Arama sonuçlarınız

1. cavdare

Gezenbilir 2* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 2* Balıkadam Kursu cevap için teşekkürler... umarım uygun program ayarlanır..ozaman bizzat teşşekkür ederim :)

2. cavdare

Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya açıkçası ben zevk için atış yapmak istesem makaralı alırdım (kanatlıyla başladık, makaralıdan anlamadığımız içinde kendi yaylarımızıda kanatlı aldık) makaralıda atış mesafesi daha iyi...ayrıca yay daha kısa olduğu için taşıması daha kolay..dezavantajı...
  3. cavdare

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya marka model diyince önce aklınızdaki rakam önemli....ayrıca makaralımı - olimpikmi karar vermeniz lazım...makaralıdan çok anlamam...olimpik derseniz ahşap 250-400, metallerde yaklaşık 800 den başlar...benim yayım hoyt exel. tam takım olarak 1800...

4. cavdare

Gezenbilir 2* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 2* Balıkadam Kursu slm... 1* belgem var...ama belgeyi aldıktan sonra dalış yapamadım. vandayım koşullar kısıtlı ...2* almak istiyorum ama tabi önce tecrübe dalışlarını yapmam lazım...nasıl bir program yapılabilir...mesela önce 4-5 günlük bir dalış programı...belki bir iki ay...
  5. cavdare

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya slm...gördüğüm kadarıyla mesajların çoğu yapmak isteyen ama henüz ilk adımı atmamış arkadaşlar...ben iki senedir kanatlı yayla atış yapıyorum..ilk başta polis bir arkadaş biraz eğitim verdi sonra tayini çıktı şimdi bir arkadaşla her hafta atış...

6. cavdare

Ssang Servisleri Hakkında

Ynt: Ssang Servisleri Hakkında konyada özel servis varsa muhtemelen servis dışında parça satanda vardır...varsa iletişim bilgilerini alabilirmiyiz....

7. cavdare

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi o parça değişti zaten..ses vantilatör kayışından geliyor...onuda rutin bakım kapsamında değiştiler ama ya iyi ayarlayamadılar yada taktıkları kayış sıkıntılı...araç ilk çalıştığında kasnağın birinde ileri geri atlıyor...başka bir yeride bozmasa bari..
  8. cavdare

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi öncelikle cevabınız için teşekkürler...bendede 44mm spacer ve 30mm get var sanırım sürtme olmaz...265*75 le yükseklik aynı ancak 3 cm daha dar olduğu için biraz daha içeride kalır diye düşünüyorum... bu arada size bir şey daha sorayım..10 gün önce ses vardı Erzurum...
  9. cavdare

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi ediz bey sizin lastikleri görünce açıkçası içim biraz rahatladı.. lastikleri internetten almayı düşünüyorum, dolayısıyla deneme şansım olmayacak. zaten bu kadar çekinmemin sebebi de buydu, ya uymazsa ne yaparım diye.. sizinkilerle kıyaslayınca benim almayı düşündüğüm...

10. cavdare

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi ben 235 /85 /16 taksam direksyonu tam kırınca davlumbaza değermi diye düşünüyorum...sizin taktığınız lastiklere bak...ne yaptınız davlumbazlarımı söktünüz...ben mi çok korkuyorum yoksa...birde bu kadar geniş lastik yakıtı çok etkilemezmi...birde dişli lastiklerin yol...

11. cavdare

Action Sport Porya

Ynt: Action Sport Porya sanırım arazi işini biraz abarttım...gerçi 4*4 aracıda asfaltta kullanmak için almıyoruz.. 1000 tl gerçekten çok demişler... normal bakım periyodunda 40 binde şanzıman yağı-50 binde v kayışı 60 binde de diferansiyel yağları değişiyor. benim km 57000 deydi...40 bin...
  12. cavdare

Action Sport Porya

S.a. 60 bin bakımı için servise gittiğimde birsürü sorun saydılar. En pahalı porya 600 civarları_rot mili ön fren balatası vs 1100 tl ek masraf çıkardılar. Şimdilik ek işlemler kalsın dedim. Balatada hyundai uyumlu diye biliyorum. Poryada da alternatifimiz varmı "

13. cavdare

Actyon Sport Yukseltme Maliyet Ve Yukseltme Yapabilecek Servis Tavsiyesi ?

Ynt: Actyon Sport Yukseltme Maliyet Ve Yukseltme Yapabilecek Servis Tavsiyesi ? asıl ben teşekkür ederim..açıkçası vanda gerek iyi işçilik gerekse malzeme konusunda kimseyi bulamıyoruz...spacer'larda bir milimlik hata bile sıkıntı yaratır..gelen parçaları orijinal gibi direk yerine...
  14. cavdare

Actyon & Sports Absorber

Ynt: Actyon & Sports Absorber standart araçlardan nasıl daha fazla...bende 235*85*16 lastik düşünüyorum ama orijinal lastiklerde dreksyonu tam kırıldığım zaman lastiğin köşesi iç davulumbazlara çok yakın duruyor..lastiği büyütürsem alır diye korkuyorum...bu arada bende spacer ve get...
  15. cavdare

araç yükseltme hakkında

Ynt: Araç Yükseltme Hakkında öncellikle Rüstem beye burdan teşekkür edeyim benim get ve spacerleri o yapıp gönderdi...fabrikasyon gibi yerine oturdu...gerçi kendisine sormadan ismini veriyorum ama nerden temin edebilirim sorusunun cevabı Rüstem bey....ölçü olarak benim tavsiyem ön arka spacer...

16. cavdare

Korando Sports Kabin Kapatma

Ynt: Korando Sports Kabin Kapatma açıkçası tente den kastınızı anlayamadım...benim araçta aldığımda rollback vardı. bagajla düz kepenk gibi açılıp kapanan...ben camlı kabin yaptırdım....şunu unutmayın ne yaptırırsanız yaptırın ek yalıtım yapmadığınız sürece dışardan su almasını...
  17. cavdare

Actyon Sport Yukseltme Maliyet Ve Yukseltme Yapabilecek Servis Tavsiyesi ?

Ynt: Actyon Sport Yukseltme Maliyet Ve Yukseltme Yapabilecek Servis Tavsiyesi ? Rüstem beyle iletişime geçerseniz size yardımcı olacaktır...kendisi tornacı ve eski bir action sport kullanıcısı...işçilik süper..spacer ve get yaptırabilirsiniz...(spacerleri kendinizde takabilirsiniz ancak getler...
  18. cavdare

5000 lbs elektrikli portatif winch 12v

Ynt: 5000 Lbs Elektrikli Portatif Winch 12v vinç satan arkadaş parayı vurmuş isviçreye kaçmış...:)

19. cavdare

Ssangyong Yağ Seçimi

Ynt: Ssangyong Yağ Seçimi ediz bey öncelikle cevabınız için teşekkür ederim..acaba şanzuman yağı için bir öneriniz varmı,,,
  20. cavdare

Ssangyong Yağ Seçimi

Ynt: Ssangyong Yağ Seçimi slm... ilginc bir aydan fazla olmuş cevap yok. açıkçası bende merak ediyorum.. ediz bey ve sabri bey muhtemelen başlığı görmemiştir .yoksa eminim konu ile ilgili en iyi bilgi onlardadır..yakında 40000 bakımı var şanzuman yağıda değişecek, motor için 10 40 castrol...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri