Arama sonuçlarınız

1. SolakSelim

Bu Araç Alınır Mı?

Arkadaşlar malum sitede şu ilanı buldum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-l-200-magnum-4x4-36400297/detay/ aracın sadece klima rulmanlarının biri eksikmiş başka bir problemi yok dedi. döşemeleri falan temizmiş. sizler ne diyorsunuz?

2. SolakSelim

Nissan, Mitsubishi, Toyota 4x2 Önden Çekişli mi Arkadan mı?

Ynt: Nissan, Mitsubishi, Toyota 4x2 Önden Çekişli mi Arkadan mı? sürekli bakıyorum zaten :) sağolun teşekkür ederim
  3. SolakSelim

Ynt: Nissan, Mitsubishi, Toyota 4x2 Önden Çekişli mi Arkadan mı? 4x2 pick-up'ların ilk bakımları kaç binde yapılır?hangi parçaları değişir veya değiştirilir arkadaşlar? 15.000 tl'ya kadar 2000 model altı 4x2 pick-up araç arıyorum. yardmc olursanız sevinirim.

4. SolakSelim

arkadaşlar çft kabin 4x2 bi araç almayı düşünüyorum.(nissan,mitsubishi,toyota) bu araçlar önden çekişli midir yoksa arkadan çekişli midir? ford rangerlerin önden çekişli olduğunu duydum.
  5. SolakSelim

5k vitara arıyorum.

Ynt: 5k vitara arıyorum. aracınızın fiyatı ne kadar acaba?

6. SolakSelim

vitara klima

Ynt: vitara klima kimsenin bir bilgis yok herhalde...

7. SolakSelim

vitara klima

iyi akşamlar. vitaranın orjnal kliması var mıdır,varsa nerden bulabiliriz? Bi kompresörle halledeblir miyiz? Sonradan tama klima ile orjnal arasında büyük randıman farkı olur mu? Bu işlem tahmini olarak kaça patlar? şimdiden teşekkür ederim.
  8. SolakSelim

5k vitara arıyorum.

Ynt: 5k vitara arıyorum. bulucaz bulucaz Allah'ın iznyle :) baştan söyliyim sakarya bursa istanbul kocaeli benim :) ilk çıkanı ben alırım :)
  9. SolakSelim

5k vitara arıyorum.

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır 4 çeker araç arıyorum. Pajero olmadı,kia satılmadı derken suzuki vitarada karar kıldım.Bu kararı almamda en büyük sebepler yakıt uygun vergi uygun motor vb. parçaları uygun olduğu için.1.6,5 kapı,temiz,fiyatı 15,000'i geçmeyen bir suzuki vitara arıyorum. Yardımcı...

10. SolakSelim

Bu Araç Alınır Mı?

Ynt: Bu Araç Alınır Mı? teşekkür ederim. her zaman yanımda nadir ustamla giderim kendisi askeriyede çalışıyor arazi araçları uzmanı. bgüne kadar sağolsun hç yanıltmadı.yarın da yanıltmaz inşallah olur raporu verdiği gibi hallederiz bu işi inşallah :)

11. SolakSelim

Bu Araç Alınır Mı?

Ynt: Bu Araç Alınır Mı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-grand-vitara-1-6-jlx-32013879/detay ilandaki aracı bugün almak içn gttiğimde sabah satılmış olduğunu öğrendim :( araç sahibi90 kişi aradı dedi.adam sabah gelmiş aracı almış ve gitmiş arkadaşlar...
  12. SolakSelim

Bu Araç Alınır Mı?

Ynt: Bu Araç Alınır Mı? teşekkür ederim. zaten ağır araziye girmeyeceğim daha çok arazime gidip gelmek için ucuz yollu bir araç arıyordum. sanırım buldum teşekkür ederim şimdiden :)

13. SolakSelim

Bu Araç Alınır Mı?

Ynt: Bu Araç Alınır Mı? teşekkür ederim o şekilde olması parça sıkıntısı mı yapar?
  14. SolakSelim

Bu Araç Alınır Mı?

İyi günler.Mistsubishi pajerodan vazgeçip kia sportage ve suzuki vitara arasında gidip geliyorum.ancak kia sportage'i elden çıkarmam zor olur diyesuzuki vitara daha ağır basıyor. vitara ile ilgili hemen hemen bütün forumu okudum. bütçeme uygun olarak şu aracı buldum sizin fikirlerinizi almak...
  15. SolakSelim

Kia Sportage

iyi akşamlar arkadaşlar.mitsbishi pajerodan vazgeçtim ve kia sportage almayı düşünüyorum. sportagelerin motorları kaç kmde rektefeye girer bi bilgniz var mı acaba? bize çok sorun çıkartır mı? şimdiden teşekkür ederim.

16. SolakSelim

Pajero Bilgisiz :(

Ynt: Pajero Bilgisiz :( pajero pajero pajero :)
  17. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( sağolun teşekkür ederim
  18. SolakSelim

2.6 Motor Km de O,25 Kr

Ynt: 2.6 Motor Km de O,25 Kr iyi günler. 1 yıldan beri 4*4 arazi aracı arıyorum. bu ay içerisinde pajero 92 model 3,0 v6 otomatik alıcam inşallah. araç lpg li.araştırmalarım ve burdaki arkadaşların yardımıyla en fazla 45-50 krş yaktığını duydum ve gördüm. kullanıcıları bunu söylüyor ise bize...

19. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( şenol bey teşekkürler sağolun
  20. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( çok teşekkür ediyorum.3.0 v6 şehir içi 70 krş dediler ama aracı alabilirsem bi test yapacağım. sizlerle de mutlaka paylaşacağım. :) ben aracı bekliyorum sizde testleri bekleyin :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri