Haier 9000 Btu Mobil Klimanın Elektriksel Verileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,376

atiladi

Zirve
Yer
İstanbul
Karavanımda kullanmak için yeni almış olduğum Haier 9000 Btu mobil klimanın elektriksel verileridir;
Veriler ölçüm cihazı ile deneyerek ölçülmüştür...
Elektrik uzmanlarımız verileri yorumlarsa, enerji tüketimini herkes, daha iyi anlayabilir....

Soğutma mod Fan mod

watt 930 watt 32 watt

VA 943 VA 34 VA

Amp 4.15 amp 0.15 amp

Kwa 0.41 Kwa 0.29 Kwa

Herier 1.jpg

Etiketler
Ynt: Haier 9000 Btu Mobil Klimanın Elektriksel Verileri

Merhaba..
Ben 10m2 alanı olan bir çekme karavanda kullanmak üzere klima modelleri üzerinde internette gezmediğim site kalmadı neredeyse...
Resimde ki ürüne benzer onlarca ürün gördüm ve inceledim...
Bilirsiniz , karavanda kullanılan eşyalar oldukça ufak ebatlı, az yer tutan eşyalardır..Bu ve benzer ürünlerin yükseklikleri min. 75cm den başlıyor...genişliği 45-48cm , derinliği de yaklaşık yine 50 cm kadar...Bu ebatlar oldukça fazla ama yazın gece bile 30 C. yi bulan sıcaklıkta başka ne kullanılabilir bilemiyorum.
Bu ürünün ebatları nedir , nereden ve kaça aldınız lütfen bilgi verirmisiniz.
Teşekkürler.

Ynt: Haier 9000 Btu Mobil Klimanın Elektriksel Verileri

Konunun açılış resmindeki Haier mobil klimanın ölçüleri Yükseklik: 75 cm, Eni: 32 cm, Derinlik: 42 cm...
İkinci el klimaların sabit fiyatı olmaz, mevsimlere göre değişir, sobalar yanmaya başlayınca klimaların en uygun olduğu mevsimdir...

Aşağıda çekme karavanda benim kullandığım, bir klima, dolabın birini iptal edip kapağını söküp, klimayı montajlamıştım...Y:75 cm, E: 45 cm:, D: 32cm...Gayet güzel neticeler aldım....
Ayrıca, boyutları elektrik süpürgesinden biraz daha büyük mobil klimalar var, ama fiyatları pek mobil deyil, en alttaki resimdeki mobil klima (220v) 1000€, yani 2000 TL..

Klima.jpg

mini klima.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.