Arama sonuçlarınız

1. caner

Filtre Seçimi

Ynt: Filtre Seçimi Şöyle bir algı var ve yazılanlardan bu anlaşılıyor: UV filtrenin tek faydası objektifi korumaktır. Peki gerçekte UV filtreler sadece bunun için mi üretiliyorlar? Başka veya hangi ortamlar için faydası olmakta?

2. caner

Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ?

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? Bu konuya bir cevap yazılmaması anlaşılır: çünkü 2 makinede birbirine eşdeğer sayılır. Her türlü alışverişte kullanılan yöntemi seçin derim: kriterleri karşılama özellikleri aynı olduğunda hangisine daha yakınlık göstermiş iseniz onu seçin. :)
  3. caner

Nikon En Üst Modeline İlk Kez Türkçe Menü Ekledi

Ynt: Nikon en üst modeline ilk kez Türkçe menü ekledi Nikon yahut bilimum zevatın Türkçe menü koymaları gereken makineler en üst düzey olanlar değil en alttan başlayıp üste doğru giden modellerdir. D3s düzeyinde makine kullanacak biri menüde dil sıkıntısını bu saatten sonra yaşamaz zaten...

4. caner

Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında Fare ile linke sağ tıklayın, "farklı kaydet" seçeneği ile indirebilirsiniz.
  5. caner

Enstantane

Ynt: Enstantane 15 saniyeye ayarlayıp alık görüntü alıyorsanız ayar sorunu olabilir. Makinede enstantene öncelikli bir mod seçmediğinizi düşünüyorum. "S" modudur bu genelde. Bir de 1/15 saniye ile 15 saniye karıştırılabiliyor. Eğer 15 saniye çekecekseniz "manuel" modu deneyebilirsiniz. Pan...

6. caner

Dijital SLR Makina Üreten Markalar Arasında Hangisini Tercih Edersiniz?

Ynt: Dijital SLR Makina Üreten Markalar Arasında Hangisini Tercih Edersiniz? Giriş seviyesi bir DSLR fotoğrafı anlamanı kolaylaştırır. Üstelik daha hafif olurlar. :) İşin içine iyice girmeden, binlerce kare çekmeden de bunu anlamak zor. Her geçen gün yeni şeyler öğreneceksin. Madem bütçen...

7. caner

Bayburt - Baksı Müzesi

Ynt: Bayburt - Baksı Müzesi Bazen görünmüyordu: Fotoğrafları güncelledim; 1 tanesini bulamadım arşivimde. 30 Ağustos 2007 tarihlidirler.
  8. caner

Kişisel Galeri (amaç)

Ynt: Fotograf hakkında yorumlarınızı beklıyorum Merhabalar, TV Modu yerine Manuel modu deneyin. Diyaframı (f) 8 civarına alın. Exposure'ı da +2 yerine 0'a getirin. ISO 100 iyidir. Daha iyi çıkacaktır. Güneş ışığında AV modunda deneyin bakalım.
  9. caner

Sonbaharda Fotoğraf Çekmek

Ynt: Sonbaharda Fotoğraf Çekmek Bence de Kasım. Sadece Yedigöller için değil; Kasım ayı dış fotoğraf için ideal bir ay; hele İstanbul'da. :)

10. caner

Unuttuğumuz İstanbul...

Ynt: Unuttuğumuz İstanbul... Ehh belki 20 yıla kalmaz bugün bizim çektiklerimizde de aynı nostalji yaşanır :) Aradan 1 yıl bile geçmeden bile değişiklikler oluyor.

11. caner

Ay Fotoğrafı Hakkında

Ynt: Ay Fotoğrafı Hakkında kes yapıştır için :) ben bu tip durumlar için ayın güzel zamanlarında bazen çekim yapıyorum. fotoğraf karesinin değişik yerlerinde olacak şekilde çekip bir başka fotoğrafla üst üste yapıştırıyorum. Gerçi 2 kere yaptım bunu. Biri şu:
  12. caner

Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı

Ynt: Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı Kuş fotoğrafı çekmek hayli tecrübe ve bununla birlikte kuş ve doğa bilgisi de gerektiriyor. Aslında tüm fotoğraflar için bu geçerli normalde. Uçar, konar, beslenir durumda olması, kuşun türüne, ona olan uzaklığına göre lens ihtiyacı değişkenlik...

13. caner

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) www.tiltshiftmaker.com sitesi üzerinden kimi fotoğraflara tilt-shift uygulaması yaptım. Minyatürleştirme yahut oyuncaklaştırma da diyebiliriz. Örnek olarak birkaç tanesini ekliyorum:
  14. caner

Canon EOS 7D

Ynt: Canon EOS 7D Fotoğraf makinesi satın alacak kitleyi güzel okuyor Mezzy, aynı zamanda ticari bir pazarlama firmasıdır makine üreticileri. Yeni modellere daima teknolojik/teknik geliştirme/iyileştirme sonuçlarını yansıtmıyorlar.? Makinenin detaylı olarak özelliklerine bakmış değilim ama bu...
  15. caner

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Videoyu akşam evde izleyeceğim artık, işyerindeyim, yüklenmedi. Meraklandım iyice. :) Gece boyunca fotoğraf çeken arkadaşlarda bir yükleme kaygısı mı var acaba? Daha çok fotoğraf yüklenmeliydi bu saate kadar. Haydi...

16. caner

Hikayeler

Ynt: Hikayeler Efsaneler güzeldir, gururumuzu okşar ama efsane olarak bilelim yinede.
  17. caner

Dslr Makinalarda Video Özelliği

Ynt: Dslr Makinalarda Video Özelliği Bu kadar muhafazakar davranılmasını ben yadırgıyorum. Video özelliği ekleniyor diye fotoğraf makinesinden ödün verildiğini sanmıyorum. Günümüz teknolojisi ya da pazarlama stratejisi gereği bir makine üzerinde bir sürü özellik olabiliyor ve iyi de oluyor...
  18. caner

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Bu da konserde çekilmiş fotoğraflardan oluşturulan bir video. Müzik ise tabiiki Yalın'dan. http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=6236140

19. caner

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Vokal fotoğrafları. Yalın'ın Açıkhava'daki konserinde çekildiler.
  20. caner

Nikon Capture NX Yazılımı

Arkadaşlar, Nikon'un Capture NX veya Capture NX 2 programına sahip olan var mı? Ne kadar kabiliyetlidir, kullanımı kolay mıdır? Bu yazılım, neyin alternatifidir? Nereden temin edilir? kaç paradır? Mesela RAW formatı işlemek için de bu program gerekiyor sanırım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri