Arama sonuçlarınız

1. unimog-cu in mystery

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I Mert abi vinç ve tampon tam puan. Sisler ve portbagajsız bir tavan yarım puan. :D Evet bu şakayla karışık cümlenin içinde gerçekler yatmıyor değil. Sislerinin arkasına yarım bir portbagaj süper gider kanımca. :) Abi yeni motor hayırlı olsun. Güle bata- çıka güle...

2. unimog-cu in mystery

Soğuksu - Menekşe Yaylası Gezisi KODOSK (25 Mart 2007)

Eğlenceli bir gezi olmuş. Parkurlar, araçların seviyesinde. :o Ne güzel. Bir de Berk abi eksik galiba.
  3. unimog-cu in mystery

Gezenbilir Terkos Parkurları Off-Road Gezisi (4 Mart 2007)

Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (4 Mart 2007) 1.vites hemde low' da son gaz motor zorlanır mı abi yaa? Büyük geçmiş olsun. Ne oldu peki? Krank mı parçalandı? Pistonlar mı fırladı? Contalar mı yandı?

4. unimog-cu in mystery

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Ya kendimi tutamıyorum bi haber daha; Cumhuriyet Gazetesi 18 Kasım 1976' daki haber İSTANBUL 3.864.493 OLDU. ??? ??? :-X DEVLET İSTATİSTİK ENSTİTÜSÜNÜN 1975 NÜFUS SAYIMI SONUÇLARININ ÇÖZÜMLENMESİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARI SÜRMEKTEDİR. ELDE EDİLEN SON BİLGİLERE GÖRE...
  5. unimog-cu in mystery

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Bir haber daha; Cumhuriyet Gazetesi 16 Ekim 1976 Cumartesi gününe ait: DIŞ TİCARET AÇIĞI GİDEREK BÜYÜYOR. Tablo şöyle gösteriyor> Dış Ticaret Açığımızda Paylar Şekil 1 1974 yılı> %46 AET, %54 Ötekiler 1975 yılı> %49 AET, %51 Ötekiler 1976 yılı> %50 AET, %50...

6. unimog-cu in mystery

Beni Uyandıran Canavar; Unimog

Ynt: Beni Uyandıran Canavar; Unimog Gördüğüm araç gördüğün araç ise 403 unimogdur kendileri :) Staj yaptığım işyerine yakın olan Mecidiyeköy PTT' nin önünde görmüştüm, bir de Çevreyolunda görmüştüm. :D Kaçmazz. √

7. unimog-cu in mystery

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Şu anda arkadaşlarla beraber İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi' ndeyiz okuduğum 1963 yılına ait gazetede haberi sizlere de duyurmak istiyorum, ilgimi çekti, komik buldum. 11 Eylül 1963 gününe ait Zafer Gazetesin' deki habere göre "At arabalarına lastik...
  8. unimog-cu in mystery

Gezenbilir Terkos Parkurları Off-Road Gezisi (4 Mart 2007)

Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (4 Mart 2007) Bu gezi geçen haftaki geziye göre daha parçalayıcı olmuş belli ki. Belki de moglar ve iceman olsaydı hiç de parçalayıcı olmazdı :D ;D ;)
  9. unimog-cu in mystery

Gezenbilir Terkos Çevresi Off-Road Gezisi (25 Şubat 2007)

Terkos Çevresi Off Road Gezisi (25 Şubat 2007) Eğlenceli, yorucu ve biraz da vinç, tampon parçalayıcı gündü. Yapımda ve yayında geçen herkese teşekkürler. ;)

10. unimog-cu in mystery

Unimog Restorasyonu (Ohio - Amerika)

Ynt: Unimog Restorasyonu (Ohio - Amerika) Von Kittelberger Fairport, NY 585-377-7164 Tebrik ederim kendilerini. Önemli olan mogları yaşatmak. Bu iş gerçekten sanat olmuş.

11. unimog-cu in mystery

Gezenbilir Terkos Çevresi Off-Road Gezisi (25 Şubat 2007)

Terkos Çevresi Off Road Gezisi (25 Şubat 2007) Bende pazar günü sizlerle oluyorum. B.evler-İncirli tarafından gelecek varsa beni de alabilir. Hava Durumu:
  12. unimog-cu in mystery

Sportif ve Güçlü Unimogların Yeryüzündeki Ahengi

Ynt: Sportif ve Güçlü Unimogların Yeryüzündeki Ahengi Unimog 406 Turkey MUĞLA Geçen sene soruşturduğumuz mog 406. İlker abi de (moger) araştırmıştı.

13. unimog-cu in mystery

Iraklı Ajdar

Ynt: Iraklı Ajdar Bence; hadi ben kafayı oynattım doktorum niye oynattı?
  14. unimog-cu in mystery

Birdman

Ynt: Birdman İzlerken aklım başımdan gitti, yaparken de kalbimin gideceğine emin olabilirsiniz.
  15. unimog-cu in mystery

Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası

Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası Sedat abi süper, hızından bilgisayar değil forum da çökmek üzere. Degil mi? Sedat ağabey?

16. unimog-cu in mystery

Eğirdir - Antalya Turu

Ynt: Eğirdir - Antalya turu Güzel bir tur olmuş, Hakan Bey'in yaralanması haricinde okuduğum kadarıyla. Tebrikler. Bol bol kalori harcamışsınız ağustos sıcağında. Bir de Rüştü Bey abimizin çamaşır yıkayışı başka bir ahenk. ;)
  17. unimog-cu in mystery

Google'ın Yeni Hizmeti

Dipnot: Mahkemelik olacak bir şey göremiyorum. :D
  18. unimog-cu in mystery

Google'ın Yeni Hizmeti

Bence de tutar google yapmışta tutmaz mı?

19. unimog-cu in mystery

G-Mog

Ynt: G-Mog G-Serisi araçların kasalarını unimog şasesi üzerine oturtularak meydana gelen bu G-Mog' lar Almanya' daki sergi salonlarında 60.000 EUR. fiyatındalarmış, bir sene öncesine kadar. Bence güzel gözükmüyorlar, yani kasa ve şase hiç uyum halinde durmuyor.
  20. unimog-cu in mystery

İstiap Haddi

Ynt: İstiap Haddi Willy ;D Hurricane motor ;D 11+1 ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger