Arama sonuçlarınız

1. ta2sh

İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009)

Ynt: İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009) site cok yogun resim gönderemiyorum

2. ta2sh

İsuzu Yardım

Ynt: İsuzu Yardım bülent bey bugün arka makas küpelerin boylarını 5cm uzattım ve montajını yaptım aracım şuan çok güzel oldu istedigim kadar yüksekliğe ulaştım. Yükseltmemin bir yan etkisine henüz rastlamadım tabi faydasını görücez yarın kartepe ye gidiyorum orda deneme şansım olur hem uzun...
  3. ta2sh

İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009)

istanbul amatör telsizcilerden ofroad ve doğayı seven bir gurup arkadasım ve ben 04.01.2009 pazar günü saat 12 civarı kartepe kuzuyayla da olucaz bizimle tanışmak isteyen ve aramızda olmak isteyen gezenbilir ailesine davettir.Organizasyon haberini bu satte verebildiğim için özür dilerim...

4. ta2sh

İsuzu Yardım

Ynt: İsuzu Yardım su ana kadar yaptıklarım öncelikle lastıklerimi degiştirdim 245.75.16 cooper stc ön takım torsiyondan 8 cm yükselttim şimdi arka makas tutucularının boylarını yükseltiyorum yarın montajını yapıcam birde winc taktımmı tamamdır bana yater bu işin sonu yok
  5. ta2sh

İsuzu Yardım

Ynt: İsuzu Yardım bülent bey aracı yükseltmek için ben birseyler yapıyorum bitince size bilgi ve resimler gönderebilirim

6. ta2sh

Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008)

Ynt: Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008) bende katılmak isterim 01- Offroader - Suzuki Vitara - ? 02- Concrete - Defender - vinc, u-kilit, makara, ilave aydinlatma, strap, hi-jack, uygun lastik. 03- Reis28 - LADA NİVA - mt...

7. ta2sh

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) herkese selam bende ailemle gelicem huma otoya bu organizasyon için minnettarız tanışmak için kaçırılmıycak bir fırsat.
  8. ta2sh

D-Max Vinç Uygulaması Yapan Var mı?

Ynt: D-Max Vinç Uygulaması Yapan Var mı? tarkan bey henüz yaptırmadım araştırma içindeyim bir konuyu iyice araşırmadan yapmamaya çalışıyorum daha önce hemen verdiğim karaların acısını çok çektim artık iyice arştırıp tavsiyelere uymaya dikkat ediyorum selamlar.
  9. ta2sh

uygulamar cok güzel baglantıya geçip bilgi alıcam yardımların için sagol

10. ta2sh

2005 4x4 at İsuzu D-MAX aracıma winch takmak istiyorum ama ön tamponu degiştirip metal tamponlardan piyasada varmı yoksa kendi tamponu kesip araya metal ayakmı takayım daha önceden böyle bir tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. resimdeki gibi tampon bulabilirmiyim

11. ta2sh

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 hidrolik direksiyon hakında bildigim kadar bilgi aktarayım . öncelikle defenderi olupta hidrolik direksiyonu olmayan arkadaslara şidetle öneriyorum bir an önce taksınlar . ben daha yeni taktırdım ve arabamı inanın kulanmaktan zevk almaya basladım bugune kadar yaptıgım...
  12. ta2sh

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 gercekten cok ders alınıcak bir hikaye eline saglık

13. ta2sh

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 selam ben aranıza yeni katıldım boyle bir sitenin varlıgından yeni haberim oldu ve cok sevindim gecen sene defender 110 aldım askerıyeden toparlayıb gezmeye basladım bu tür araclar hakında cok sey bılmıyordum balıklama atladım ama su anda baya bır bılgı sahıbı oldum tabı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri