Arama sonuçlarınız

1. rast

evde fiber tekne yapımı

Ynt: Evde Fiber Tekne Yapımı Polyester le ilgili gereksinimlerinizde yardima hazirim.

2. rast

Satılık; 12v-24v Danfoss buzdolabı kompresör Seti

Ynt: Satılık; 12v-24v Danfoss buzdolabı kompresör Seti Kusuruma bakmayın,cihaz satıldı mı acaba
  3. rast

Emeklilikten Sonra Başlayan Macera

Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera Son tenenin videolarihttp://www.youtube.com/results?search_query=saros21&oq=saros21&gs_l=youtube.3...9021.12030.0.12994.7.7.0.0.0.0.175.1074.0j7.7.0...0.0...1ac.1.qET0r-ezoD8

4. rast

Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera Binmek kismet olmadi zira musterisi cikti.Kismet olursa mayis sonuna kadar iki tekne bitirip kendimiz kullanacagiz.Alttaki linkte videolari var...
  5. rast

Satılık Çorum Kalorifer

Ynt: Satılık Çorum Kalorifer Gokhan Kardes; Ilan hala gecerli ise,imal ettigim teknelerden birine takarim.ozelden tel gonderiyorum,aramaniz ricasi ile.

6. rast

Tahoe Sport % 90 Tamamlandı

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı 95 Tahoe icin cok buyuk bir para.Ilanlarda daha yuksek paralar da isteniyor.Tasis in Iskenderun gumrugunde 98 model satisi var,22.000.- TL ucuncu satisa kadar duser.95 tahoe altin kaplasan 20.000 eder.Enjeksiyon sistemi 96 ve sonrasindan farkli,LPG donusumu...

7. rast

Tahoe Sport % 90 Tamamlandı

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Yazili olan fiyattan mi alacaksiniz????
  8. rast

Evinde Tekne Yapan Adamlar

Ynt: Evinde Tekne Yapan Adamlar Sanirim resim cikmamis
  9. rast

TAHOE 1997

Ynt: TAHOE 1997 Internet ilani ile

10. rast

Kendi Teknemi Yapmak İstiyorum

Ynt: Kendi Teknemi Yapmak İstiyorum Birinci resimdeki postalar koseli bir tekne yani surat tipi bir teknenin,sonrakiler ise deplasman tipi muhtemelen yelkenli bir teknenin.Resimden sablon cikartarak kesmek mumkun fakat zaman kaybi fazla zaman = para dersek kesimi bilgisayarli plazma sistemde...

11. rast

Ynt: Evinde Tekne Yapan Adamlar Saglik elverdigi surece devam
  12. rast

Ynt: Kendi Teknemi Yapmak İstiyorum Malesef postalar öyle yada böyle yapılmıyor.Herhangibir tanesindeki 1 cm.lik hata o boy teknede 7-8 posta sonra 10 cm. e çıkar.Sacları postalara yatırmaya gelince,şayet iyi bir kesim yapılmışsa hepsi ağız ağıza geliyor ve postalara ki babanız gayet iyi...

13. rast

Ynt: Evinde Tekne Yapan Adamlar Kaza ile ben de 35 yıl önce başladım hala devam.Çalışma mekanımızın adı ''ATM'' açılımı Anadoluhisarı Tedavi Merkezi. Çay içmeye bekleriz
  14. rast

Yapabilirsiniz,yeterki gereklı ekipman ve en önemlisi bir plan a sahip olmalısınız.Verdiğiniz linkteki tekne Bruce Roberts in 13 m lik bir teknesinin imalat aşamaları. Bruce Roberts ve Glen-L in çok detaylı planları var,hatta isterseniz planları CD içerisinde size gönderiyor,plana göre plazma...
  15. rast

Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera Kıç tarafta gördüğünüz platform,teknenin kıç yapısı itibariyle yüksek süratlerde kıçını gömmesini önler. Önceleri baş,kıç bir dediğimiz tarzda tekneler kullanılırdı.Bu yapı teknelerin kıçtan gelen dalgaları yararak,dalga arasına sıkışmasını önlemekte...

16. rast

Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri

Ynt: Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri http://www.denizdukkani.com/pasarella/k544 http://www.alestavira.com/shop/product_info.php?products_id=968&osCsid=a585ccd6438febfda769aa0f25de1b69 http://www.matacarbon.com/tr/karbon-fiber-pasarella.php linklerden fiyatlar hakkında biraz...
  17. rast

Ynt: Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri Eklediğiniz resimdeki pasarella,karbon fiber twill kumaş kulanılarak epoxy reçine ile yapılmış,arasında takviye olarak ta airex dediğimiz poliüretan köpük kullanılarak imal edilmiş bir ürün.Bu şekildeki imalat sağlamlık ve hafiflik...
  18. rast

Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera Yeni imalat

19. rast

Tahoe İçin Jant

Ynt: Tahoe İçin Jant Orjinal fabrikanin verdigi olcu 245 x 75 x 16
  20. rast

Ynt: Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri Yapilabilir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri