Arama sonuçlarınız

1. cirakoglu

Dahiatsu Terious 1.3 4x4 / Dx Almal İstİyorum

İzmir deki araç ilk sahibi olduğunu belirtmemiş. Fiyat uygun gibi. Daihatsu Ülkemizde sıfır satışı yok diye biliyorum. Bu olumsuz yönü. Expertiz yaptırıp alinabilir. Ama alsatçı olmadığına arabayı bildiğine emin olun. !

2. cirakoglu

Dahiatsu Terious 1.3 4x4 / Dx Almal İstİyorum

İlk sahibinden böyle bir araç bulmak şans bence fiyatıda uygun ise alırdım. Çok fazla takilmazdim. Tabiki aracı satani tanıdığınızı varsayiyorum . Tanimiyorsanız bir sigortaci tanidiginiza sorun.
  3. cirakoglu

Rize Gezisi

Merhaba araç kiralama maliyet açısından daha uygun olabilir. Pokutta konaklayip diğer yaylaları gezmek mantıklı değil. Bir yüksek araç kiralayin istediğiniz yaylada konaklarsiniz. Karagöl'e araç olmadan ulaşmak zordur. Merkezi c Çamlıhemşin civarı yaparsanız. Selamlar.

4. cirakoglu

Rize Gezisi

Merhaba . Öncelikle araç ile mi gideceksiniz ? Ona karar verin. Ondan sonra dediğiniz yaylalara gitmek çok zor değil. Araç olmadan pokut, kito v.b yerlere gitmek biraz sıkıntı lı. Aracınız var ise. Günübirlik konaklamalı yaylaları gezebilir siniz. Önemli olan araç . Tarihleri yazarsanız daha...
  5. cirakoglu

İzmir,Urla'da Yaşamak?

Zannedersem Urla da faaliyetleri var. Özel okulların faaliyet gösterdiği bir yer diye duydum. Yelki diye bir bölge var o civarda iyi imiş. Ama Urla insanların yaşamak istediği bir yer izlenimi oluştu bende .

6. cirakoglu

Pino Karavan

Kısık'ta Ege Karavan var. Dolphin Gaziemir Sevgiahallesinde idi.

7. cirakoglu

Pino Karavan

Var . Olmaz mı?
  8. cirakoglu

Motokaravan Ötv 2017

Ustalar cevap verir de ÖTV yok. Trafik sigortası pahalı olur . Birde proje işi var . Kolay gelsin.
  9. cirakoglu

Satılık Discovery 2 Td5-es 2003

Merhaba . En üstte görünen araçtan bahsediyorsunuz değilmi. Konsolosluk çıkışlı olan?

10. cirakoglu

Çamlihemşin'de 2 Gece Önerileriniz?

Pokut bu mevsimde kapalı olmalı. Ayder de herhangi bir otel iş görür. Fiyat 80 i geçmemesi gerekir diye düşünüyorum.Bir kaç gün önce kar yağdı. Kafa dinlemeye gidiyorsanız sakindir.

11. cirakoglu

Toyota 4runner Hakkında

Hantal
  12. cirakoglu

Toyota 4runner Hakkında

Merhaba çok parça ihtiyacı olmadı. Yada ararken zorlanmadım. 2.4 motor parçaları bulunuyor. Karburatör problem çıkarmıştı. Ustam doğan SLX Karbüratoru monte etmişti. Arka amortisörlerini başka bir şey takmış idim. Sekman işlemi için parçalar 550 lira mi ne tutmuştu. Sunroof da sıkıntı vardı ...

13. cirakoglu

Toyota 4runner Hakkında

2.4 ünü bayağı bir zaman kullandım. Ham hali çok konforlu geliyordu. Uzun yol da yaptım . Rampalar da araç bayağı üzüyor du. Yükseltme lastik jant yaptıktan sonra görüntü güzel performans gerilemişti. Sonra sekman attırdım. Karbüratoru değiştirdim. Bayağı zamanımı aldı. Olduğundan fazla...
  14. cirakoglu

Sevgili Arkadaşlar Bu Karavan Sizce Nasıl, Tavsiye Edermisiniz???

MERT OTOMOTİVDEN SATILIK 1991 MODEL MOTOKARAVAN İNDIGO ORJİNAL Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 306657565 Sanırım bu . Daha önce sahibinden ilanında daha uygundu diye hatırlıyorum.
  15. cirakoglu

Akyaka Orman Kampi Hakkinda

Kampla çarşı arası fazla bir mesafe yok gibi.

16. cirakoglu

Bir Karavan Yapım Hikayesi

Hayırlı olsun. Kazasız belasız.
  17. cirakoglu

Grand Cherokee 3.1 Td Almak Istiyorum

Al ama dikkatli olmak lazım diyen olur en çok.
  18. cirakoglu

Bir Karavan Yapım Hikayesi

Ve bugün 29 Nisan...

19. cirakoglu

Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

Bence sol..
  20. cirakoglu

17 Metreküp Psa Grubu Araçları Camper Karavana Dönüştürebilirmiyim.

Çoğunlukla 15m3 yada 17 m3 lük psa araçlardan karavan yapılıyor. TAkip ettiğim kadarı ile.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri