Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı
selam kardes.
beni 05338708911 den ararsan sana tum detaylari anlatirim. tum parcalargondermeye hemen hazir !
saygilar huseyin
Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı
motogezgine katiliyorum. offset cok onemli. aslinda burda bir yerde G'ye uyan resmi tum jantlari gosteren tablo vardi. cok faydali...
zamba'nin attigi liste'de bulunan [parcalar cok az kullanilmis bir arac'dan cikma. gercekten temiz parcalar...
Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor
dogan kardesim , senin G 463 seriydi galiba.. 300 benzinli, evet. senin arac icin 5.33 oluyor. rahat 33 lastigi dondurur, hic gucunden almaz. sadece her model 5.33 olmazmis.vin numarasindan tam ogrenmek mumkun. ben ileride bizim G300'e 2" orc yayli...
selam arkadaslar !
dogan kardes, senin arac 300 dizelmizdi...? acik konusmak gerekirse MB fabrika olcusu olarak 460 G'ye 205 16 lastik uygun gormus !! evet cok yanlis ama oyle.... bu yuzden 31"dahil ve uzeri lastik tork yiyor !! kim ne derse...
Ynt: Km Göstergesi Hakkında
selamlar.
yeni gorunum icin cem'in arac en uc nokta'da bir arac. buyuk masraflar etmis cem..... yeni gorunum icin seceneklerin var. tr'den fiber kalipdan yaptirmak, veya yurtdisindan ithal etmek[eger istersen ben sana bu konuda yardimci olurum]
on gogus bulmak cok...
Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi
super oluyor abi , tam yilbasi'lik olacakti.....!
neyse bitimini cok merak ediyorum.kolay gelsin.
huseyin
selam motogezgin..[ilk ismini bana tekrar bagislayin :-[] resimlerini ve yazilarini okumak cok keyfli...
keske tr deki G sahipleri arazi kullaniminda daha aktif olsa . yavru vatanda hakkini veren cok G sahibi arkadasim var :D belki sende ordakileri...
Ynt: ÇEKİŞ GÜCÜ GD 300 DİZEL
motogezgin dogru soyler..... 617 tipi motor cok zayif. bu motor uzun omur motoru. arazide iyi ancak asfaltda inletmiyor.... :-[
602 , 662 veya 605 td motor takmaya bakin..
ayrica jantlar cok hos. nerden buldunuz ? bende orijinal 15 G jantlari var...hemen takas...
selam motogezgin.
yaylarin arazide daha iyi performans verdigine sevindim.
resimlerin arkasini kesme kardes !!! resimler super, cekim de guzel. egilim bes belli, sen ne diyon!! bayagi dik bir inis indiniz be kardes. zemin neymis ki batdin oyle ...
Ynt: G300 Yakıt Tüketimi
merhaba kardes. G300 demek le cogumuzu sasirtdin....cunku tahmin ederim tr de kisa sase 463 seri kisa sase G yok !!
nadir abi cok guzel aciklamar yapti. ancak senin arac 110 tipi motora sahip. kisa sase G'de super performans verir. ancak 280 motor G serisinde
benzini...
Ynt: g lerde sinyal ve stop koruyucu klipsleri
memetaydin42@yahoo.com dan ona ulasagilin kardes !
hemen sana cevap verir. mehmet abi kral gibi adamdir ;)
saygilar
huseyin kurtbas