Erdek Ve Erdek Ocaklar Kamp

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan livan08 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,373

livan08

Kamp I
Yer
artvin
2-3 günlüğüne bursadan erdeğe doğru yola çıktık.erdek merkezde tsk kampı yanında abant kamping de bir gece zeytin ağaçları içerisinde kaldık.ücret çadır parası 15tl.yemek ihtiyacımızı şehir merkezine gidip karşıladık.(4-5 dk).ertesi gün erdek ocaklarda karataş kampingde 1 gece kaldık.(kişi başı 7,5tl)denize sıfır büyük bir alanı vardı.akşamları epey rüzgar oluyordu.kazıkları iyi çakmak gerek.bursadan erdek merkez 1:45dk civarı fotolar:
yakıt ikmali bursadan
[attachment=2]
yollardan
[attachment=1]
[attachment=3]
abant kamping
[attachment=4]
güneşlenirken birde baktım önümden traktör gçiyor.sonradan öğrendim ki yosunları temizlemekmiş amacı
[attachment=5]

1.jpg

4.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

Etiketler
Ynt: Erdek Ve Erdek Ocaklar Kamp

ocaklar karataş kamp.hanımla iş başındayız
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
erdek narlı
[attachment=4]
erdek ocaklar
[attachment=5]

6.jpg

7,.jpg

8.jpg

9narl?.jpg

10ocak.jpg

Sn.livan08, kamplı gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Karataş kamping fotoğraflarında dikkatimi bir şey çekti, kaldığınız yerin zemini beton mu? yoksa toprak sertleşmiş mi? Ayrıca hemen ötenize park etmiş bir kamyon gördüm, kampın otopark alanı yok mu? sabahın köründe o kamyonun çalışması bir feleket olurdu herhalde :mad: :mad: :mad:

kampın zemini sertlleşmiş topraktı,çim olan yerlerde vardı.herkes aracını çadırının yanına çekmişti.o kamyonunda diğer yanında çadırı vardı.ben teşekkür ederim.
karataş kampmingden başka bir görüntü
[attachment=1]

PICT0542.jpg

Ercument Ozbek' Alıntı:
Bu her iki kampingin,sicak su,dus.W.c. imkanlari nasil.Anlatabilirmisiniz,lutfen,Slml.
Not:Resimler guzel,elinize saglik.

abant kampigde sıcak su wc-duş imkanı var-ve temizlik fena değildi..
ocaklar karataş kampingde gündüz sıcak su var ama akşama bitmiş oluyor wc -duş fazla temiz değildi.
ocaklarda birde selçuk kamping var orada devamlı sıcak su var ama kişi başı 3 tl alıyordu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR