Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
hani iki yanlış bir doğru etmezdi, veya üç yanlış bir doğruyu götürürdü.. matematik ile mekanik farklı kurallar içeriyor :)
Ynt: Biri kurtarsin bu CJ yi!!
muhtemelen yıllardır ödenmeyen vergi borcu, faizi , sigorta ve muayene ücretleri ve cezaları. eğer orjınal cj7 ise belki diyeceğim ama motor ve şanzıman da yok. zor iş allah yardımcı olsun. arkadaşınız net bir fiyat verebilseydi keşke değerlendirme imkanı ve...
Ynt: Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!!
yaptığı espiriyi açıklamak zorunda kalmak insana acı veriyor ve bu acıya katlanmak kaderde varmış demek :
konuyu açtığım dönemde bu bölümde üst üste '' cj alacağım, yardım '' diye özetlenebilecek birçok konu açılmıştı. konuya...
Ynt: 2007 Navara 4x4 LE/AT - Nasıl Bilirsiniz..
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. otomatik vitesin performansı hakkında bir iki olumsuz değerlendirme aldım, ama ben kullanırken hiç sorun yaşamadım.
Ynt: 74 model cj 5
eğer aracı arazi performansı için tercih edecekseniz, başka araç cj 5 in eline su dökemez diyebilirim. dingil mesafesi kısadır, zaten bu yüzden arazi kabiliyeti çok yüksektir. yaklaşma, uzaklaşma ve karın açıları her yere girip çıkmasını sağlar. oldukça pahalıya mal olan...
Ynt: Garaj - Garage kirliliği
yukarıda paylaşılan sorunlar benim içinde oldukça önemli. eskiden moderatörlerimiz konuya çok hakim kişilerdi, yanlış yerlerde açılan konuları taşır, kilitler, siler, sonuçta foruma bir düzen getirirlerdi. şimdi cj bölümünde satılık araç ilanları, teknik bölümde...
Ynt: Günün Parçası :)
sayın mserdemir günün parçasını doğru bulmuş ve paylaşmışsınız, teşekkürler.
yukarıdaki rezilliği ve terbiyesizliği çanakkalede, sakaryada, afyonda, uşak ve izmirde savaşıp birbirimizi öldürdüğümüz düşman askerinden görmedi gazi paşa. nur içinde yatsın.
ankarada dedeman otelin arkasında vardı bi tane cj8. ön panjurdaki ızgara sayısı yediden ona çıkmıştı, ön farlar biraz küçültülmüştü.hammer benzeri ama cj8. süperdi, belki sahibi buradadır, nasıl genişlettiğini anlatır.
Ynt: Kocaeli - İzcilik
lise ve üniversite yıllarımda birçok kamp ve kursa katıldım, kocaeli izcilik açısından aktif bir il olduğu için bu organizasyonların çoğunda Kocaeli'nden bir çok arkadaşla tanışıp uzun süre görüşme şansımız oldu. derken hayat mücadelesi herkesi oradan oraya savurmaya...