Arama sonuçlarınız

1. TemPesT

Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın :) Yağ internette 60tl /2lt siz nekadara aldınız?

2. TemPesT

Alınık Cj 6 Ön Şaft

Ynt: Alınık Cj 6 Ön Şaft Freze boşluk yapmış, şaftçıya gitmedim elimle sallayınca hissedebiliyorum
  3. TemPesT

Alınık Cj 6 Ön Şaft

Ynt: Alınık Cj 6 Ön Şaft Günaydın, sizde erkencisiniz :) 1986 toyota hilux ln65 çift kabin pikap

4. TemPesT

Alınık Cj 6 Ön Şaft

Ynt: Alınık Cj 6 Ön Şaft Fiyat bedavaymış :) nereden temin ettiniz? Toyotaya 1000tl istiyorlar, birde zahmet olmazsa boylarını da söyleyebilirmisiniz? Açık kaçcm kapalı kaç cm Mafsallardan değiştiğinde uyacağını düşünüyorum
  5. TemPesT

Botaş İhale

Ynt: Botaş İhale Listede 192 adet yazıyordu. Bu adetler yanlışmı. Ben de botaştan bilgi alabileceğim birine ulaşamıyorum.

6. TemPesT

Botaş İhale

Ynt: Botaş İhale Unimoglar tükendi mi? Bir bilginiz varmı. Tekrar satış olacak mı?

7. TemPesT

Toyota Hilux 2006 4x4

Ynt: Toyota Hilux 2006 4x4 Fiyat?
  8. TemPesT

Alınık Cj 6 Ön Şaft

Ynt: Alınık Cj 6 Ön Şaft Bende toyota var, benimki de ses yapıyor sanki. Nekadara nereden temin ettiniz acaba
  9. TemPesT

İnternetde Buldugum Karavan Videosu Biraz Komik Bana Sardı :d

Ynt: İnternetde Buldugum Karavan Videosu Biraz Komik Bana Sardı :d Güzel video. Ama sonu yok gibi. Yarıda kesildi. Youtube dan bakmak gerwk

10. TemPesT

Dizel motor yerine benzinli motor

Ynt: Dizel motor yerine benzinli motor Evey başkq bir konuda da paulaşım vardı. Teşekkürler paylaşım için hakkı bey. Montero, motordan ne gibi memnuniyetsizliğin var? Dışarıdan bakınca 2.5 TD cherokee çok hoş geliyor kulağa

11. TemPesT

Alınık Lada Niva

Ynt: Alınık Lada Niva Satılık bölümünde yeni toplanmış bitane vardı. Bi bakın, güzel duruyordu :)
  12. TemPesT

Mickey Thompson Jant Lastik Ve Yükseltme Kitli Sedef Mat Beyaz Grand Cherokee

Ynt: Mickey Thompson Jant Lastik Ve Yükseltme Kitli Sedef Mat Beyaz Grand Cherokee İyi satışlar, Konuyla alakasız ama bir soru sormak istiyorum. Boyanın detaylarını söyleyebilirmisiniz?

13. TemPesT

Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları Elinize sağlık, bükümlerden kastonızı şmdi anladım.
  14. TemPesT

Webasto & Eberspacher ::: Bağımsız Araç Isıtma Sistemleri

Ynt: Webasto & Eberspacher ::: Bağımsız Araç Isıtma Sistemleri Merhaba, konuyla alakasız ama nick iniz bir araba olabilir mi :)
  15. TemPesT

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Turgay bey, lsd çok zorlandığında çalışamayan bür yapı. Üstün performans beklememek gerekir. Bende %100 kilit var çok memnunum :) Liftteyken tekerleklerü biraz zorlarsanız aksi yönlere doğru, nekadar iyi çalıştığı hakkında bilginiz...

16. TemPesT

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları Uygulamış olduğunuz araçlar var mı? Resim paylaşabilirmisiniz?
  17. TemPesT

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları Ben de toyota ln65 ime yaptırmayı düşünüyordum hazırı varmış kullanabilirim :)) 5cm yüksekliğe ihtiyacım da vardı. Sizden ricam arka için bu shackle ları kullandık diyelim. Ön içinde dingil ve makas arasına takoz vs yada yine bu şekilde...
  18. TemPesT

Araç

Ynt: Araç Honda vtec. Kalite :) Chevrolet pazardan çekiliyor, ilerisi içün sorun olabilir Fiat benim gözümde yüksek kalite değil Megan 1.5 turbo devreye girene kadar yokuş problemi var, keza linea da Accent blue ya bindüm çok güzeldi, tork vs muhteşem. Olabilir

19. TemPesT

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Olabilir :)
  20. TemPesT

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Sanırım oldu. Bu benim kullandığım yağın kutusu. Saklıyorum :) Edit. Herkesden özür diliyorum benim yağ 85-90 lsd imiş. Aklımda 75-90 kalmış. Resimleri ekleyince farkettim. Kusura bakmayın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri