Arama sonuçlarınız

1. Mehmety

Shearwater Sectional (parçalı Deniz Kayağı) İmalatı

Ynt: Shearwater Sectional (parçalı Deniz Kayağı) İmalatı Merhaba, İlk önce kolay gelsin, Kısaca yorum yaparsam; bende yaklaşık aynı boyutlarda ( 14' x 25'' ) yeni çıkacak Play isimli kayağın planlarını bekliyorum, henüz satışa başlamadılar. Kontraplak seçiminde okume kullan, en büyük...

2. Mehmety

Ahşap Kano Yapımı - Wood Duck 12

selam AzÖzBir, Güzel gözüküyor, içi bittimi bilmem ama hızlı ilerliyorsun.. Bende yaklaşık aynı zamanda Shearwater17 ye başlamıştım. Seninki ile aynı aşamada (ama ben arada bir tane de Kahalo 12 yaptım:) alt bölüm ve üst bölüm sorun çıkartmadan birleşecek gibi gözüküyor. Birleştirmede, en ön...
  3. Mehmety

Seakayak çizim programı

Ynt: Seakayak çizim programı selam, Bu program 'blue heron' dan farklı. Çıta kaplama değil de, dik & yapıştır yöntemi ile yapılabilecek kayaklar çiziliyor. WoodDuck yada Shearwater modellerine benzeyen tipte kayaklar çiziliyor. Tabi bu daha kıza zamanda bir kayak sahibi olmak demek. Bildiğin...

4. Mehmety

Kano ve Kayaklara Yelken eklemek

Ynt: Kano ve Kayaklara Yelken eklemek
  5. Mehmety

6. Mehmety

7. Mehmety

Kano ve kayaklara yelken eklemek son yıllarda yaygılaşıyor ve bir çok yeni model piyasaya giriyor. Hobbie adventure Island 'ın yelken modeli en beğendiğim model. Basit bir furling sistemi ile yelken'nin boyutu kolayca değişebiliyor. CLC 'nin bir kaç modeli var, hem kayaklara eklenebilen '...
  8. Mehmety

Darıca - Yelkenkaya Gezisi

Ynt: Darıca - Yelkenkaya Gezisi <iframe src="http://player.vimeo.com/video/56420318" width="800" height="450" frameborder="1" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>
  9. Mehmety

Ynt: Darıca - Yelkenkaya Gezisi Kısa bir video dosyası aşağıda.. Umarım yazdığım kodu kabul eder.. <iframe src="http://player.vimeo.com/video/56420318" width="800" height="450" frameborder="1" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>

10. Mehmety

Ynt: Darıca - Yelkenkaya Gezisi Ve bir kaç fotograf daha.

11. Mehmety

Ynt: Darıca - Yelkenkaya Gezisi Bir kaç fotograf daha..Taşların güzelliği dikkatinizi çekecektir.
  12. Mehmety

Merhaba, Darıca - Yelkenkaya sahilini size tanıtmak gezinin amacı. Koordinatları 40-45-52K / 29-21-07 D.

13. Mehmety

Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17

Ynt: Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17 Sağol Volkan, kendi kayağını yapmaya başlıyanları duymak güzel. Bu merakı bir kaç kişiye daha bulaştıracak yeni bir kayak yapıyorum, hedefimde sahildeki kayalıklarda ki kamışlı balıkçılar var. Belki bir kaçı arabalarının üzerinde taşıyabilecekleri, çok...
  14. Mehmety

Çeşme Yarımadası ve Adalar Gezisi

Çok güzel bir gezi olmuş Selim bey, kayıtlarda öyle. Tanıtım için etkinlikleri paylaşma konusunda hemfikirim. Bende çok sevdiğim, yolu olmadığından pek bilinmeyen, karadan gidilemeyen Darıcadaki YelkenKaya bölgesinin bir çekimini yapıp buradan paylaşacağım. Bunun yanında gelişme için en hızlı...
  15. Mehmety

Seakayak çizim programı

Deniz kayağı çizimi yapabileceğiniz güzel bir program. Dik ve yapıştır tekniği ile yapabileceğiniz deniz kayakları çizebiliyorsunuz. Çok güzel ve kullanışlı. ister 4 panel isterseniz 6 panelli kayaklar çizebiliyorsunuz. Her nekadar program ücretsiz olsada, yaptığınız çizimden çıktı...

16. Mehmety

Ballıkayalar

Ynt: Ballıkayalar uzun zamandır gitmedim, son gittiğimde ancak 3-4 saat kalabilmiştim. Aslında çoçukluğum orada geçti. Oralıyım diyebilirim. Pek kimse bilmezdi , görünce de şaşırırdı, hele nisan mayıs ayında gelenler. Yılanları ünlü idi, her yer yılan diyebilirim. Yüzerken su yılanları...
  17. Mehmety

Ynt: Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17 ilk ise, ilk kayak için güzel modeller seçmişsin. Posta ücreti yine zamlanmış, 40 idi , sonra 50 ve şimdi 58 usd.. iki planı aynı kutuda gönderiyorlar, gümrüğe takılmadan 8-9 günde geliyor. Kod numarası ile internetden siparişi takip edip, yakınımdaki...
  18. Mehmety

Ynt: Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17 Yapımına iki yıl önce başladığım yelkenli Kayak sonunda geçtiğimiz hafta suya indi. Bu kayak ile kürek çekmek çok keyifli. Yan taraflar takılı olduğu halde de rahatça kürek çekilebiliyor ( 2.20 cm kürek vardı ) Şimdi biraz daha donanımı geliştirmeye...

19. Mehmety

Ahşap Kano Yapımı - Matunuck Sörf Kayağı

Ynt: Ahşap Kano Yapımı - Matunuck Sörf Kayağı selam Volkan, Etek konusunu PupaMarket ile hallettim. Gerçekten dediğin gibi Alican bey çok yardımcı oldu. Fiyat da uygundu. Denemeyi geçen Pazartesi günü yaptım. Lodos kuvetliydi ve dalga da vardı ama Matunuck ile barınakdan çıkmadım. ( Tabi...
  20. Mehmety

Ahşap Kano Yapımı - Matunuck Sörf Kayağı

Ynt: Ahşap Kano Yapımı - Matunuck Sörf Kayağı Selam, Plan dan yapıldı. 2OO8 yılı, Eric Shade çizimi bir sörf kayağı. Genel malzeme listesi şöyle: - 2 plaka 4 mm marine kontraplak - 3 litrelik epoksi - 5 metre 180-220 gr cam elyafı - 10-15 metre 1 mm bronz tel Bu kadarcık malzeme ile böyle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri