LR Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 392
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 77,956
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Defender 110

Nefis bir karşılaştırma..

http://www.youtube.com/watch?v=8CeEzDjSwcg&feature=related

Etiketler

TD5 motoru daha çok HP sağlarken, daha az tork veriyor. Bu açıdan bakılınca yeni motor daha iyi. ama Defender basit, sade ve sahibinin isteği uyarınca aksesuar takmaya elverişli olması açısından, eski kokpit tasarımı daha kullanışlı idi. yenisi ne yazık ki, satış rakamlarının artırılması amaçlı olarak yeni seri LRx'lere göre ayarlanmış.

Arkadaslar,
Td5 - Puma karsilartirmasini yaparken, minik bir konuyu "hafif" gectigimi anliyorum.. Td5 dedigimiz zaman bir anli sanli Land Rover motorundan bahsediyoruz.. Herbir enjektoru 1.500YTL olan, hatirlatmak acisindan, bu motorda 5 adet enjektor oldugunu hatirlatmak isterim.. Yani 5 enjektor fiyatina iyi/kotu bir Defender satinalabilirsiniz.. Benim Discovery'i mi satmamin en temel nedenlerinden (benzinden sonra) biri Yedek parca fiyatlari idi.. Puma dediginiz gariban motoru.. Ford Transitlerde kullaniliyor.. ;-) selamlar, reha

hehehe ben de aynı şeyi düşünüyorum... eski bi defender, yeni bir Puma motor. güzel bi kombinasyon olurdu.

Reha bey disconuz kac modeldi? Birde benzinliydi sanırım?

Selamlar,
Disco I V8 idi.. Secenegim ya DII Td5'e gecmek yada Disco sevdasindan vazgecmek idi.. acikcasi benzin derdinden kurtulacaktim ama Td5'in parca masrafi yemedi.. ben de Defender'a gecip rahat ettim.. selamlar, reha

Arkadaşlar bu konu başlığı altında 391 mesaj ile beraber 20 sayfaya ulaştığı için, yeni üye ve ziyaretçilerin hakim olamayacağı şekle gelmiştir.
Dolayısı ile bir çok değerli bilgi ve görüş ayıklanamaz hal almıştır.

İnceleyip birbirinden ayrı değerde bilgi var ise ayıklayacağım.

Hoş görünüze sığınarak LR Defender 110 ile alakalı soru ve önerileriniz için yeni bir başlık açmanızı rica edeceğim.

Saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri