Arama sonuçlarınız

1. chala

Motor proje sorunu..

Ynt: Motor proje sorunu.. zaten büyük ihtimal ruhsatta motorun gerçek hacmi ve gücü yazmıyordur, dolayısıyla çok sorun olacak gibi gelmedi.

2. chala

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası hani iki yanlış bir doğru etmezdi, veya üç yanlış bir doğruyu götürürdü.. matematik ile mekanik farklı kurallar içeriyor :)
  3. chala

Lütfen Yardım

Ynt: Lütfen Yardım aracınızı iyi bir ustaya götürün..

4. chala

Biri kurtarsin bu CJ yi!!

Ynt: Biri kurtarsin bu CJ yi!! muhtemelen yıllardır ödenmeyen vergi borcu, faizi , sigorta ve muayene ücretleri ve cezaları. eğer orjınal cj7 ise belki diyeceğim ama motor ve şanzıman da yok. zor iş allah yardımcı olsun. arkadaşınız net bir fiyat verebilseydi keşke değerlendirme imkanı ve...
  5. chala

Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!!

Ynt: Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!! yaptığı espiriyi açıklamak zorunda kalmak insana acı veriyor ve bu acıya katlanmak kaderde varmış demek : konuyu açtığım dönemde bu bölümde üst üste '' cj alacağım, yardım '' diye özetlenebilecek birçok konu açılmıştı. konuya...

6. chala

2007 Navara 4x4 LE/AT - Nasıl Bilirsiniz..

Ynt: 2007 Navara 4x4 LE/AT - Nasıl Bilirsiniz.. değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. otomatik vitesin performansı hakkında bir iki olumsuz değerlendirme aldım, ama ben kullanırken hiç sorun yaşamadım.

7. chala

74 model cj 5

Ynt: 74 model cj 5 eğer aracı arazi performansı için tercih edecekseniz, başka araç cj 5 in eline su dökemez diyebilirim. dingil mesafesi kısadır, zaten bu yüzden arazi kabiliyeti çok yüksektir. yaklaşma, uzaklaşma ve karın açıları her yere girip çıkmasını sağlar. oldukça pahalıya mal olan...
  8. chala

Çoban Aranıyor

Ynt: Çoban Aranıyor hala aranıyor.
  9. chala

Ynt: Gezenbilir; UŞAK Ulubey Kanyonu 112 Acil Arama Kurtarma Kamp Etkinliği (25 - 26 Şubat 2012)

güzel bir gezi olmuş, resimlerdeki gri cherokee zekai abinin aracı mı acaba ?

10. chala

Üzeri Muşamba Kaplanmış Mdf'den Çakma Caretta

ilk deneme şaka gibiydi, bu iyi olmuş, güle güle kullanın.

11. chala

Garaj - Garage kirliliği

Ynt: Garaj - Garage kirliliği yukarıda paylaşılan sorunlar benim içinde oldukça önemli. eskiden moderatörlerimiz konuya çok hakim kişilerdi, yanlış yerlerde açılan konuları taşır, kilitler, siler, sonuçta foruma bir düzen getirirlerdi. şimdi cj bölümünde satılık araç ilanları, teknik bölümde...
  12. chala

Satılık - 1984 Model Cj8

aracın motoru orjinal mi, yoksa ruhsatta mı 2000 - 2500 cc yazıyor?

13. chala

Satılık - Yakışıklı 2.5 Wrangler

sanırım hem bu ilanda hem de linkte model bilgisi yazmıyor. araç kaç model acaba?
  14. chala

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual mail gelmiş, çok teşekkür ederim.
  15. chala

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) sayın mserdemir günün parçasını doğru bulmuş ve paylaşmışsınız, teşekkürler. yukarıdaki rezilliği ve terbiyesizliği çanakkalede, sakaryada, afyonda, uşak ve izmirde savaşıp birbirimizi öldürdüğümüz düşman askerinden görmedi gazi paşa. nur içinde yatsın.

16. chala

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual sıraya bende gireyim. caglamdk@hotmail.com Şimdiden teşekkürler..
  17. chala

CJ - 5 Araç Genişletme Hakkında

bir ara malum araç satış sitesinde vardı, fiyatıda iyiydi.
  18. chala

Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!!

Ynt: Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!! hep laf, hep laf. hiç yardım eden yok..

19. chala

CJ - 5 Araç Genişletme Hakkında

ankarada dedeman otelin arkasında vardı bi tane cj8. ön panjurdaki ızgara sayısı yediden ona çıkmıştı, ön farlar biraz küçültülmüştü.hammer benzeri ama cj8. süperdi, belki sahibi buradadır, nasıl genişlettiğini anlatır.
  20. chala

Kocaeli - İzcilik

Ynt: Kocaeli - İzcilik lise ve üniversite yıllarımda birçok kamp ve kursa katıldım, kocaeli izcilik açısından aktif bir il olduğu için bu organizasyonların çoğunda Kocaeli'nden bir çok arkadaşla tanışıp uzun süre görüşme şansımız oldu. derken hayat mücadelesi herkesi oradan oraya savurmaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri