Arama sonuçlarınız

1. Firkat

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Anlaşılan formül belli. Önce yeni sigortayı yaptırıp sonrada eskisini iptal ettirmek. Emeği geçenlere teşekkürler. Karavancılığın büyük bir gideri makul seviyelere inmiş oldu.

2. Firkat

Meskun Mahal Dışında Koruma Amaçlı Tüfek Bulundurma?

Ynt: Meskun Mahal Dışında Koruma Amaçlı Tüfek Bulundurma? Sayın İnce999 buranın ne sitesi olduğunu görebiliyorum ( yardımınız için teşekkür ) beni anlamadığınızı düşünüyorum, kuru sıkı tabanca çekip karşıdakinde gerçek tabanca çıkıp hayatını kaybeden çok insan oldu. Öyle tüfek çekip bir insana...
  3. Firkat

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Erdoğan bey formül için teşekkürler Pazartesi deneyeceğim. Bu arada diğer arkadaşlar nasıl bir formül uyguladı merak ediyorum.

4. Firkat

Ynt: Meskun Mahal Dışında Koruma Amaçlı Tüfek Bulundurma? Siz silah çekip ateş ettiniz tüfek vs. karşıdaki vatandaş size kötü niyetli yaklaşmış ya ondada silah varsa ki %90 vardır, üstelik içinde tuz yerine kurşun olan, o zaman ne olacak ? Merak ediyorum, Bunların hepsini düşünmek gerekmezmi ....
  5. Firkat

Ynt: Meskun Mahal Dışında Koruma Amaçlı Tüfek Bulundurma? Vergi borcu yok yazısı ve doktordan rapor alıp veraset intikal ve harçlar vergi dairesine gidin orada 25 tl harç ödedikten sonra belgeleri ikamet ettiğiniz bölgenin kolluk kuvvetlerine verin, sizin bütün parmaklarınızın izini alarak...

6. Firkat

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Güzel haber için teşekkürler, bugün sigortacımı aradım iptal için ancak bana araç satışı yapılmaadan eski sigortanın iptal edilmeyeceğini söyledi. İptal nasıl olacak bilgi verirseniz sevinirim.

7. Firkat

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim) İhsan bey evye sorununu çözdünüzmü bilmiyorum, şayet çözemediyseniz benimde evye üreticisi olarak bir önerim var. Sorunun eğimle alakalı yada evye ile alakalı olduğunu sanmıyorum.Eğer gider hortumu çapı standart ise vede...
  8. Firkat

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Cam ölçüleri sanırım projedeki gibi olacak, ölçüler oldukça iyi görünüyor, fiyatlarını merakla bekliyoruz. Kolay gelsin
  9. Firkat

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atilla bey kolay gelsin, bir yazınızda 3.000 motor tercih ettiğinizi söylemiştiniz ve yakıt olarak daha ekonomik demiştiniz ( uzun yolda ) multijet ve 6 ileri aynı performansı verirmi? Bu aralar 17 m3 bakıyorum bu yüzden sordum.

10. Firkat

Motokaravan 28.000 Tl , Çekme Karavan 18.000 Tl?

Ynt: Motokaravan 28.000 Tl , Çekme Karavan 18.000 Tl? Sanırım üreticiler satış fiyatını belirlerken maliyeti değilde amaca göre fiyat belirliyor. Bir örnek; kamplarda hemen hemen aynı alanı kaplamasına rağmen hatta daha fazla alan kaplamasına rağmen çadır yeri kirası daha ucuz ????

11. Firkat

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim) İhsan bey kolay gelsin paylaşımlarınız için teşekkürler, umarım dilediğiniz gibi olur karavanınız. Sizi ilgiyle takip edeceğim. Bende ilk defa bu yıl kendim yaptım ( 10,5 m.küp Ford Transit ) şimdi büyütüp 15 veya 17 m.küp bir...
  12. Firkat

Gezenbilir Diyarbakır Grubu

Ynt: Gezenbilir Diyarbakır Grubu Ad - Soyad: Ömer Kotan Doğum Tarihi ve Yeri: Memleket: Semt: İlgi Alanı: profesyonel dağcılık yapıyorum.ayrıca dalış eğitimimde war Not: merhba ben 23 yaşındayım diyarbakırda ikamet ediyorum urfada okuyorum gap bölgesine gelmek isteyen herkese yardımcı...

13. Firkat

Karavan İç Dizaynı Ve Mobilya İmalatı Yapılır

Ynt: Karavan İç Dizaynı Ve Mobilya İmalatı Yapılır Ercan bey, bende Ford transitten yapılma bir karavan var ancak küçük olduğundan alkovenliye dönmek istiyorum. İçi dökük bir tane alıp komple dizayn edebilirmiyiz. Maliyeti yenisinden daha avantajlı olurmu ne dersin ?
  14. Firkat

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Tatile gitmişlerdir Çiğdem hanım, umudumuzu yitirmeyelim. Aksilik olmazsa ben ilk defa katılacağım eşim ve kızlarımla birlikte. Her şeye rağmen biz bize yeteriz yaparız organizasyonumuzu kendimiz. Zaten organize dediğimiz şey herkesin orada toplanması değilmi...
  15. Firkat

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Sanırım temmuz ayda ağustos ayında düşünülmüyor bencedeolmasın çünkü çok sıcak oluyor kamp için eylül ayı en ideal bence haziran temmuzun ilk haftası yada eylül ayı kamp için en iyi zamanlardır çok sıcak zamanlar keyifsiz oluyor. Read more...

16. Firkat

Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım

Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım 20 Temmuz sabah Ankara' dan yola çıktık 3 Ağustos akşamı döndük. 15 günlük tatilimiz tamamen gezi üzerine oldu. Güzergahımız Kastamonu, Ayancık, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Batum, Artvin, Erzurum, Erzincan, Sivas, Yozgat ve nihayet...
  17. Firkat

Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım Sayın Egeli Bahsettiğiniz Tereyağlı cevizli mantıyı dün akşam denedik değişik ve guzel birşey. Nokul ile sanırım bugün tanışacağız. Burak bey keşke bende sizin gibi hazırlıklı gelseydim, mesela 5-6 ay öncesinden ;) Bende zaten yeterince fazlalık...
  18. Firkat

Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım Tarif, bilgi ve tecrübeleriniz için teşekkürler. Elimden geldiğince fotoğraf ve notlar biriktirmekteyim. Gezi sonrası düzenleyip elimden geldiğince paylaşım da bulunacağım. Gezenbilir dostlara saygı ve sevgiler.

19. Firkat

Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım Sayın Yavuz Öntaş güzel temennileriniz için teşekkürler, gezi sonunda elimden geldiğince paylaşım yapacağım. Bende bir EGE hayranıyım. Elbette ülkemizin her yeri güzel ancak Ege bir cennet diyorum. Saygılarımla
  20. Firkat

Sigorta Fiyatlarını İndirme Mücadele Duyurusu

Ynt: Sigorta Fiyatlarını İndirme Mücadele Duyurusu Bende araştırdım konuyu. Üzerine gidersek olacak gibi görünüyor. Bu arada hakkımız olanı istiyoruz arkadaşlar, imza atmaktan çekinmeyelim lütfen. Binlerce karavancı veya karavancı adayı var bu sitede, lütfen lütfen lütfen.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri