Arama sonuçlarınız

1. narses

Dalış Kursu Hakında Yardım İstiyorum

Ynt: Dalış Kursu Hakında Yardım İstiyorum Güncel bilgi fikri olan?? İstanbul için..

2. narses

Yeşilköy - Yeşilyurt - Ataköy ve Florya 'daki Gezenbilir Üyeleri

Ynt: Yeşilköy - Yeşilyurt - Ataköy ve Florya 'daki Gezenbilir Üyeleri Sefaköy:)) slmlar
  3. narses

Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!.

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. fotolar gerçekten çok güzel ve farklı bir maceraydı sizin etkinliğiniz.. sonlanmadan bitmesi üzücü.. bol şans

4. narses

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor Ben de çok isityorum ama maalesef tatil değilim çalışıyorum . Haziranda her türlü gezi teklifine açığım:)))
  5. narses

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım 0 RH+

6. narses

İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi Ben online başvuru yaptım ama ders saatlerini sonradan okudum ... tam günmüş acaba öğle sonu katılma olanağı olur mu??

7. narses

22 Ocaktan Sonra Etkinlik Yok mu??

merhabalar.. malum 22 ocaktan sonra okulalr ttatil.:)) 15 ttailde katılabilceğiemiz etkinliklerden haberdar olalım.. Etkinlikleri paylaşalım istedim.. tşkler..
  8. narses

Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!.

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. çok eğelnceli ve heyacan dolu bir maceraya yelken açmışsınız.. bravaa ;D fotoları bekliyorruzz :)
  9. narses

Dağ Kültürü Derneği Kuruldu

Ynt: Dağ Kültürü Derneği Kuruldu Başarılar ,

10. narses

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul slmlar eğitimler ne durumda acaba?? etkiliklere nasıl katılabilirz?? ;)

11. narses

Son Göçerler

Ynt: Son Göçerler yörüğün evini bir katır taşır, keyfini kırk katır taşıyamaz" Yaşar Kemal zorla iskan edilen Yörüklerin dramını **Binboğalar Efsanesi ** adlı yapıtında ne güzel işlemiştir.Sıcak, bataklıklar,sinek sıtma vs vs Bu ülkenin gerçek sahipleridir yörükler: ata, çocuk, torun...
  12. narses

likya yolu aralık(2009)- arkadaş aranıyor

Ynt: likya yolu aralık(2009)- arkadaş aranıyor Çok güzel bir yürüyüş ama iş sezonu malum :-[

13. narses

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım 0 Rh(+) İstanbul
  14. narses

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları Can Dündar'ın (ramazan ayını geride bırakmadan önce yazılmış)yazısından bir paragraf Öyle severdim ki seni küçükken… Yok; ben küçükken değil; sanki sen küçükkendi bu… Elbette o zaman da mukaddes bir huşu ile çıkagelirdin; ama kasvetten uzaktı...
  15. narses

Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009) ben de gelirim çok güzel bir etkinlik valla.. Gökhan Aydın

16. narses

Uluborlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kitap İhtiyacı

Ynt: Uluborlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kitap İhtiyacı yazdığım mesajdan neler anlamışsın??? Bizim kütüphanemize 10 adet verildi ve hiç birinin üzerinde heryangibir siyasi partinin reklamı yok.. Kitap teminin de belediyenin görevleri arasında..
  17. narses

Uluborlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kitap İhtiyacı

Ynt: Uluborlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kitap İhtiyacı Belediyeye basın ve kültür bölümüne uğrarsanız reklam amaçlı 100 temel eseri veriyorlar bilginize...
  18. narses

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) çok tşklerr çok hızlıısnız :)

19. narses

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) slmlar grupta etkinlikte rehber bilirkişi olacak mı acaba?? gezilen yerleri tarihini anlatacak .. fotoğraf çekimyle ilgili bilgi verebilecek???tşkler
  20. narses

Engelli Değil Yelkenli

Ynt: Engelli Değil Yelkenli istanbuldayım ama tatil dönemlerindeki etkinliklere katılmak isterim.. iii çalışmalr

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri