Arama sonuçlarınız

1. A

Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? Kayda değer bulunmaması ön yargısı tamamıyla bir bilinmeyen olmasından kaynaklanmaktadır.Ülkemizde kayda değer görülen araçlar piyasada adetsel olarak yüksek miktarlarda kullanımda olan araçlardır.Marka belirtmek istemiyorum çünkü hepimizi bunları biliyoruz...

2. A

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? Gördüm teşekkürler...
  3. A

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? Gruba gelen istekleri ne zaman kabul edeceksiniz?

4. A

35 yada muadili lastik ,2. el vinç alınacak

Ynt: 35 yada muadili lastik ,2. el vinç alınacak gökhan bey merhaba, lastik ve jantların görseli varsa eklermisiniz.
  5. A

Şnorkel arıyorum

Ynt: Şnorkel arıyorum Teşekkürler.

6. A

Defender Double Cab

Ynt: Defender Double Cab Yakışır...

7. A

Şnorkel arıyorum

Ynt: Şnorkel arıyorum Bahadır bey merhaba görüş ve düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Ben aracımı çok amaçlı kullanıyorum.Alt koruma,yükseltme,vinç,lastik vs.yapıldı. Şu an için sadece 2 - 3 eksik kaldı bunlardan biriside şnorkel. Bizim araçları maalesefki arazi aracı olarak...
  8. A

Şnorkel arıyorum

Arkadaşlar 2,5 TCİ Gallopera uygun şnorkel arıyorum. Nerede bulabileceğimi bilenler varsa paylaşırlarsa sevinirim. Pajero NA serisi şnorkeller uymakta ama üzerleinde kabartmalı Pajero yazısı olduğu için düşünmüyorum. Yazısız olması tercihim olacaktır. Teşekkürler.
  9. A

kışlık lastik olan varmı elınde gallopere olcak

Ynt: kışlık lastik olan varmı elınde gallopere olcak Lastikler duruyor. İmal yılını inanın bilmiyorum.Aracımı aldıktan sonra 2.takım olarak yedeğe aldım ve sadece yazın kullandım.Lastikler şu an için depoda muhafaza altında ve ancak haftasonu tarihe bakıp bildirebilirim. Lastiklerin diş durumu...

10. A

Yeni bir GAZ geliyor.

Ynt: Yeni bir GAZ geliyor. Hayırlı olsun Nurullah Galloper ve K5 den sonra yine muhteşem bir dönüş Gazrover yeniden doğuyor. Merakla izleyeceğim. Galloperda sayende çok fazla bilgi edindim. kazasız belasız keyifle kullanmanı dilerim.

11. A

Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj)

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj) Güle güle keyifle bol çamurlu günlerde kullan dostum :)
  12. A

Mt lastik aranıyor 30-9.5-15

Ynt: Mt lastik aranıyor 30-9.5-15 İlgilenirseniz ilan aşağıda http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-30x9,5x15-goodyear-wrangler-109445524/detay/

13. A

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? Servisten bulabildiğinize sevindim. Belirttiğim gibi çıkmacı inanılmaz fiyat çekiyor.Allah kimseyi onun gibilerin eline düşürmesin...
  14. A

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? Niyazi bey merhaba İkitelli sanayide bir çıkmacıda komple bir araç var.parçaları belki oradan temin edebilirsiniz. Yalnız fiyatları oldukça yüksek çekmekteler.Ben arka bagaj camı için silecek motorunu koluyla birlikte sorduğumda 400 TL gibi bir rakam...
  15. A

6 bijon tüm araçlar için 10 inch 15 krom jant

Ynt: 6 bijon tüm araçlar için 10 inch 15 krom jant Bijon aralığı nedir?

16. A

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? Teşekkür ederim Burak bey.
  17. A

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? Hayırlı olsun yeni aracınız.Keyifle kullanmanızı dilerim. Sena Ahmet ustanın iletişim bilgileri varsa alabilirmiyim. Şnorkel aramaya başlamıştım iyi olur. Getirdiği şnorkeller orjinal formattamı bilginiz varmı?Birçok uygulama ancak şnorkelin belirli...
  18. A

disco1 mi galloper mi?

Ynt: disco1 mi galloper mi? Hayırlı olsun...

19. A

disco1 mi galloper mi?

Ynt: disco1 mi galloper mi? Doğru söylediniz.Kastettiğim benzinli modelleriydi.Dizeller 2001 öncesinde manueldir. Türkiyede bulunan 3,0 ların %99u otomatiktir ve sıkıntısız çalışmaktadır.Arazi koşulları dahildir buna.
  20. A

disco1 mi galloper mi?

Ynt: disco1 mi galloper mi? Erdem bey merhaba her 2 aracın birbirlerine göre +/- yönleri mevcut.Bildiğim kadarıyla bazı bilgileri ekliyorum.Daha fazla yorum yapacak arkadaşlar mutlaka vardır. Disco: + bilinirlik,yaygın servis olanakları,modifiye imkanları,klasik tasarım,imaj,2.elde satış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri