Arama sonuçlarınız

1. asyavarhan

2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33249.0 Bende biraz fotoğrafladımmm...Linki atmayı becerdiysem tabii..

2. asyavarhan

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009) Tanımış olsam mutlaka...Ancak ekipten tanıyan varmıydı bilmiyorum...Neyse kahvelerimizi başka yerde içeriz inşallah..Bende biraz resim yükleyeceğim.Ancak sizdeki sucuk ve türevleri inanılmaz...İllaki..
  3. asyavarhan

İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009)

Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009) Ağaçlar bile bu ekibe engel olamadı...

4. asyavarhan

İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009)

Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009) Su geçişi....
  5. asyavarhan

Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009) Ekip yaylada öğle yemeği arası...

6. asyavarhan

Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009) Konaklama ve ertesi gün.....

7. asyavarhan

Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009) Birazda benden den kazdağları
  8. asyavarhan

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009) Murat bey 16-19 Mayısta bizde Kazdağlarındaydık.Şimdi resimleri görünce pzt.akşam üstü Zeytinlere gelmeden çadırlarınızı gördüm sanıyorum.Bizde 5 araçtık.Resimleriniz çok keyifliydi...Görüşmek üzere....
  9. asyavarhan

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Teşekkürler Hakan bey henüz tam olarak bitmedi.Ancak yürüyen ve dışını bitirdim içine yeni başladım..Görüşmek üzre

10. asyavarhan

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Isınma turları...

11. asyavarhan

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Biraz daha derin sevdiğim için başım hep belada....Hayırlısı...
  12. asyavarhan

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Dostlar hata benim....Ancak be hayli ıslansakta araç hiç bir problem yok..

13. asyavarhan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Herkez hata yapar...Önemli olan ders çıkara bilmek...Buda bana kupon oldu..
  14. asyavarhan

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? 5 Aykut VARICIOĞLU ( 2000 defender-110) İzmir PARDONYA ..........(1990 defender-110)olacak .....Aracın ruhu 2000 Paka...
  15. asyavarhan

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Dostlar elinize sağlık defender ve disco.resimleri muhteşem..İnsanın içi gidiyor.Bende resim ilave edeceğim ancak ,gördükten sonra acaba dedim.. Bende daha çok başındayım..[attachment=1]

16. asyavarhan

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) izmir gelen varsa ben cuma akşamı yola çıkarım.......Bana yol arkadaşaı lazım ....yol uzun şöför ve masraf ...Bu gezi kaçmaz...av.
  17. asyavarhan

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Selam arkadaşlar Düzceli olarak bende katılmak isterim ancak İzmirden biraz uzak,bi ortak bulursam 2 kişi katılırız sanıyorum.. Aykut.V
  18. asyavarhan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Üst bagaj dışında 2 gün önce muayeneden geçtim.Disco.değil ancak benim araçtada çok tadilat var.Vinç işlendi onun dışında lastik jant arka bidonluk hiç bir problem çıkarmadı.. Ancak yinede biraz zorlanıyor insan.. Saygılar

19. asyavarhan

Defender 3500cc Karburatörlü V8 Hakkında Bilgi

Ynt: Defender 3500cc Karburatörlü V8 Hakkında Bilgi Naci bey, Konuyla ilgili çok bilgili değilim ancak,yapmış olduğunuz yorumlar ikna edici. Benim yorumum ise bir aracın orjini üzerinde modifikasyon yapıyorsanız...Kimlik değişmiyor estetik var... Ancak kimlik ismi LR.motor Nissan,hidrolik...
  20. asyavarhan

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Dostlar 3.5 V8 bir defender ,diye bir muhabbet var,,,,Bilmediğim için soruyorum 3.0 yaptık yanlışmı yaptık.? 3.5 V8 de ses dışında neler yapa bilirim....Yada 3.0 d yi yaşada gel diyosanız eyvallah....3.5 V8 ancak bu tabir bence ingiliz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri