Arama sonuçlarınız

1. megabyte

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

beyler aranızdda d-max ine park sensörü taktıran var mı ?

2. megabyte

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Sanırım bahsettiğiniz link isuzu dmax sitesi olabilir . http://www.isuzu.com.tr/aksesuarlar/ Burda sürgülü bir sistem var uzaktan kumandalı hemde . Ama ben öyle pahalı bir şer yaptırmicam . Bir branda ile aynı işi görücek ucuz ama pratik bir sistem lazım bana .
  3. megabyte

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Arkadaşlar ben d-max in arka kasayı panjur gibi birşeyle kaptmak istiyorum . Varmı bu şekilde bildiğiniz bir uygulama ? Yani istediğim zaman açıp kapatabileceğim bir şu dükkan darabalarına benzer bir sistem düşünüyorum :)

4. megabyte

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi İşte bizde bu heyecanla konuyu başından beri takip ediyorduk sonuç malum . Seninde heyecanın zamanla sönüp gidecektir . Bir hatırlatma yapayım dedim sadece .
  5. megabyte

Nikon s6000 & Kodak m580

Ynt: Nikon s6000 mi Kodak m580 mi ? Yokmu yanıt ?

6. megabyte

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

En kısa zamanda detaylı resim ve maliyet bilgisi bekliyoruz :) Ayrıca 115 kg ağırlıktan sonra çekişte ve yakıtta hissedilir bir fark oldu mu ? Birde makas çıkartıldı mı enderesen ? Ben daha hiç bir işlem yaptırmadım aracıma .

7. megabyte

Nikon s6000 & Kodak m580

Bu iki fotoğraf makinesinden hangisini tavsiye edersiniz ? Nikon kaliteli makineler yapıyor ancak kodak ta hemen hemen aynı özellikleri taşımakla beraber fiyat olarak daha avantajlı . Tavsiyeleriniz bekliyorum .
  8. megabyte

Dünyanın En Kalabalık Tırmanışı (Hatay Keldağ 1729 M)

Ynt: Dünyanın En Kalabalık Tırmanışı (Hatay Keldağ 1729 M) Evet , bu gün gidip sorayım dedim durum nedir diye , suriyedeki karışıklıklar nedeniyle iptal edildi dediler . Çok isterdik gitmeyi ama napalım .
  9. megabyte

Dünyanın En Kalabalık Tırmanışı (Hatay Keldağ 1729 M)

Ynt: Dünyanın En Kalabalık Tırmanışı (Hatay Keldağ 1729 M) Selamlar yaşar hocam , bende bu yürüyüş için fakültede adımı yazdırmıştım , biz arayıp haber veririz demişlerdi ancak arayan soran olmadı . Siz bu konuda biraz bilgi verir misiniz ?

10. megabyte

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Saçlarımız ağarmaya başladı . takip :-\

11. megabyte

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Hadi ama ya bekle bekle bir türlü sonuç alamadık . Bu arada ilgili arkadaşlar buradaki yazılara neden takılıyor anlamadım . Yapmaya çalıştığınız şey eğer işe yarayacaksa gayet ciddi bir şey . %30-40 hatta 50 tasarruf nedir ya . Günümüzde akaryakıt...
  12. megabyte

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Ben daha çok şehir içi ve şehirler arası kullanıyorum aracımı . O yüzden gerekli oluyor .

13. megabyte

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Araçlarına ağırlık taktıran arkadaşlar kaça taktırdıklarını Çekişte ve yakıtta hissedilir bir fark olup olmadığını yazabilirler mi ?
  14. megabyte

"Birilerine Yarar Belki..." Diyerek Sakladığımız Malzemeler

Ynt: "Birilerine Yarar Belki..." Diyerek Sakladığımız Malzemeler Elinde universal sis lambası olupta kullanmayanınız var mı ? Benim d-max in tepesine taktırıcamda :)
  15. megabyte

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Bence de ısı farkının aslında daha fazla olması lazım . Yani mantıken normal hava ile yakıt karışımının oluşturduğu ısı , motorun max seviyeye kadar karşılayabileceği dayanıklılıkla sağlanabiliyor . Yakıt + hidrojen+hava karışımı daha fazla patlama gücünün...

16. megabyte

Pick up taki şu yaylanma sorunu .Nasıl çözülebilir ?

Ynt: Pick up taki şu yaylanma sorunu .Nasıl çözülebilir ? Bilgi için teşekkürler tolgas hocam . Birde maliyet nedir acaba ?
  17. megabyte

Ynt: Pick up taki şu yaylanma sorunu .Nasıl çözülebilir ? tamam anladım :P Yani bu sertliğe neden olan amortisörlermiymiş .Makaslara müdahale etmeyelim mi ? Kavis verdirme , yaprak çıkarma falan ?
  18. megabyte

Ynt: Pick up taki şu yaylanma sorunu .Nasıl çözülebilir ? Yalnız yaprak yaylardan bahsediyoruz biz . Onları çıkarıp nasıl nitro gazlı bir amortisör takılabilir ki ?

19. megabyte

Ynt: Pick up taki şu yaylanma sorunu .Nasıl çözülebilir ? Biraz teknik işlemler hakkında bilgi alabilirmiyiz acaba .
  20. megabyte

Ynt: Pick up taki şu yaylanma sorunu .Nasıl çözülebilir ? Hocam bu amortisör taktırma işini biraz ayrıntılı anlatabilir misin ? Ne gibi işlemler yapılır , Getirisi , götürüsü nelerdir vs .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri