Arama sonuçlarınız

1. ceb76

2007 L200 ler MTV indirimden faydalanamıyor....

Ynt: 2007 L200 ler MTV indirimden faydalanamıyor.... Selam, Dediğinizde de şöyle bir sıkıntı mevcut; 2009 model Magnum'um var ve geçen sene elimde sigortacımdan aldığım kağıtla vergi dairesine gittiğimde, bilgisayarda yazan değerine istinaden %5 indirimini yaptıramadım. Haaa.... belki...

2. ceb76

2012 mitsubishi l 200 instyle at

Ynt: 2012 mitsubishi l 200 instyle at Selam :) Açıkcası, Yarmagülü (plaka YG :D ) şehrin göbeğinde, eşimle beraber hiç sıkıntısız kullanıyoruz. Göbek derken, Ankara Tunalıhilmiyi kast ediyorum. Ne manevrasından nede çoğu kişininin müzdarip olduğu park probleminden yana hiç bir...
  3. ceb76

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Teşekkürler... Şu anda Ralliartımla ilgili bir sıkıntım var. Hallolur olmaz inşallah.

4. ceb76

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Emrah Barutcu Doğum Tarihi Ve Yeri: 1972-Ankara Memleket: Ankara Semt: Çankaya Meslek: Tekstil İlgi Alanı: Ehh... haliyle bu vakitten sonra sıfırdan 4x4. Öte yandan, yıllardan beri başta tekne olmak üzere tüm RC araçlar ile model maket gibi ıvır...
  5. ceb76

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? İlk mesajı attıktan sonra kendimizi tanıtmasak olmaz idi :) Ben Emrah Barutcu. Ankara'da ikamet ediyorum. Yaklaşık 3 aydır 2009 model bir Magnum sahibiyim. 01- Umut ÖCAL (umutkaptan) - L200 4x4 - Kocaeli 02- Serhat Çakır (semuca)...

6. ceb76

L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi

Ynt: L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi Selam :) 2009 4X4 Magnum kullanıyorum ve daha dün sigortacımdan almış olduğum evrakla beraber, Ankara Yeğenbey vergi dairesine şahsen başvurdum. Orada benle ilgilenen arkadaş, yanımda kendi bilgisayarından aracımın kasko değerini çıkardı ve maalesef çıkan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri