Arama sonuçlarınız

1. defenderr25

bir pumada erzurum da doguyor

Ynt: bir pumada erzurum da doguyor teşekkür ederim motoru ustüne attık birkaç foto haha çekip paylaşırım

2. defenderr25

Ynt: bir pumada erzurum da doguyor kulaklar
  3. defenderr25

Ynt: bir pumada erzurum da doguyor motor kulakları da hazır.

4. defenderr25

Ynt: bir pumada erzurum da doguyor bu da ek yeri
  5. defenderr25

Ynt: bir pumada erzurum da doguyor motoru şanzumanla birleştirdik

6. defenderr25

Gezenbilir Erzurum Grubu

Ynt: Gezenbilir Erzurum Grubu bende varım.

7. defenderr25

Ynt: bir pumada erzurum da doguyor reha bey kayalarra sordum ellerinde yokmuş sevgin otoda buldum ama güvenemiyorum forumda zileli ahmet abiynen görüştüm ankaradan aldıgı dişlinin 1 ayda kırıldıgını söyledi gerçi yenimi eskimi almış onu sormayı unuttum sevin otoyu tanıyan bilen varmı ne dersiniz.
  8. defenderr25

Ynt: bir pumada erzurum da doguyor reha bey önçelikle teşekkür ederim ilgilendiginiz için ben 1.21 de karar kıldım nereden temin edebilirim motoru aldıgım aracı yukarıda paylaştım 130 luk 1.21 lik iyiolur sizlerin yazdıklarından anladıgım kadarı ile.
  9. defenderr25

Ynt: bir pumada erzurum da doguyor şanzumanlar

10. defenderr25

Ynt: bir pumada erzurum da doguyor piriz direginin uzatılmış hali

11. defenderr25

Ynt: bir pumada erzurum da doguyor motor 130 ps çokzor bulduk bu araçtan söktük 90 binde olmalı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-minivan-van-panelvan-ford-transit-350-ed-van-hurda-belgeli-115743097/detay/
  12. defenderr25

Ynt: bir pumada erzurum da doguyor foto

13. defenderr25

arkadaşlar öncelikle herkese meraba sonunda bizde pumaya geçmeye karar verdik ve ankara yıldız sanayiden motoru temin ettik şimdi motoru üzerine koymaya çalışıyoruz fikir ve önerilerinize açıgız bir sorumda 1.21 oranlı dişlileri nerden nekadara temin ettiniz dişlilerden memnun kaldınızmı oem...
  14. defenderr25

defender 110 şanzuman kullanımı hakkında yardım

Ynt: defender 110 şanzuman kullanımı hakkında yardım arkadaşlar bende 88 model askeriyeden çıkman defender var benim merak ettigim bunun arazı oranı kaçtır 1.41 mi1.67mi bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
  15. defenderr25

Defender'a 300TDİ Motor ve RN380 Şanzuman Takılması Hakkında

Ynt: Defender'a 300TDİ Motor ve RN380 Şanzuman Takılması Hakkında 1.21dişli fiyatı nekadar ve nerden temin edebiliriz.

16. defenderr25

Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) tarık bey ben erzurumdan yazıyorum ben 25 düz dizele turbo uygulaması yaptım ama şanzuman yavaş kalıyor sormak istedigim 1.21 oranlı dişlileri nerden aldınız fiyatı nedir birde irtibat numarası varmı bana yardım cı olursanız sevinirim.
  17. defenderr25

seri 3 yedek parçası bulunur

Ynt: seri 3 yedek parçası bulunur parçalar 2. el kendi araçımda yedek parça olsun diye parçaladıgım araçların aracıda satınca kaldılar.
  18. defenderr25

Benim yoldaşım, Defender TDI 300

Ynt: Benim yoldaşım, Defender TDI 300 maşaallah çok güzel araç ALLAH KAZA BELA VERMESİN umarım iyi günlerde kullanırsınız.

19. defenderr25

Ynt: seri 3 yedek parçası bulunur unuttugum bazı parçalar bakalit ön kaput saglam göstege paneli pilastik .baskı balata ve baskısı su devirdaim ve kasnakları kapı kiliti eskitip büyük sıtop pilastikleri eksantirik çubukları fincanlar eksatirik mili gösterge saatleri volant marş dinamosu ve...
  20. defenderr25

elimde iki adet şanzuman. iki silindir kapagı .defransiel armudu .direksion kutusu ön aks karpuz kafalar kırank piston kolu yag pompası tiriger zainciri vedişlisi ve gergi mekanizması sipbop piyano sibop yayı kilidi kürpüratör kapagı karbiratör emme eksoz manifordu komple dispiratör dispiretör...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri