Arama sonuçlarınız

1. livan08

506 Tane Olağanüstü Fotoğraf...

Ynt: 506 Tane Olağanüstü Fotoğraf... teşekkürler

2. livan08

2004 terios sx

Ynt: 2004 terios sx çapraz şekilde bir önden bir de arkadan lastiğin dönmesini sağlar.
  3. livan08

2004 terios sx

aracım 2004 model 1300cc motor gücü 62,5kw benzin/lpg sürekli 4x4 ve çapraz kilit mevcut.60000km de.araca hiç modifikasyon yapmadım ,daha doğrusu şuana kadar gerek duymadım.benim doğa gezilerimde bana yeterli oluyor.tek sıkıntım motor gücünün düşük olması

4. livan08

2004 model Terios 1.nesil acil güncel bilgi verebilecek arkadaşlar var mı?

Ynt: 2004 model Terios 1.nesil acil güncel bilgi verebilecek arkadaşlar var mı? dx yerine sx almanızı tavisye ederim.
  5. livan08

peugeot'dan terios'a geçmek istiyorum :)

Ynt: peugeot'dan terios'a geçmek istiyorum :) yeni kasalarda 1.5 motor seçeneği var. almışken 1.5 alınmalı çünkü 1.3 motor o ağırlığı çekmekte zorlanıyor. yeni kasalar 2007 model ile başlayıp fiyatları 27bin civarında başlıyor. aracı ne amaçla kullanacağınız önemli. ağır şartlarda olmadan...

6. livan08

Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler paylaşımlar için teşekkürler.güzel çalışmalar yapmışsın.bende terios kullanıcısıyım.yanlış anlamazsan ben bu çalışmalrı yapacak olsam sonuç verebilecek bir araç alırdım. örneğin vitara.çünkü bizim araçlarımızın motoru ve beygiri küçük.ne yaparsan...

7. livan08

Dahiatsu Terios Hakkında Bilgi

Ynt: Dahiatsu Terios Hakkında Bilgi 1.nesilin son modeli 2. nesilinde ilk modeli 2007 senesinde üretilmiştir.
  8. livan08

Artvin; Murgul Karagöl, Borçka Karagöl - Macahel, Şavşat Karagöl ve Yaylalar

Ynt: Artvin; Murgul Karagöl, Borçka Karagöl - Macahel, Şavşat Karagöl ve Yaylalar bende artvin ardanuçlu olarak paylaşımınız için teşekkür ediyorum.
  9. livan08

Sinop - Bartın Civarı Kamp Önerileriniz.?

Ynt: Sinop - Bartın Civarı Kamp Önerileriniz.? önemli bir not:sinop martı kampingde pil şarj aletimi ve piileri unutmuştum.kampın sahibi sağolsun kargo ile bana gönderdi.bu da mekan için bir referanstır .kendisine buradanda teşekkür ediyorum

10. livan08

Erdek Ve Erdek Ocaklar Kamp

Ynt: Erdek Ve Erdek Ocaklar Kamp abant kampigde sıcak su wc-duş imkanı var-ve temizlik fena değildi.. ocaklar karataş kampingde gündüz sıcak su var ama akşama bitmiş oluyor wc -duş fazla temiz değildi. ocaklarda birde selçuk kamping var orada devamlı sıcak su var ama kişi başı 3 tl alıyordu.

11. livan08

Ynt: Erdek Ve Erdek Ocaklar Kamp kampın zemini sertlleşmiş topraktı,çim olan yerlerde vardı.herkes aracını çadırının yanına çekmişti.o kamyonunda diğer yanında çadırı vardı.ben teşekkür ederim. karataş kampmingden başka bir görüntü
  12. livan08

Şişme Mat? Şişme Yatak?

Ynt: Şişme Mat? Şişme Yatak? bende iki tane tek kişiliğinden aldım .rahatlığına diyecek yok.aracımla kamplara gittiğim için mat üstü şişme yatak kullnıyorum..

13. livan08

Ynt: Erdek Ve Erdek Ocaklar Kamp ocaklar karataş kamp.hanımla iş başındayız
  14. livan08

2-3 günlüğüne bursadan erdeğe doğru yola çıktık.erdek merkezde tsk kampı yanında abant kamping de bir gece zeytin ağaçları içerisinde kaldık.ücret çadır parası 15tl.yemek ihtiyacımızı şehir merkezine gidip karşıladık.(4-5 dk).ertesi gün erdek ocaklarda karataş kampingde 1 gece kaldık.(kişi başı...
  15. livan08

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? 8. 2004 sx artvin

16. livan08

Ynt: Sinop - Bartın Civarı Kamp Önerileriniz.?
  17. livan08

18. livan08

19. livan08

20. livan08

Ynt: Sinop - Bartın Civarı Kamp Önerileriniz.? bartın/inkumu :sahili ve yapısı güzeldi.inkumu girişinde hemen solda iki tane kamping vardı.hemen yol kenarındaki diğerine göre iyi değildi.biraz bakımsızdı.kampingler yanyana olduğu için hangisinin daha iy iolduğunu anlayabilirsiniz bakarak.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri