Arama sonuçlarınız

1. cavdare

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi geçen servise gittim ..kabin fiyatı almak için...bu arada serviste spacer getirtiyormuş onu öğrendim...ancak biraz abartılı bir rakam verdi...tabi fiyatını bilmediğim için de bana abartılı gelmiş olabilir...size kaça...

2. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi ediz bey bu araçların ön daha alçak duruyor..buna ramen siz arkayı daha fazla yükseltiyorsunuz..bunun nedeni nedir acaba..?.
  3. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi artık ediz bayin arabası ssangyong değil.... :) edizyong..bir iki ay daha borcu var benim arabanın..borçları bitirir bitirmez ediz beyin yakasına yapışmayı planlıyorum... bende aracımı edizyong yapıtıcam :)

4. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi fotoğraflara göre 4-5 arkadaşımızın aracı kabinli...mümkünse kaça taktırdığınızı...alırken dikkat etmemiz gereken birşey varmı...birde ruhsata nasıl işlettiğinizi öğrenebilirmiyim...2000-3000 arasında fiyat aldım...fiyat...
  5. cavdare

hangi marka lastiğin kalitesi nasıldır?

Ynt: hangi marka lastiğin kalitesi nasıldır? dediğniz doğrudur..farklı lastik türleri- desenleri markaları hepsini belki tek tek değerlendirmek lazım..ama burda amac şu lastik yada bulastikten çok şu marka alınırmı alınmazmı... yani hakook nasıl bir markadır genel anlamda diğer markaların aynı...

6. cavdare

Ynt: hangi marka lastiğin kalitesi nasıldır? slm..aracım 4x4 resimdeki araç...özellikle off-road yapmamakla birlikte yazın memlekete gittiğimde arazi koşullarında da araç kullanıyorumm(yada şöyle tanımlayayım-geziler ve memleket ziyaretleri dışında asfalttayım(%90))bu nedenle a/t lastiklere...

7. cavdare

slm.. konuyu açmadan önce baktım ama benzer bir konu başlığı görmedim. bu nedenle yeni konu açma gereği duydum aracım için internetten lastiklere bakarken adını duymadığı bir çok marka gördüm...bu markaların kalitesi ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi yazarsanız fiyat kalite karşılaştırmaları...
  8. cavdare

action sport kaporta koruma önerileriniz..

slm arkadaşlar bu konuyla ilgili bir başlık görmediğim için konuyu açayım dedim..araçlarımızn gerek yolda giderken önden gelebilecek taşlardan.ve gerekse .dar ve ağaçlı yollarda giderken yolun yanındaki dallardan korunması için ne yapılabilir...ön tarafa jelatin kaplıyorlar bu boyaya zarar...
  9. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi biraz çok soru soruyorum ama....yapmadan önce sormak lazım yaptıktan sonra zaten sormaya gerek yok....yükseltme işleminin aracın yol tutuşunu olumsuz etkileyeceği muhakkak...spacer ile sağlanan genişleme bu etkiyi ne kadar...

10. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi slm..öncelikle aracınız hayırlı olsun..kazasız belasız kullanın...bir konuyu öğrenmekj istiyorum..yapılan değişiklikler muayenede sorun oluyormu....spacer--yükseltme..ve özellikle araka fullbox lar.. bende arkayı kapattırıcam...

11. cavdare

yakıt tüketimi- ve ses.

Ynt: yakıt tüketimi- ve ses. bilgiler için çok teşekkür ediyorum...
  12. cavdare

yakıt tüketimi- ve ses.

Ynt: yakıt tüketimi- ve ses. öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum...daha önce lpg li megan vardı..dizel araç tecrübem olmadığı için duyduğum sesler normalmi yoksa bir sorundanmı kaynaklanıyor bilemiyorum...hem kullandıkça hemde sizden aldığımız bilgiler doğrultusunda bilgi ve...

13. cavdare

yakıt tüketimi- ve ses.

Ynt: yakıt tüketimi- ve ses. aracın yağını daha 1000 km önce serviste değiştim.herhalde uygun yağ kullanıyordurlar...araç garantili olduğu içinbaşka yere götürmüyorum... bakıma gittiğimizde şu yağdan koy diye seçim yapabilirmiyiz..ve en uygun yağ nedir....acaba şanzuman yağımıdamı değişmek...
  14. cavdare

Gezenbilir Mesaj Sınırlaması?

Ynt: Gezenbilir Mesaj Sınırlaması? .(bazen yeterince aramadığım için bazende doğru yere bakmadığım için sorularımın cevabını bulamıyorum, gerçekten yöneticilerin işi zor..ama yapacak bişe yok, yöneticilere sabır ve hoşgörü diliyoruz)...
  15. cavdare

Ynt: Gezenbilir Mesaj Sınırlaması? bu arada ben vandayım ama ispirliyim ve yazları çoğunlukla ispirdeyim...laz hemşerilerimide severim sağlam insanlar...nasip olursa ispir veya rizede görüşürüz bir gün...mesela bir soğanlı geçidi gezisi fena olmaz..bir defa geçtim ordan çektiyim videoları...

16. cavdare

Ynt: Gezenbilir Mesaj Sınırlaması? slm...bende diyom ne zaman millete özelden mesaj atabilecez..ilan veriyorum mesaj geliyor cevap veremiyorum..neyse senin sayende bende öğrendim..neyse bir kaç mesajda ben atayım..benimde küpüm dolsun...
  17. cavdare

yakıt tüketimi- ve ses.

slm...aracım 2010 4*4 action sport... aynı araçtan arkadaşta da var ve onuda kullandım... arkadaşın aracı ile çeyrek depo ile 300 km yol yaptım...benimki ile ise aynı yakıtla ancak 250 km yol gidebildim(uzun yol) acaba bu fark neyden kaynaklanabilir...sizin araçlarınızın yaklaşık yakıt tüketimi...
  18. cavdare

245*70*16-225*75*16 lastik takas önerisi

Ynt: 245*70*16-225*75*16 lastik takas önerisi lastikler gitti....konu silinebilir....

19. cavdare

İkizdere vadisi heslerden kurtuldu

Ynt: İkizdere vadisi heslerden kurtuldu slm arkadaşlar...gerçi görüşlerimden sonra selamımı almak istemeyebilirsiniz...ben o bölgeyi iyi kötü bilen biriyim..gerçekten çok güzel bir manzara..ancak şunuda unutmamak gerek ülkemizin elektrik ihtiyacı var....bunu nasıl elde...
  20. cavdare

245*70*16-225*75*16 lastik takas önerisi

Ynt: 245*70*16-225*75*16 lastik takas önerisi olabilir yanlız büyük bir sorun var gördüğüm kadarıyla sizin lastiklerda araca takılı...başka lastiğim olmadığı için ancak lastikler gelince değiştirebilirim..sanırım sizinde aynı sorun var...ben vandayım...plakaya bakılırsa sizde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri