LR Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 392
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,831
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Defender 110

arabayı geçen yıl askeriyeden çıkardım depodan çalışarak çıktım ve izmir aliağadan manisaya kadar yol yaptım oradan araç taşıma tırlarıyla arkadaşım adaya getirdi.araç komple soyularak çoğu kendim olmak kaydıyla revizyon yapıldı tabanda çift kat izalasyon var koltuklar 4 üde yatarlı ve kızaklıdır kısa uzun arazi hertürlü yolda 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum

Etiketler

Arkadaşlar selam..110 düz dizel ile 2 gün önce İzmitten Bodruma geldim..9.5 litre/100 km ortalama yakmış.Rampaları genelde 3 ile geçtim birtek sabuncubelinde 2 ye düştüm..Bilgilerinize

Transporter' Alıntı:
Arkadaşlar selam..110 düz dizel ile 2 gün önce İzmitten Bodruma geldim..9.5 litre/100 km ortalama yakmış.Rampaları genelde 3 ile geçtim birtek sabuncubelinde 2 ye düştüm..Bilgilerinize

Yaw isterse 20 lt yaksın sen bi gel.. :D

arkadaşlar
mazda minibus dizel motoru ve renault 25 dizel motoru benim tamircimde komple çalışır halde mevcut muş bunlar LRD a uyarmı bileniniz var mı? teşekkürler

fort combo (comon rail ) motor 2.4 130 beygir en mükemmeli bu şaşma bundan

bu elimizde dediğimiz motorlar neredeyse bedava olacak eğer uyarsa onun için soruyorum para vermicezya :smiley:

bi kere bu bir arazi aracı cok dik bir rampaya tırmanırken veya yan giderken motor yağlama yapabilmeli eyer yağlama yapamazsa motor yatak sararonun için her motor uymaz birde krak kın sanzımanın bağlantıları önemli bunlar uygun olmazsa siziçok uğraştırır onun için denenmiş veya uygulaması yapılmış motorlardan şaşmayın

Erdil bey motor arıyorsanız ve de iyi bir şekilde araç modifiye etmek istiyosanız,bunu en mükemmel şekli ile yapan birini tanıyorum o da ALANYA da Hasan KOLA derim. Bir irtibata geçebilirseniz faydası olur 0 538 590 03 93.selamlarımı iletirseniz çok yardımcı olur.

Arkadaşlar Mümkün olan en az para ile defender veya niva sahibi olmak için uğraşıyorum, aslında hayalimde İstanbu'lda da kullanabileceğim bir araç da var hatta bununla alakalı bir başlık açtım ( http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11772.0 ) diyebilirim ama şimdilik babamı kandırıp köy için diyerekten bir niva veya defender aldırma çabası içindeyim...
gelelim konuya şimdi:
1. Babamlar yılın 8 ayı köyde 4 ayı İstanbul'da köyde araca binecek kişi sayısı 6 kişi, köyde kullanılacağı için çok fazla sürat derdimiz yok ama ben yılda iki defa 800x2=1600 km köy İstanbul arası yapacağım ki kışın araç benim olsun :smiley: bu durumda uzun yol konforu ve sürati de lazım oluyor... Buradan öğrendimki benim ihtiyacım 2,5 lt düz defender oda 10lt yakıyor 90 km sürate çıkabiliyor maksimum peki bu süratteki yakıt ne ola ( benim bora'nın 90 km'deki ve 180 km'deki yakıtı baya bi farklı da :smiley: :smiley: ) artı o süratte gürültü nasıl 12 saat yol sonuçta.
2. http://www.tasis.gov.tr/ ve http://www.mkehurdasan.com.tr/perakendearac.htm olmak üzere ucuza defender alabileceğim iki yer buldum sizin tavsiye edebileceğiniz başka yer varsa öğrenmek isterim ama MKE'deki araçlar hakkında bilgim yok acaba çok masraf isterlermi yürür hale getirmek için sonuçta askeriye bile hurdaya çıkarmış ise düşünün gerisini ? Tasiş'dekiler iyi gibi ama oradan da alamazsın temizini sana yedirmezler mafyadır orası diyorlar hiç Tasiş'den araç alanınız oldumu nasıl oluyor... hiç git temiz toplanmış bir defender al demeyin arkadaşlar o kadar para çıkarabilsem zaten fellik fellik ucuz land aramayacağım maksimum 8000 YTL
3. Neden niva peki sadece 8000 YTL'ye beni yolda bırakmayacak kadar temiz masrafsız defender bulamadığım için. ama yinede ikisini de kullananız varsa bir kıyaslamanızı rica edebilirim kullanım rahatlığı, yakıt, son sürat, iç gürültü, işletme maliyeti-gideri, falan işte hatta üçünü: defender 2.5 dizel, defender 2.5 benzin, niva hangisi?
Çok karışık yazmışım ama kusura bakmayın zaten benim kafamda çok karışım durumda...??!!!?

hurdasanda defender satışları bitti ne yazıkki tasişte de yok ama defterdarlıklarda sağlık bakanlığındancıkma bulabilirsin ama hepsi benzinli tavsiyem piyasaya bir bak

landrover 110 defender 89 model aracımın 2.5 dizel motorunu yenilemek için hangi tamircilerden yardım alabilirim.İstanbul -karahasan

Aramıza hoşgeldiniz..Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmeleri için Off-Road bölümümde yer alan
''Tanışma Köşesi'' 'nde kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz.
Saygılar..
Link aşağıdadır :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

symfloor arkadaşım aramıza hoşgeldin.

symfloor' Alıntı:
landrover 110 defender 89 model aracımın 2.5 dizel motorunu yenilemek için hangi tamircilerden yardım alabilirim.İstanbul -karahasan

Sitemizdeki benzer araçları kullanan arkadaşlara özel mesaj çekersen sana yardımcı olacaklardır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,080
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri