Arama sonuçlarınız

1. gokhan5234

Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 hayırlı ugurlu olsun marasta bırer ay arayla ıkı etkınlık yapıyosunuz umarın ıkısınden bırınde yanınızda olur cayınızı ıcerım

2. gokhan5234

Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?

Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı? bız bugun bunu cagrıyla konustuk burada suan dıalogda olan tum arkadaslarımızı murat abıyı -goktug abı ozellıkel cenk coskun abıyı her zaman duzeylı ve dogru dialoglarda gorduk vebutarz dogru dıalog gormeye devam edecegımıze...
  3. gokhan5234

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor evet goktug abı durum nedır sıf bu aracı gormek ve cayını ıcmek ıcın yanına gelecem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

4. gokhan5234

Bu Suzuki Adam Olur mu?

Ynt: Bu Suzuki Adam Olur mu? arkadasa lınkını yolladım o bakar donersıze
  5. gokhan5234

Bu Suzuki Adam Olur mu?

Ynt: Bu Suzuki Adam Olur mu? vall satılıksa alabılırız onu hard ofroad ıcın bıze sadece sase ve kua ve tesısatı lazım fıyat bılgılerı varmı ??? ??? ??? ???

6. gokhan5234

Satılık Off Road donanımlı Jimny

Ynt: Satılık Off Road donanımlı Jimny hayırlı olsun bora aracta kıttmı var getmı ıstersen okonudada arkadasları bılgılendır

7. gokhan5234

Arkadaslar DISCOVERY 1 satan varmi ? linkteki arac icin degerli yorumlariniz ltf

Ynt: Arkadaslar DISCOVERY 1 satan varmi ? linkteki arac icin degerli yorumlariniz ltf 05322160587 sakallı abının telefonu maslak sanayıde kıme sorsan yerını gosterır
  8. gokhan5234

BİR TIR dolusu BJ 70 ORJİNAL DİESEL ORJİNAL YAYLI

Ynt: BİR TIR dolusu BJ 70 ORJİNAL DİESEL ORJİNAL YAYLI bu araclarla ılgılı bır lınk daha var duydugum kadarıyla kampana frenlı ve abs sız 2.4 toyota helux motoruyla zamanında alınmıs araclar fıyatları da asırı yuksek ??? ???
  9. gokhan5234

arac araniyor suzuki yada honda

Ynt: arac araniyor suzuki yada honda bence honda sv daha once kullandıgım arac sehır ıcı ve patıka ıcın sadece kullanıla bılır tavsıyem suzukı jımmy yada 2003 -2005 grand bakmanız

10. gokhan5234

Arkadaslar DISCOVERY 1 satan varmi ? linkteki arac icin degerli yorumlariniz ltf

Ynt: Arkadaslar DISCOVERY 1 satan varmi ? linkteki arac icin degerli yorumlariniz ltf benım bıldıgım dısco frelandıra gore daha az sorun cıkaran bır arac ama duzgun ısın ehlı usta sart eger ıstanbuldaysanız bı sakallı abıye(husoff) ugrayın

11. gokhan5234

aranıza hoş gelmek istiyorum...

Ynt: aranıza hoş gelmek istiyorum... tabıkı aramıza hos geldınız
  12. gokhan5234

ŞANLIURFA OFFROAD

Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD bırazdaha bekle oleyse alacaksan fj70 alır zevkle toplar bınersın ;) ;) ;)

13. gokhan5234

ŞANLIURFA OFFROAD

Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD davetın ıcın teskurler maras offroad oyunlarına geldıgımızde belkı tarıkla asagılarada kacabılırız bencede elınde ımkan cok tedasın fj 70 lerınden al bı tane dısardan parcaları istedıgın gıbı getırtırsın orda (hıdrlık dıreksıyon ve dısk fran merkezlerını)
  14. gokhan5234

ŞANLIURFA OFFROAD

Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD tamam defendır mı ??? ??? arıyosun bırazdaha kurcalıyayım ortalıgı
  15. gokhan5234

ŞANLIURFA OFFROAD

Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD serhatt hayırlı olsun urfa guzel yerdır bundan sonra senı bol bol ocakbası ve sıra gecesı etkınlıgınde goruruz artık ;D ;D ;D ;D ;D ;D

16. gokhan5234

SUZUKİ GRAND VİTARA YEDEK PARÇA VE BAKIM FİYATLARI

Ynt: SUZUKİ GRAND VİTARA YEDEK PARÇA VE BAKIM FİYATLARI normal hocam sıkıntılı fıyat yok
  17. gokhan5234

Bu da Bizim Ufaklık Jimny

Ynt: Bu da Bizim Ufaklık Jimny gucde baya bır farkı olacak yokmu cevrende aynamahrutılı bı jımmy yokmu ??? ??? ??? test et ıstersen
  18. gokhan5234

Bu da Bizim Ufaklık Jimny

Ynt: Bu da Bizim Ufaklık Jimny allah razı olsun hocam sonunda dedıgımı yapıyosun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D yenı ayna mahrutın 5.72 olacak ondan sonra gelsın 31/10,5/15 lastık ;D ;D ;D ;D

19. gokhan5234

2005 gran vitara için yardım

Ynt: 2005 gran vitara için yardım 3 k. 2.0 grandın manuelı pıyasada altıngıbı yok suan satılık vardeyın yarım satt ıcınde 4 kısı yonlendırebılırım gelelım get le tukseltıp arka amortısor vuran arkadasın ısıne arkasadım senın arka yaylar orjınal ve uzerınde getvar halıyle yaylar bellı mıktarda...
  20. gokhan5234

Fiyatına Aldanmayın Sıkıntılı Araç

hocam suan pıyasada pert kaydı ve degısenı olmuyan 2.0 granrd vıtara ozellıkle(2004-05) manuelını 30 dan asagı almanız ımkansız eger bıldıgınız var ıse ben suan kankama arıyorum bır ay ıcınde 3 arkadasa aradık bulamayınca genel ıtıbarıyle yuksek fıyatlara aldık enson cogu arkadasımızın tanıdıgı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri