Arama sonuçlarınız

1. hus55

Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı selam kardes. beni 05338708911 den ararsan sana tum detaylari anlatirim. tum parcalargondermeye hemen hazir ! saygilar huseyin

2. hus55

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı motogezgine katiliyorum. offset cok onemli. aslinda burda bir yerde G'ye uyan resmi tum jantlari gosteren tablo vardi. cok faydali... zamba'nin attigi liste'de bulunan [parcalar cok az kullanilmis bir arac'dan cikma. gercekten temiz parcalar...
  3. hus55

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı 5 = 5 delik yuvasi var demekdir. 130 = vida yuvalarinin aralarindaki mesafe olcusu ;)

4. hus55

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları .. ;)
  5. hus55

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları :D

6. hus55

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları 460 serisi G'ye 463'un 6 silindirli 300D [603 tipi] motoru bu kadar guzel taikilmisini ILK KEZ gordum !!!!!

7. hus55

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları ... ;)
  8. hus55

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları bu araclar norway'de. G-ZUN.NL tarafindan satiliyor. tahminim modifiye islerini de onlardir yapan.... enjoy !
  9. hus55

kimler g lerini offroad da kullanıyor

Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor dogan kardesim , senin G 463 seriydi galiba.. 300 benzinli, evet. senin arac icin 5.33 oluyor. rahat 33 lastigi dondurur, hic gucunden almaz. sadece her model 5.33 olmazmis.vin numarasindan tam ogrenmek mumkun. ben ileride bizim G300'e 2" orc yayli...

10. hus55

Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor selam arkadaslar ! dogan kardes, senin arac 300 dizelmizdi...? acik konusmak gerekirse MB fabrika olcusu olarak 460 G'ye 205 16 lastik uygun gormus !! evet cok yanlis ama oyle.... bu yuzden 31"dahil ve uzeri lastik tork yiyor !! kim ne derse...

11. hus55

Km Göstergesi Hakkında

Ynt: Km Göstergesi Hakkında selamlar. yeni gorunum icin cem'in arac en uc nokta'da bir arac. buyuk masraflar etmis cem..... yeni gorunum icin seceneklerin var. tr'den fiber kalipdan yaptirmak, veya yurtdisindan ithal etmek[eger istersen ben sana bu konuda yardimci olurum] on gogus bulmak cok...
  12. hus55

ÇEKİŞ GÜCÜ GD 300 DİZEL

Ynt: ÇEKİŞ GÜCÜ GD 300 DİZEL aracini iyi gunlerde kullan.. ic resimleri de varmi acaba..?

13. hus55

Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi

Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi super oluyor abi , tam yilbasi'lik olacakti.....! neyse bitimini cok merak ediyorum.kolay gelsin. huseyin
  14. hus55

Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor selam motogezgin..[ilk ismini bana tekrar bagislayin :-[] resimlerini ve yazilarini okumak cok keyfli... keske tr deki G sahipleri arazi kullaniminda daha aktif olsa . yavru vatanda hakkini veren cok G sahibi arkadasim var :D belki sende ordakileri...
  15. hus55

ÇEKİŞ GÜCÜ GD 300 DİZEL

Ynt: ÇEKİŞ GÜCÜ GD 300 DİZEL motogezgin dogru soyler..... 617 tipi motor cok zayif. bu motor uzun omur motoru. arazide iyi ancak asfaltda inletmiyor.... :-[ 602 , 662 veya 605 td motor takmaya bakin.. ayrica jantlar cok hos. nerden buldunuz ? bende orijinal 15 G jantlari var...hemen takas...

16. hus55

Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor selam motogezgin. yaylarin arazide daha iyi performans verdigine sevindim. resimlerin arkasini kesme kardes !!! resimler super, cekim de guzel. egilim bes belli, sen ne diyon!! bayagi dik bir inis indiniz be kardes. zemin neymis ki batdin oyle ...
  17. hus55

G300 Yakıt Tüketimi

Ynt: G300 Yakıt Tüketimi merhaba kardes. G300 demek le cogumuzu sasirtdin....cunku tahmin ederim tr de kisa sase 463 seri kisa sase G yok !! nadir abi cok guzel aciklamar yapti. ancak senin arac 110 tipi motora sahip. kisa sase G'de super performans verir. ancak 280 motor G serisinde benzini...
  18. hus55

g lerde sinyal ve stop koruyucu klipsleri

Ynt: g lerde sinyal ve stop koruyucu klipsleri masallah mehmet abi....! motogezgin'de bizdendir..... ;)

19. hus55

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları ..yilbasilik bir resim :D
  20. hus55

g lerde sinyal ve stop koruyucu klipsleri

Ynt: g lerde sinyal ve stop koruyucu klipsleri memetaydin42@yahoo.com dan ona ulasagilin kardes ! hemen sana cevap verir. mehmet abi kral gibi adamdir ;) saygilar huseyin kurtbas

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri