Arama sonuçlarınız

1. T

ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Buluşma noktası, günü ve saati için de mutabakat sağlarsak iyi olacak. Üç hafta kaldı, kesinleşsin detaylar.

2. T

v8 Arıyorum

Ynt: v8 Arıyorum Günceldir.
  3. T

OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR...

Ynt: OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR... Farklı ehliyete gerek yok, sadece hayatı boyunca otomatik vites kullanacak olan, sınava da kendi otomobiliyle (otomatik vites) araçla girebilmeli.

4. T

OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR...

Ynt: OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR... Dizele ve benzine de ayrı ehliyet çıkarsınlar.
  5. T

ranger yükseltme

Ynt: ranger yükseltme Webde lift kit ismiyle geçen ürünleri alıp uygulamanız lazım. TUV onaylı olmazsa muayenede canınız sıkılır. Yedek parça/aksesuar - servisler bölümünde satan/uygulayan firmlara ulaşabilirsiniz.

6. T

ranger yükseltme

Ynt: ranger yükseltme Kit kullanmadan yapabileceğinizi yapmışsınız zaten. Tavsiye etmiyorum, ancak daha büyük lastik takarak da yükseltmenize 2cm'e kadar ekleme yapabilirsiniz.

7. T

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. 1. Can TURGAY, 2 kişi (belki 4 kişi), İstanbul, Ford Ranger 2. Ahmet CAN, 2 kişi (+2 olabilir), İstanbul, Gr.Vitara 3. Batuhan, 2 kişi (4 kişi olabilir), Ankara, LR Freelander
  8. T

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. (Eğer 27 Nisan - 1 Mayıs 2012 ise tarih) Listeyi tekrar oluşturalım o zaman: 1. Can TURGAY, 2 kişi (belki 4 kişi), İstanbul, Ford Ranger
  9. T

v8 Arıyorum

Merhabalar. Çıkma, hurda, çatlaklı vs. kantar fiyatına alabileceğim v8 motor/silindir bloğu (marka fark etmez) aramaktayım. İstanbul veya komşu illerde olabilir. Krank olabilir de olmayabilir de.

10. T

İmalattan Gezenbilir'e Özel Port Bagaj ve Sepetler

Elinize sağlık, güzel işçilik. Takipteyim. İstanbul'dan bir vakit ayarlayabilirsem Ranger'ımla gelmeyi istiyorum.

11. T

Ford Ranger Neden Ucuz?

Mazda b2500'ün kaputunu kaldırmadım, ancak Ranger'ımın kaputunu kaldırıp baktığımda Ford Duratorq yazıyor. Aslında motor Mazda WLC. Bunu negatif olarak düşünmemek lazım zaten; "Mazda kötü motor yapar" diye kural olmadığına göre. Şantiyelerde ve kamuda epeyce tercih edilen bir araç Ranger. Bu...
  12. T

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Ufaktan bir plan çıkarmaya başlasak... Böylelikle "belki" diyenler de cevaplarını kesinleştirebilirler sanırım. Mesela 28 Nisan 2012 Cumartesi sabah 06:00 (veya herhangi bir saat) buluşma zamanı, (mesela) Trabzon X meydanı buluşma...

13. T

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Vatandaşlarımızın yurtdışı gezilerinin (iş gezileri dahil) büyük bir oranı bu sebeplerle oluyordur diye düşünüyorum zaten. Neyse konudan sapmayalım. 1 Mayıs'ı içine alarak nisan 2012'nin son haftasonu herkese uyuyor mu acaba? Pek...
  14. T

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Buradan (İstanbul) Gürcistan'a kadar harcayacağım akaryakıtın yanında önemsiz kalıyor 15TL harç. Gene de tuhafmış.
  15. T

FİAT, İVECO, DİALY BİZİM MEMLEKETTE NEDEN SATMAZLARKİ?

Ynt: FİAT, İVECO, DİALY BİZİM MEMLEKETTE NEDEN SATMAZLARKİ? Bilgi için teşekkürler. Bayiye gitmeden kafamda bir fiyat olsun istedim.

16. T

FİAT, İVECO, DİALY BİZİM MEMLEKETTE NEDEN SATMAZLARKİ?

Ynt: FİAT, İVECO, DİALY BİZİM MEMLEKETTE NEDEN SATMAZLARKİ? Sitede 4x4 daily fiyatı belirtilmiyor; ne civardadır acaba yazabilir misiniz.
  17. T

WILDTRAK

Ynt: WILDTRAK Onların da kamyonet sayıldığını sanmıyorum. Bütün 4x4 kamyonetler için geçerli bu durum diye biliyorum.
  18. T

WILDTRAK

Ynt: WILDTRAK Ne yazık ki böyle bir durum söz konusu. Başka başlıklarda çok konuştuk da, iş avukat tutup dava açma boyutuna gelince ses kesildi.

19. T

WILDTRAK

Ynt: WILDTRAK 6780TL yıllık oluyor. Bütün araçlar için aşağıdaki adresten öğrenebilirsiniz: https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV
  20. T

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Sanırım önce Karadeniz'in batısından başlayarak, kuzeyi, doğusu ve sonra güneyi anlamında... İstanbul'da köprü ücretleri Avrupa'dan Asya'ya geçerken alınıyor. Köprü parası vermemek için öyle sol kulağı sağ elle tutan bir rota.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri