Pick up taki şu yaylanma sorunu .Nasıl çözülebilir ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan megabyte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,232

Etiketler
Ynt: Pick up taki şu yaylanma sorunu .Nasıl çözülebilir ?

makasla amortısorun ne alakası war onu cozemedım..... makas olunca amortısor olmuyomu sanıyosunuz.... hem makas hem amortısor war arabanızda..... ben makasları hıc ellemedım sadece amortısorlerı degıstırdım ve sallama kesıldı sert oldugu ıcın

tamam anladım :p Yani bu sertliğe neden olan amortisörlermiymiş .Makaslara müdahale etmeyelim mi ? Kavis verdirme , yaprak çıkarma falan ?

kavıs verdırırsınız 2 ay sonra butun kavısı gıder tecrubeyle sabıttır denedım olmadı.... ama amortısorü değiştirmek olayı cozdu tabıkı ısuzuyu cok fazla bılmıyorum sıstemlerı farklı olabılır..... ama navarada işe yaradı ole dıyım

Bilgi için teşekkürler tolgas hocam . Birde maliyet nedir acaba ?

alıcagın amortısorun markasına ve kalıtesıne gore degısır... bnm aldıgım amortısorler 220 euro

tolgas' Alıntı:
makasla amortısorun ne alakası war onu cozemedım..... makas olunca amortısor olmuyomu sanıyosunuz.... hem makas hem amortısor war arabanızda..... ben makasları hıc ellemedım sadece amortısorlerı degıstırdım ve sallama kesıldı sert oldugu ıcın

kardeşim.bende bir şey soracağım.87 mod toyota lc fj 73 üm var.altta önlerde ve arkada 6 şar makas var.eh bir hayli konforsuz.senin söylediğin gibi amörtisörlerden olabilir.yinede bana 6 adet makas çok geldi normalmi?bilen varmı?[attachment=1]

toyota 006.jpg

walla makasları bı makascıya goster derım

zaten arabanın arkasıda asagı dusmus

tolgas' Alıntı:
zaten arabanın arkasıda asagı dusmus
ha yok öyle değil. aracın durduğu yer yokuş yukarı,ondan öyle duruyor.öyle görüneceğini tahmin ediyordum ama acele işe giderken cepten amatörce çektim.zaten dikkat edersen önden görüntü balık gözü gibi.daha güzel resimlerini sonra koyarım..selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR