Arama sonuçlarınız

1. Firkat

Yedi Göller Milli Parkı Gezi Notları

Ynt: Yedi Göller Milli Parkı Gezi Notları Haldun bey; Uzun şase alkovenli Ducato ( önden çekişli )ile gitmek istesem yolla ilgili sıkıntı yaşarmıyım ne dersiniz ? Ankara' dan gideceğim için Mengen yolunu tercih edeceğim. Acelem yok bir iki hafta sonrada gidebilirim. Tşk

2. Firkat

Benim Camperim Ducato 12m3 Zorbey

Ynt: Benim Camperim Ducato 12m3 Zorbey İstediğin gibi omuştur umarım. Desene bu ara hummalı çalışma var. Fotoğrafları paylaşırsın artık :)
  3. Firkat

Ynt: Benim Camperim Ducato 12m3 Zorbey Kadir son durum nedir araç geldimi ? Merak ettim

4. Firkat

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Bencede; Karavan seven herkesin desteklemesi gerekiyor,
  5. Firkat

Yedi Göller Milli Parkı Gezi Notları

Ynt: Yedi Göller Milli Parkı Gezi Notları Yedigöller yolunun son durumunu bilen varmı geçen yıl onarım vardı bittimi aceba

6. Firkat

Koçlar Kamping

Ynt: Koçlar Kamping Denizden yükseklik ne kadar, yazın serin midir?

7. Firkat

Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma

Ynt: Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma Önemli konu takipteyim bende.
  8. Firkat

Ynt: Benim Camperim Ducato 12m3 Zorbey Fotoğraflardan anlaşılan kaporta başlamış, haydi hayırlısı bakalım. Kısa zamanda senide sahada aramızda görmek umuduyla. Kolay gelsin Kadir kardeşim.
  9. Firkat

Hgs Kaçak Geçişe İtiraz Hk

Ynt: Hgs Kaçak Geçişe İtiraz Hk Bilgi için teşekkürler, Memlekette hangi iş düzgün yapılıyor ki maalesef her şeyi takip edip hakkınızı aramanız gerekiyor. Bunuda yöneticiler biliyorlar yırtılan Hacı Bekir in yakası olsun misali. Benim kredi kartında da kart aidatı dikkatimi çekti, yıllık 75 tl...

10. Firkat

Alkovenli Karavan Yaptırmak

Ynt: Alkovenli Karavan Yaptırmak Panelvan araçtan alkovenli yapımı eskiden oluyormuş ancak şimdi yapılamıyor ( yönetmelik gereği ) bu sebepten açık kasa veya şase bir araç almanız gerekiyor. Camper mi yoksa Alkoven mi bu konu kişiye göre değişir, üzerinde çok düşünmenizi öneririm. Ben Camper...

11. Firkat

Karavanlar Artık Tv Siz Kalmayacak Uygun Fiyata Uydu Anteni

Ynt: Karavanlar Artık Tv Siz Kalmayacak Uygun Fiyata Uydu Anteni Merhaba, uydu anteni satışı devam ediyormu?
  12. Firkat

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Teşekkürler Atilla bey, desenize çok arayacağız. >:(

13. Firkat

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atilla bey selamlar, Buses 170 G E.D.Y : 49*56,5*132 Buzdolabına ihtiyacım var. İnternetten alabilirim tavsiyeniz varmı nerden alayım ? Teşekkürler.
  14. Firkat

Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım

Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım Sevgili Kadir, aslında haklısın biraz geciktim sanırım, ama bu aralar yoğunluğumu biliyorsun. Kastamonu'daki aracı aldım ilgili yere götürdüm bıraktım, sanırım 30-40 güne kadar biter.
  15. Firkat

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Tavanda hiç vida görünmüyor, sanırım kullanmadınız, hangi yapıştırıcı daha sağlıklı bu işlerde? Birde duvarlarada tavan malzemesinden mi kullandınız, kaç mm kalınlık yine vidasızmı? Teşekkürler.

16. Firkat

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atilla bey tavanda kullandığınız malzeme nedir ? kolay gelsin.
  17. Firkat

Şaka Değil Gerçek!! Ayakkabılara Su Geçirmez Vergisi!!!

Ynt: Şaka Değil Gerçek!! Ayakkabılara Su Geçirmez Vergisi!!! Devletin vergiye % bilmem kaç ilave yapmasının ne önemi var ki, ne getiren vaz geçecek nede alan vaz geçebilecek, önce kalite kontrolu yapıp vatandaşa sahte markalarla ürün satılmasına önlem alması gerektiğini düşünüyorum.
  18. Firkat

Bolu Yedigöller Gezisi

Ynt: Bolu Yedigöller Gezisi Berbat mengenden değilde öteki yol daha güzel ikisinide denedim iki hafta öncede oradaydım.Kışın en soğuk havada bile yedigöller 0 derecenin altına inmiyormuş dediler. Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=105962.0#ixzz3KD5cejcE Teşekkür ederim.

19. Firkat

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Serdar bey emeğinize sağlık; Yeni bir üretimin elbette eksikleri yada hatalı tarafları olacaktır, zaman içerisinde bunların düzeleceğine ve ürününüzün mükemmele yakın olacağına inanıyorum. Sizin gibi arkadaşların desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Başarılar...
  20. Firkat

Bolu Yedigöller Gezisi

Ynt: Bolu Yedigöller Gezisi Bir arkadaşım Mengen tarafındaki yolun onarıldığını söylemişti, bu taraftan ( Mengen ) giden varmı, yol nasıl aceba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri