Arama sonuçlarınız

1. kumruhuseyin

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı hadi kendini hiçe sayıyor bu birşey değil birde başkalarına sebep olacak ya.işte trafik kurallarına ne kadar uyulduğunu gösteren belge.bizim gibi bir kaç kişinin kurallara uymasıyla olmuyor.umarım akıllanıp kurallara uyar.

2. kumruhuseyin

Tecrübesiz Kardeşinize Yardım

Ynt: Tecrübesiz Kardeşinize Yardım teşekküerler.alma konusunda acelem yok abicim.araba işi biraz sabır ister uygun zamanda zaten aradığım araç beni bulur.
  3. kumruhuseyin

Ynt: Tecrübesiz Kardeşinize Yardım abicim ben örnek olsun diye koydum o ilanı.benim öğrenmek istediğim ilandaki araç için değil samurailerin genel ve teknik özellikleri.artılar eksileri nelerdir bunları öğrenmek istiyorum.

4. kumruhuseyin

Ynt: Tecrübesiz Kardeşinize Yardım tecrübe ve bilgilerine benimle paylaşacak samurai kullanıcısı yok mu yani ???
  5. kumruhuseyin

Lincoln Navigator

Ynt: Lincoln Navigator hayırlı uğurlu olsun allah herkese böyle güzel arabalar nasip etsin abi kazasız kullanmalar.

6. kumruhuseyin

Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D arka dingil çift lastik olsaydı saha heybetli dururdu.sanırım ben bu araca aşık oldum ;D

7. kumruhuseyin

Ynt: Tecrübesiz Kardeşinize Yardım http://www.otoraba.com/suzuki/samurai/aksesuarli/suzuki-samurai-aksesuarli.html bu ilandan bahsediyorum
  8. kumruhuseyin

Ynt: Tecrübesiz Kardeşinize Yardım başka bir sitede de rastladım bu araca.arazi görmemiş işten eve kullanıldı yazıyordu.ayrıyetten şuda var 92-93 model 5000 liralık bir aractan da sıfır ayarında olmayı bekleyemeyiz sanırım.resimleri bir ustaya gösterdim pek net resim değil ama yorgun durmuyor...
  9. kumruhuseyin

Suzukimi Aldım ve Değişim İçin Startı Verdim...

Ynt: Suzukimi Aldım ve Değişim İçin Startı Verdim... allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.o canavara iyi bak abi.

10. kumruhuseyin

Ynt: Tecrübesiz Kardeşinize Yardım http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2366566 arkadaşlar bir örnek olarak bu araç nasıl acaba.yorumlarınızı bekliyorum.

11. kumruhuseyin

Ynt: Tecrübesiz Kardeşinize Yardım inşallah temiz bir samurai nasip olur bana
  12. kumruhuseyin

Ynt: Tecrübesiz Kardeşinize Yardım beneim ilk arazi aracım olacağı için bu araçta tecrübe kazanacağım.çok arıza yapar diyen de var iyidir japon arabaları sağlamdır diyende var

13. kumruhuseyin

merhaba arkadaşlar.ben suzuki samurai almayı düşünüyorum.öncelikle öğrenmek istediğim bazı şeyler var.ilk olarak off-road düşünmüyorum.yazın yaylalarda arazide kışın avda kullanmak için düşünüyorum.4x4ler hakkında bilgim ve tecrübem yok.öğrenmek istediğim ise standart samurai bana yeterli olur...
  14. kumruhuseyin

Acemi Kardeşinize Yardım.

Ynt: Acemi Kardeşinize Yardım. hız önemli değil benim için gideceğim yere yarım saat geç gitsem hiç sorun olmaz.önemli olan beni sağlam götürmesi.ha normal binek bir araç al derseniz ben 4x4 istiyorum.nedeni ise tamamen duygusal (maddi olarak duygusal değil) yani gideceğim yol asfalt ta olacak...
  15. kumruhuseyin

Ynt: Acemi Kardeşinize Yardım. yani suzuki daha yakın görünüyor.1,3 olmasıda cabası galiba.daha az yakıyor olması avantaj.motorun küçük olması benim için önemli değil of-road yapmayacağım zaten.gelelim hız konusuna;bir aralar yeterince hızlı yaşadım zaten.bundan sonra da sakin bir hayat benim...

16. kumruhuseyin

Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009)

Ynt: Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009) işte o mehteran takımıyla karşılandığınız ilçe benim şirin ilçem canım kumru'm ::)
  17. kumruhuseyin

Ynt: Acemi Kardeşinize Yardım. forumu bayağı bir araştırdım ama hep off-road konusunda cevaplar var ben çoğunlukla günlük ve ara sıra arazi gezilerinde kullanmak için arıyorum
  18. kumruhuseyin

merhaba arkadaşlar.bir iki ay içinde 4x4 araç almayı düşünüyorum.ama niva ile suzuki samurai arasında kaldım :-[.hem günlük kullanım hemde doğa gezisinde kullanacağım.kışın av yazın doğa gezilerinde çoğunlukla hafta sonları kullanacağım off-road düşünmüyorum,6000 e kadar bütçem var.azıra özellik...

19. kumruhuseyin

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbuldum arkadaşlar ve abiler.umarım çok güzel bir dostluk kurarız.
  20. kumruhuseyin

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben ordunun kumru ilçesinden hüseyin 25 yaşındayım eczacı kalfası olarak çalışıyorum.av tutkunuyum. inşallah yakın bir zaman içinde bir niva sahibi olacağım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri