Arama sonuçlarınız

1. Bilbo

3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Daha sonra zemin, tavan ve tüm araç içine adepan adı verilen çok iyi ses yalıtımı yapan ancak taşyününe eşdeğer ısı yalıtım özelliği olan izolasyon malzemesi 1 cm olarak uygulandı. Fakat maalesef bu malzeme taşyünü ile aynı ağırlığa sahip , bu da...

2. Bilbo

3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık

Herkese merhaba, Uzun süreli çalışmamız en sonunda bitti ve yaklaşık 1 yılın sonunda babamın da yardımıyla 3 adet Türk Telekom çıkması 2001 model 4x4 mercedes sprinter'ı karavana dönüştürdüm. bu başlık altında da çalışmalarımı sizlerle paylaşmaya çalışacağım. İlk ve ikinci yaptığım...
  3. Bilbo

Ford Ranger Neden Ucuz?

Cevaplar için teşekkürler.

4. Bilbo

Ford Ranger Neden Ucuz?

Merhaba, Ben satın almak için 4x4 pick-up araştırıyorum. Görüntü olarak en çok ford rangerlar hoşuma gidiyor ancak markası da Ford olmasına rağmen 2. el fiyatları neden diğer pick-up markalarına göre ucuz, tutulmuyor mu, bir sorunu mu var. Durum böyle olunca içime kurt düştü. Biri beni...
  5. Bilbo

Jeneratörlerin 12v Çıkışından Aküleri Direk Olarak Şarj Edebilir miyiz?

Ynt: Jeneratörlerin 12v Çıkışından Aküleri Direk Olarak Şarj Edebilir miyiz? şarj istasyonu dediğiniz aletin Minton marka olanından bende var. Bu alet sanki yanınızda yedek bir akü daha taşıyormuşsunuz gibi iş yapıyor. Bazı kamplarımızda arkadaşlarla sabaha kadar müzik dinler ve aracın 90...

6. Bilbo

Gezenbilir'de Tekirdağ Civarından Kimler Var?

Ynt: Gezenbilir'de Tekirdağ Civarından Kimler Var? Evet bu mesajlardan beri 1 sene geçti, fakat buluşma ile ilgili başka ses çıkmadı maalesef. Nerededir bu Tekirdağ gezenbilir grubu? Ben hiçbiri ile tanışamadım. Poyrazlar Gölü etkinliğine de katılan olmadı. Karavan almayı düşünen, bu yüzden...

7. Bilbo

Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız?

Ynt: Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız? Baahtıh heekez geliyoo imiş, Gelmeese olmuyoo imiş, Ee madem onlaa geliyoo ise Bizim ehsiğimiz ne dedik, Onlaa geliyo se biizde giderih dediik, Koyduh iişleri yolna, Tıhtık kazağı toobaya, Koyduh toobayı dolaba, Gene çıhtıh yollaraaa, Ee biraz...
  8. Bilbo

Far Açıkken Benzin Tüketir mi?

Ynt: Far Açıkken Benzin Tüketir mi? Evet, elektrikli her aksesuar açıldığında yakıt tüketimini arttırır ama bu bizim tespit edebileceğimiz ölçüde olmaz. Çalıştırılmaya başlayan her elektrikli alet dinamo üzerindeki yükü arttırarak, dinamonun dönüşünü zorlaştıracak ve motordan güç çalmasını...
  9. Bilbo

Karavanlı İlk Uzun Gezimiz; Edremit Körfezi'nden Marmaris Hisarönü'ne Ege Turu

Ynt: Karavanlı İlk Uzun Gezimiz; Edremit Körfezi'nden Marmaris Hisarönü'ne Ege Turu Öff, sizin yatak altı iyi malzeme alıyormuş, benim römork gibi nerdeyse :) . Tabii ben onu atlamışım, senin bagaj olarak kullandığın yerde bizimkinde motor var, senin aracı da bizim westy gibi düşündüm birden...

10. Bilbo

Karavanlı İlk Uzun Gezimiz; Edremit Körfezi'nden Marmaris Hisarönü'ne Ege Turu

Ynt: Karavanlı İlk Uzun Gezimiz; Edremit Körfezi'nden Marmaris Hisarönü'ne Ege Turu Umarım istediğiniz gibi bir tatil geçirmişsinizdir.Anlatım ve resimler gerçekten güzeldi. Mangaldaki balıklara bakılırsa başarılı bir avcı olduğun belli oluyor. Köpekbalığı macerası ise gerçekten beni çok...

11. Bilbo

3 Sistem Buzdolabı Gaz Valfi Konusunda Yardım

Ynt: 3 Sistem Buzdolabı Gaz Valfi Konusunda Yardım Dolabın arkasında alt tarafta fan gibi bir parça görünüyor resimlerde. Bu dolabın arkasında hava sirkülasyonu oluşması için takılmış bir fanmı? Yoksa nedir? Amonyaklı dolaplarda ilk defa görüyorum. Bizim bilgisayar fanları ile yapmaya...
  12. Bilbo

3 Sistem Buzdolabı Gaz Valfi Konusunda Yardım

Ynt: 3 Sistem Buzdolabı Gaz Valfi Konusunda Yardım Musluğun yenisini nereden bulduğunuzu söylermisiniz. Benim de bu tip musluklara ihtiyacım var. Westy'min 30 senelik orjinal trumatiğinin aynı böyle bir musluğu vardı, her tarafından gaz kaçırdığı için iptal ettim ve çalışmıyor, ocak...

13. Bilbo

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Bu desülfatörlerin hazırlarından satılmıyormu? Nerden buluruz, oldukça faydalı bir alete benziyor.Konuyu dağıtmış gibi olmayayım ama Korhan beyin yazısını okurken aklıma başka soru geldi. Yaşam aküsü çıkışına sabit olarak dijital bir ampermetre...
  14. Bilbo

Land Rover Ambulans Camper Projem

Ynt: Land Rover Ambulans Camper Projem maalesef gelişme yok, bu projenin başlayabilmesi için westfaliamı satmam gerek, bir taraftan da kıyamadığımdan satmaktan vazgeçmek üzereyim.
  15. Bilbo

Camper Yerine Defender

Ynt: Camper Yerine Defender Ambulanslar sanırım kamyonet olarak geçiyor, karavan için proje gerekir. Vitara veya grandvitaralar camper için çok küçük ,defender ambulanslar bile ancak kurtarıyor.

16. Bilbo

3. Geleneksel Bus Buluşması; Sapanca (21, 22, 23 Mayıs 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Bus Buluşması; Sapanca (21, 22, 23 Mayıs 2010) Mustafa ve Tayfa ekibine sonsuz takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum. Verilen emek, gösterilen özveri ve fedakarlık gerçekten çok büyüktü. Zor ve kapsamlı, herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, Türkiye'de benzerleri...
  17. Bilbo

Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010)

Ynt: Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010) Özlemini çektiğimiz bir etkinlikti, eski dostlar tekrar bir araya geldi, yenileriyle tanışıldı, emek vardı, hoşgörü vardı, neşe ve sevgi vardı. sırf o konvoyla yol almak için erken kalkmaya değerdi ve Uluengin ailesi sadece...
  18. Bilbo

Land Rover Ambulans Camper Projem

Ynt: Land Rover Ambulans Camper Projem Bu araçtan haberim var hatta sahibiyle telefonda da konuştuk fakat içini kendi zevk ve ihtiyacıma göre planlayıp yapmak istiyorum. Bu aracın yapım aşaması da benim için ayrıca bir zevk ve hobi.

19. Bilbo

LPG İle Çalışan Buzdolabı Almak İstiyorum

Ynt: LPG İle Çalışan Buzdolabı Almak İstiyorum Doğru basınçlı regülatör kullandıktan sonra lpg tankı kullanılabilir. İlk camperıma kleo marka 60 litrelik, buzluğu olan modeli almıştım. Evde denediğimde çalıştı. Fakat campera monte ettiğimde hep beni yarı yolda bıraktı. 4 sene boyunca dolabı...
  20. Bilbo

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Benzinli araçlarda alternatörün ürettiği akımın 25-30 amperini araç kendi için kullanır, bujisi çakıyor, beyni çalışıyor vs. Dizellerde buji yok ama artık bir sürü elektronik parça çalışıyor yine de benzinli bir araca göre daha düşük elektrik tüketir diye düşünüyorum. Yolda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri