Arama sonuçlarınız

1. cygnet

Karavanda Klima Konforu?

Ynt: Karavanda Klima Konforu? Dünya giderek ısınırken gerek motokaravanda gerekse çekme karavanda klima olmamasını kabul etmek imkansız bence... Hatta yalnız giderken değil , kamping...vs. gibi konaklama yerlerinde konaklarken de olmazsa olmaz bir alet artık.. Avrupa ve...

2. cygnet

Haier 9000 Btu Mobil Klimanın Elektriksel Verileri

Ynt: Haier 9000 Btu Mobil Klimanın Elektriksel Verileri Merhaba.. Ben 10m2 alanı olan bir çekme karavanda kullanmak üzere klima modelleri üzerinde internette gezmediğim site kalmadı neredeyse... Resimde ki ürüne benzer onlarca ürün gördüm ve inceledim... Bilirsiniz , karavanda...
  3. cygnet

Karavan mı Yelkenli mi?

Ynt: Karavan mı Yelkenli mi? Tekne olsun , karavan olsun bazan hanımlara emr-i vaki yapmak daha isabetli oluyor....Ben öyle yaptım.. Karavan işi benim daha lise günlerimden beri gelen bir tutkuydu..İş tutup evlendikten sonra eşime "bir karavan edinelim ve doyasıya tatil...

4. cygnet

Satılık 2. El Bot Traileri Arıyorum?

Ynt: Satılık 2. El Bot Traileri Arıyorum? Sıfır treylerlerin fiyatları fatura dahil (ki yola çıkış için mutlaka gerekiyormuş..) 1275+KDV = 1500 TL civarından başlıyor... İnternette 2.el zaten yok kadar az..olanlar da hemen hemen aynı rakama çok yakın.. Benim bütçem 750 TL yi...
  5. cygnet

Karavan mı Yelkenli mi?

Ynt: Karavan mı Yelkenli mi? Bana kalırsa karavan işi de yelkenli işi de zaman konusu dolayısıyla ancak emeklilikte olabilecek yaşam şekilleridir. Emeklilikle ilgili maddiyatı her 2 yaşam şekli için de hesaba katmıyorum , çünkü yan gelir veya bir birikimin olması...

6. cygnet

Satılık 2. El Bot Traileri Arıyorum?

Merhaba.. Bu yaz karavanda kaldığımız Marmaris - Hisarönü körfezi kıyılarını çok sevdik.. Günübirlik yaptığımız bir tekne gezisi sayesinde görebildiğimiz 5-6 bölge bile bu enfes koy hakkında bizi çok mutlu etti ve bir şişme bot edinip bu körfezi kandi...

7. cygnet

İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010)

Ynt: İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010) Serkan bey, özellikle inbükü kampında ki azmak hakkında verdiğin bilgi beni çok mutlu etti.. Biz onun dağa doğru uzanıp uzanmadığına hiç dikkat etmemiştik..Ancak bizim gittiğimiz mayıs/2010 da dere denize doğru...
  8. cygnet

İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010)

Ynt: İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010) İlk kez bu sene başladığımız çekme karavanla tatil maceramızda ummadığımız derecede nefis bir yaz tatili yaşadık.Gittiğimiz yer,İnbükü'nün bitişiği olan Çubucak orman kampıydı. İnbükü'ne araba ile bir keşif gezisi...
  9. cygnet

Marmaris Civarında Kampingdeyiz

Ynt: Marmaris Civarında Kampingdeyiz Tekrar merhaba...Şükür kavuşturana. Tatili Şeker bayramı nedeniyle bitirip döndük..Aslında Bayram bahane oldu..Asıl sorun , sabah saatlarında gölgede bile 37C.yi bulan feci sıcaklardı....Hayatımda ilk kez gece 01.00-01.30 arasında kah...

10. cygnet

Olumsuz İzlenimler; Önder Camping

İstanbul -Marmaris arasında karavanımla seyahat ederken 750 km lik yolu 1 günde almak yerine Kuşadası'nda 1 gece kalıp ertesi günü yola devam etmek istedik...Akşam 17.00 de Önder kamping'e geldik...470 km.lik yolu o sıcakta gelip , kampinge girdiğimizde ne bize yol...

11. cygnet

Marmaris Civarında Kampingdeyiz

Tüm karavan severlere hayırlı bir yaz sezonu dilerim. Bu sene ta geçen seneden beri düşünüp de gitmekten alıkonulduğum Hisarönü-Bozburun yolu üzerinde ki Evcan Kampinge gitmek üzere İstanbul'dan 31.05 de yola çıktık....Karavanımız 4,85mt boyda ve yaklaşık 1250 kgr...Arabamız ise...
  12. cygnet

Evcan Kamping Hisarönü/Marmaris

Evcan kampinge nihayet bu sezon gelmek kısmet oldu ama yalnış dönemmi seçtik bilemiyorum.... Deniz biraz çırpıntılı...sabah 10.00 ile akşam 18.30 arası dalgalı denizde yüzmeyi sevmeyenler kampingin sıcak ortamından , misafirperver insanlarından faydalanabilirler...

13. cygnet

Ege ve Akdeniz Bölgelerinden Bazı Kampinglerin Fiyatları...

Ynt: Ege ve Akdeniz Bölgelerinden Bazı Kampinglerin Fiyatları... Yeni bir bilgi daha ekleyeyim... Bodrum kamping bilgilerine ilave olsun.. ZETAŞ KAMPİNG: Kişi başı 12,5 TL, karavan(boyuta göre) : 10-12,5TL arasında....Elektrik dahil...Yakındaki otelin disko sesi sabaha doğru...
  14. cygnet

Bodrum'daki Kampinglerin Telefon Numaraları?

Geçen sene temin ettiğim BODRUM'da ki kampinglere ait tel.no.larına bu sene ulaşılamıyor nedense... Kiminden ev çıkıyor, kiminden sürekli olarak fax sinyali geliyor.. Sormak istediğim özellikli konu şu : Akyarlar'da "Kamping68" adında bir kampingi not etmişim.. Ancak...
  15. cygnet

Ynt: Ege ve Akdeniz Bölgelerinden Bazı Kampinglerin Fiyatları... Batı Akdeniz bölgesinde ki PINARA KAMPİNG'in geçen seneki yeri faal değil , ancak aynı yere yakın başka bir yerde yeni bir kamping düzeni kurma çalışması içindeydiler. Alt yapı faaliyetleri devam ediyordu (Nisan...

16. cygnet

Ynt: Ege ve Akdeniz Bölgelerinden Bazı Kampinglerin Fiyatları... Ege ve Akdeniz bölgesindeki bazı kampinglerde 2010 sezonunda faaliyet ya durmuş ya da farklı şekilde hizmet verir duruma dönmüş durumdadır.... Geçen sene kamping faaliyeti yapanlar bu sezon plaj şeklinde...
  17. cygnet

Yaz tatili dolayısıyla yapmayı arzu ettiğimiz gezinin parkuruna giren bölgelerde uzun/kısa süreli yapacağımız konaklamalarda kalabileceğimiz bazı kampinglerle görüşüp güncel bilgiler aldım..Onları paylaşmak istedim...Biz çekme karavanda 2 kişi olduğumuz için bilgiler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri