Land Rover Ambulans Camper Projem

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bilbo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,032
Ynt: Land Rover Ambulans Camper Projem

Batu,
Yeni projenin en kısa zamanda keyfince oluşmasını dilerim. Kolay gelsin.

Etiketler

Fıstık koleksiyonculara yakışacak türde bakımlı bir araç. 10.000 TL.'lık sıradan bakımlı bir bus olsaydı işin daha kolay olacaktı. Bu durum aracı öne çıkarıyor ama satışı da zorlaştırıyor gibi... Umarım ederini bulur ve kıymetini bilecek birine gider. Kolay gelsin.

Forumda satılık bir LR - Ambulans Kasa Karavan

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47371.0

Bu araçtan haberim var hatta sahibiyle telefonda da konuştuk fakat içini kendi zevk ve ihtiyacıma göre planlayıp yapmak istiyorum. Bu aracın yapım aşaması da benim için ayrıca bir zevk ve hobi.

En güzelini yapıyorsunuz.
Giden para olsun. Gelen ise Mutluluk ve zevk olacak.
:smiley:

Başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

Bilbo' Alıntı:
içini kendi zevk ve ihtiyacıma göre planlayıp yapmak istiyorum. Bu aracın yapım aşaması da benim için ayrıca bir zevk ve hobi.

Güzeelll!.. Bu iki tümce için kutluyorum.

Cavid Sezen

Sayın Bilbo bende sizi hedefiniz için kutluyorum.İnsanlar yaşamlarına renk ve heveslerini katarlarsa mutlu olurlar.Arzu ve istek yaşam sevincini artırır.Çok felsefi oldu ama bir gerçek.Şimdi sizin hedefiniz var umarım şartlar oluşurda bir an önce gerçekleştirirsiniz.SEVGİ ve SAYGILAR.

Selamlar.Bir konuda fikrinizi almak istiyorum izniniz olursa.Defenter karavan için bu çalışmanızda nekadar masraf çıkarmasını tahmin ettiniz.Şuan bende böyle bir proje araştırıyorum.10bine arka kabini yapan karavan firmaları varda.Ayrıca alınacak araç 92 model civarı bişey olacak o da yürüyen ve motor için uzun yola hazırlanması gerekiyor boya vs. masrafı da olur kesin.cevap verirseniz sevinirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR