Arama sonuçlarınız

1. Güneşin Sofrası

Yolda Salınmaya Başlayan Çekme Karavan Nasıl Durdurulur ?

Yıllar önce çekme karavan almak için üretici firmayı aradım. O zamanlar karavan hakkında bilgim çok az. Firma yetkilisine internet üzerinde satışı yapılan karavanı benim otomobilim çeker mi diye sordum. Satıcı - Sorun değil çeker. Ben - Yalnız benim araba çıplak haliyle bazı dik yokuşlarda...

2. Güneşin Sofrası

Yolda Salınmaya Başlayan Çekme Karavan Nasıl Durdurulur ?

Böyle bir durumla karşılaştığımızda umarım bu bilgiler aklımızda kalır.
  3. Güneşin Sofrası

Çekme Karavanda Dingil Kırılması

Sayın Evliyaçelebi, Gördüğüm kadarıyla şasi üzerinde profil 40x40. Dediğiniz gibi yatay konulması daha zayıf bir durum. Bende kare olduğu için durum değişmiyor.

4. Güneşin Sofrası

Bence tip onay belgesi çok önemli, en azından belli bir standarda sahip karavan olduğunu gösterir. Üretici firma eğer o belgeye sahip ürün çıkarıyorsa tercih sebebidir. Belgesi olmayan daha sağlam bir ürün almak yerine, belgesi olan bir ürün almayı tercih ederim. Üretici firmadan da belgeli bir...
  5. Güneşin Sofrası

Erdeman geçmiş olsun, sanırım tamamen aynı sorun. Karavanın marka modeli nedir?

6. Güneşin Sofrası

Sizin bahsettiğiniz gibi, yaptırmayı düşündüğüm tamirat sadece arızalı yer için olmayacak. Diğer tarafı da sağlamlaştırmak için destek ekleri yaptırmak istiyorum.

7. Güneşin Sofrası

Manisa Nkş Karavan Kullanan Var Mı?

Katmaca geçmiş olsun. Başınızdan geçenleri burada paylaşmanız karavan alacaklar için referans oluyor. Umarım mağduriyetinizi giderilir. İbrahim
  8. Güneşin Sofrası

Önerilerinizi dikkate alarak, karavanı sanayicide römorkucuya götürmeyi düşünüyorum. Yapılacak tamiratla eskisinden sağlam olacağını düşünüyorum. Sadece karavanın ağırlığı bir kaç kilo artacak. :yum:. Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
  9. Güneşin Sofrası

İmalatcı firmayı aramadım, sorunu kabul etse bile, karavanı oraya götürmek getirmek çok daha maliyetli bir durum. Gelen cevaplara göre tamirat yoluna kendim gideceğim.

10. Güneşin Sofrası

Cevabınız için teşekkür ederim. Karavanım eski değil. 2015 model pino 2.80. Karavanla stabilize yollara girdim, yalnız buralarda çok kontrollü gittim. Bu şekilde karavanın hasar görmesi herhalde kalitesini gösteriyor!

11. Güneşin Sofrası

Resim istediğm gibi yüklenmiş yazıya devam... Çamurluğun tekerleleğe çok yakın yapıldığını düşündüm. Biraz daha yüksek yapılmalı, hatalı yapmışlar dedim kendi kendime. Sonra dingile baktım, dingilde bir kırılma olmuş ve demir arkaya doğru çok az eğilmiş. Kırmızı olarak işaretlediğim yerden...
  12. Güneşin Sofrası

Karavan Dostları merhaba, Seyahat sırasında karavanın çamurluğunun tekerleğe sürttüğünü fark ettim. Tekerlek çamurluğun bir kısmını eritmiş. Çamurluğu söktüm resmini yükledim. (Resim çok anlaşılır değil yükleme sonrası ne olacağını?)

13. Güneşin Sofrası

Şirket Üzerine Çekme Karavan Alımı

Bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim.
  14. Güneşin Sofrası

Tekerlekli Konteynerden Karavan Olur Mu ?

Merhabalar, Böyle bir karavanın trafikte yasallığı hakkında bilgim yok. Yalnız çok zorlu bir yolculuk olacağını düşünüyorum. Böyle büyük bir karavanı neden tercih ediyorsunuz? Saygılarımla, İbrahim.
  15. Güneşin Sofrası

İzmir - Safranbolu - Batı Karadeniz Gezimiz

Teşekkür ederim, fotoğraf çok az çekiyorum. Bir daha ki sefere fotoğraflı anlatım yapayım.

16. Güneşin Sofrası

8. Gün Bolu Yedigöller - Bolu Abant 150 km Yedigöllerin doğal güzelliğine hayran kaldık. Bir dahaki sefere burada bir kaç gün kalırız dedik. Yedigöllerden Bolu merkez'de Gölcük parkına gittik. Burası günü birlik piknikçilerin geldiği güzel bir orman içi dinlenme yeri. Görevli karanla...
  17. Güneşin Sofrası

6. Gün Cide - Amasra 80 km Sabah Cide sahil boyunda sabah kahvaltısı yaptıktan sonra Amasra'ya doğru yola koyulduk. Cide çıkışında az daha trafik kazası yapıyordum. Karşı yönden gelen kamyonet son anda üstüme geldi bende karşı tarafta son anda direksiyonu kırarak kazadan kurtulduk. Karşı...
  18. Güneşin Sofrası

5.Gün Sinop - Cide 350 km Hamsilos koyunda ücretli bir kamp alanında kaldık. Tuvalet ve elektrik alınıyor(tesiste elektrik arızası olduğu için yararlanamadık). Ücretsiz olarak koyda kalınacak yerlerde var. Sinop Hamsilos koyunu ve İnceburun deniz fenerini gezdikten sonra Amasra'ya doğru yola...

19. Güneşin Sofrası

3.Gün Safranbolu Gezisi 3. Gün karavanımızı kampa bıraktık Safranbolu'da gezmeye başladık. Tokatlı kanyonu, cam teras, Bulak Mencilis mağrasını gezdik. Bunların hepsi birbirine yakın yerler. Öğleden sonra Kastamonu tarafında Yörük köyüne gittik. 4.Gün Safranbolu - Gerze - Sinop 350 km Sabah...
  20. Güneşin Sofrası

Karavan Dostları merhaba, Eylül ayınını 7 sinde başlayan 10 günlük çekme karavan gezimi sizlerle paylaşmak istedim. 1. Gün İzmir - Afyon 320 km. İzmir'den öğle vakti yola çıktık. Akşam Afyon başkomutanlık milli parkında mola vermeyi planlamıştım. Milli park yol ayrımını geçince geri dönmedim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri