Deep
Zirve
Ynt: LR Defender 110
Merhaba,
2. el offroad araçlarına hiç bir zaman güvenilmez bu bir gerçek
gerçekten bu araçları sevecekseniz bu işe girin, klasik otomobil ile uğraşmak gibi birşey, farklı bir araç sahibi oluyorsunuz, seri üretim yeni model garanti kapsamındaki araçlara pek benzemiyor, motivasyon gerek, araç bi nevi hobiniz oluyor biraz da tamirci oluyorsunuz
tüm bunları kabul etmeniz gerek
Merhaba,
2. el offroad araçlarına hiç bir zaman güvenilmez bu bir gerçek
gerçekten bu araçları sevecekseniz bu işe girin, klasik otomobil ile uğraşmak gibi birşey, farklı bir araç sahibi oluyorsunuz, seri üretim yeni model garanti kapsamındaki araçlara pek benzemiyor, motivasyon gerek, araç bi nevi hobiniz oluyor biraz da tamirci oluyorsunuz
EFK' Alıntı:Herkese meraba.. sayfayi internette dolasirken buldum ve acikcasi cok hosuma gittigini soyliyebilirim.. Su an 2005 model bir Xtrail sahibiyim ve kendi capimda amatorce off road yapmaya calisiyorum ama yolda bir defender 110 gordugumde hala icim gidiyor.. Kendimi olabilidigince off road a verip o suya girip cikan arabalardan birini kullaniyor olmak istiyorum artik diye dusnuyorum.. yani Sanirim satip bir defender 110 almak farz oldu.. Daha once kim bilir kac kisi sormustur bu soruyu ama her sayfayi okuyamadigimdan dolayi tekrardan soruyorum..
Ilk defa ikinci el bir araca ve de ilk defa gercek bir arazi araci alacagimdan dolayi bu konuyla ilgili tavsiyeleriniz nelerdir? oncelikle dikkat edilmesi gereken konular, ozellikle tavsiye ettiginiz bir motor secenegi veya model yili var mi? hazir elden gecmis iyi durumda gozuken 2. el araclara ne kadar guvenilebilir? Cok genel bir soru oldgunu biliyorum ama..
saygilarimla