha konuyu açsan, genişletsen diyorum Can. :) Beni bilgilendir cevabını bekliyorum.

13. unimog-cu in mystery

Unimog

Ynt: Unimog Nadir amca bakıyorum da teşekkür etmiyoruz sana. Verdiğin bilgiler için teşekkürlerimi sunarım üstadım mogzilla.
  14. unimog-cu in mystery

Unimog

Ynt: Unimog İlker abi yeni vincin hayırlı olsun. Nerelerdesin EFSANE MOGCU İLKER ABİ !!! DUY SESİMİZİ İLKER ABİ !
  15. unimog-cu in mystery

Diferansiyel Kilidi

Diferansiyel Kilidi - Diff Lock Diferansiyel kilitleri günümüzde mekanik veya otomatik olarak devreye girebiliyor... Diferansiyel kilitlerinin görevini gerçekleştirme açısından çeşitlere ayrıldığınıda biliyoruz. Ve diferansiyel kilidi ağır arazi koşulları için bence gerekli bir donanım.(yani...

16. unimog-cu in mystery

Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007)

Ynt: Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007) Nadir amca unimog ne oldu? Hidrolik yağı boşalması sorununu diyorum.
  17. unimog-cu in mystery

Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!.

Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. Sedat abi tebrik ederim. Hem gezenbilir.comun hem bahçelievlerin gururusun. Alkış alkış. :)
  18. unimog-cu in mystery

Bull Bar

Ynt: Bull Bar Kapalı otopark/LPG konusu millete iyice sorun olmaya başladı. Miting mi yapsak ne?

19. unimog-cu in mystery

Ynt: Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007) Ellerinize, transfer kutularınıza sağlık. Yücel abi aracınız da hayırlı olsun. Resimler de çok güzel. Can enstantane hareketler yapmışın kutlarım. :)
  20. unimog-cu in mystery

Ynt: Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007) Aranızda olmak isterdim. Sizlere iyi eğlenceler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR