Arama sonuçlarınız

1. tr100a

Avrupa Karavan Almak Istiyorum

Üsteki link açılmamış hali ve alttaki resim açılmış hali resim atmayı pek beceremiyorum

2. tr100a

Kendi Çekme Karavanımızı Yapmak

Tip onay belgeli faturalı alt şasi satılıyor alıp üst aksamı yapabilirsiniz 750 kg geçmeyen küçük birşey yaparsanız ruhsat istemez yasal olur
  3. tr100a

7 kişilik 2oda 1 salon webasto 3 sistem buzdolabı hidrafor inverter hepsi var orjinal

4. tr100a

Resmim.NET
  5. tr100a

6dk tamamen açılıyor Resmim.NET

6. tr100a

Bu tarz ithal ler 750 kg üstü oluyor ancak 2.5 veya 3 mt geçmeyen wc olmayan modeller 640kg civarı geliyor ki eşyalarımı ile birlikte 1 tona yaklaşıyorlar benim çadır remork 640kg eşyalar ile 820 kg geliyor

7. tr100a

Karavanla Ilk Kamp

Laladere Piknik yeri var saray güngörmez köyü yanında günlük 50tl elektrik var wc var şömineli kapalı mekan var dere kenarı ve kuytu rüzgar olmıyor
  8. tr100a

Aks Güçlendirme

Cant ve lastik büyüdüğünde bu tarz olaylar yaşamamak için diferansiyel komple dana60 yaptıklarını okumuştum
  9. tr100a

Karavan Iç Mobilya Yapımında Ağaç Yerine Metal Kullanmak

Olur ama Alüminyum olmalı hafif olsun

10. tr100a

Gezenbilir Ailesine Mutlu Yıllar...

Mutlu huzurlu sağlıklı yıllar dilerim

11. tr100a

Ucuza Karavan Almak Ne Kadar Mantıklı?

Başlığa bakarak yorum yazayım, motokaravan veya çekme farketmez çook boş zamanın olucak karavanı koymaya yerin olucak makanik elektrik elektronik marangoz bilgin olucak matkap avuç taşlama kaynak ve bir sürü el aletin olucak ve bütün zamanın uğraşmakta geçiyor ve eşin hergün pantolon ve kazak...
  12. tr100a

Erba 5.25 Artıları Ve Eksileri Nelerdir?

Çekme karavanı 1-2 mt. Mesafeden çekmeyi planlıyorsanız Çeki demirine takılan 12v vinçler var letgo'da ikinci el 600tlye var işe yarar https://letgo.onelink.me/O2PG/e3d96d53

13. tr100a

Erba 5.25 Artıları Ve Eksileri Nelerdir?

Yücel bey ben karavanı hareket ettirme gereği hiç hissetmedim plakamın altında kamera var topuzu görüyor her seferinde yanaşıp direk takıyorum böyle pahalı sisteme gerek yok
  14. tr100a

750 Kg Dingil

750 kg kadar kanunen frensiz olabilir sadece fren mesafeniz biraz uzar 250kg fazla yük çukur ve tümsekte remorkun esnemesi artar
  15. tr100a

2. El Araç Piyasası Fırsatçılığı ...

Kesinlikle katılıyorum 2018 ortası 1999 mod. Porsche 911, 95 bin tl benim sorento 50 bin tl idi şimdi porsche 180 bin benim sorento 55 bin tl. Ne oldu bu araçlara böyle dövize 100% zammı geldi

16. tr100a

Gizli Wc+duş

Bu banyoların orjinali, üst kısım perdedir tavanda tekli korniş vardır kare şeklinde
  17. tr100a

Gizli Wc+duş

Sahibinden de çadır remork vardı (baktım ilan kalkmış) sahibine teklif edilebilir wc yi bana satarmısın diye birde Man ve mersedes otobüsün wc kabini olur üstünü kesince alt kısım senin istediğin kalıcak (kabin komple fiber) çıkma hurda ticari araç parçası satana soruştur
  18. tr100a

Gizli Wc+duş

Bunlar katlanır karavanlar ve çadır remorkta olurTürkiye de böyle birşey alamazsın belki firmaya yaptırırsın sadece wc 2500tl. Çivarı 5000tl gözden çıkarman lazım değermi sizce

19. tr100a

Çeki Demiri Fişi Bağlantı Şeması

Ben iki sene önce, Çeki demiri bağlanırken bunun standart olduğunu öğrendim her renk kablonun yeri var (örneğin mavi sol sinyal gibi) ve fişlerinde yerleri standart Avrupa standartı var yazın Google da çıkıyor
  20. tr100a

Karavan Hayali̇ne Doğru İlk Adimlar

Opsiyon 4 - çekme Karavan Yücel beyde yazmış maliyet düşük motokaravan dan daha geniş ferah

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri